Gå til innhold

rinor

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

rinor sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei, da har du hatt god flaks som har noe positivt å si om JBM Motor i Karlstad! Leverte bilen i anledning en oljelekkasje i forkant av motoren. Lang historie kort, 3 ganger og tilsammen 9 uker var bilen der. Og fortsatt er ikke bilen iorden! Han er en lystløgner og helt uten yrkesstolthet! Svarer ikke på telefon, får andre til å svare og si at han er ute, mens jeg står og ser på han. En katastrofe er det rette navnet på butikken til Johan, og han med!!! tenk dere nøye om før dere setter bilen på dette verkstedet. Bilen har og falt av bukken, stigtrinn på ene siden er bøyd, men går av henglsene når jeg spør hva som har skjedd. Øvrige deler er og ødelagt og sammenmonteringen er en skandale.
  2. rinor

    TDV8 olje lekkasje

    Jeg holder til på Ås, 3 mil sør for Oslo
  3. rinor

    TDV8 olje lekkasje

    Takk for svar! Det var ikke så enkelt. Det er nok fremre simmerring på veiva. Får finne noen som kan utføre jobben. Noen som vet om et kompetent verksted?
  4. rinor

    TDV8 olje lekkasje

    Noen som har erfaring med oljelekkasje på en 4,4 TDV8 (2011)? Den er under og i fremre del av motor . . . . .
  5. Hei, har en 2011 Range Rover m/DAB og skulle gjerne satt inn DAB+. Har du solgt enheten din?
  6. Ønskes kjøpt: tilhengerfeste til L322 (2011/TDV8)
  7. Forstår da at bilen har DAB og trenger oppgradering til DAB+ noen som har oppgradert til DAB+? noen som har vurdert oppgradering til CARPLAY?
  8. Har en L322 Range Rover fra 2011 med original DAB. Men uansett hva jeg gjør får jeg kun inn P4 og en lokal stasjon i Tønsberg. Noen som vet om det er mulig å kjøre en software oppgradering eller lignende her?
×
×
  • Opprett ny...