Gå til innhold

ThomasLiVa

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ThomasLiVa sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Kanskje.. høres slik ut.. nei har ikke det.. kan teste litt videre før jeg gjør noe mer..
  2. Hmm.. ok, ja smurte de inn.. står egentlig ikke igjen med noe løsning.. evt prøve å skru av bremseskiva igjen og se om det er hjullagra som ikke satt seg ordentlig. Selv om jeg er ganske sikker på det.. var ikke slark noen plass mens jeg monterte det sammen.. Eneste var at jeg syns det var vanskelig å få cv leddet til å sette seg godt i stubakslingen.. selv om jeg mener den kom til slutt.. fikk satt på en shims og klipsen..
  3. Ja, men fylte de ikke.. skulle kanskje gjort det.. tenkte de ble smurt av one shot greasen.. men det stemmer vel ikke når jeg tenker meg om.. eller?
  4. Ja hele stubaxle med innhold er byttet begge sider
  5. Hehe.. vet ikke hva de heter på norsk.. for mye youtube og engelske bøker ok, kan prøve å smøre de opp og se om det evt hjelper.. syns ikke det vibrerer nei.. mer som den rytmiske subbelyden som var tidligere..
  6. Hmm.. nei ikke sjekket disse.. litt usikker på hvordan jeg gjør det.. men den eminente svake lyden virker å komme i hard høyre sving.. på samme måte som det gjorde på venstre siden før skifte.. likevel ganske svak i motsetning.. kan det ha noe med feil endflow på cv leddet etc? Og et annet spørsmål, hva slags skrue passer egentlig i hullet på cv leddet for å få dratt det ut? Vet de drive flange skruene passer nesten.. men skulle gjerne hatt en som faktisk passer..
  7. Nå står det vanlige vinter veidekk på..
  8. Tja kanskje, men har til info gått tilbake til den gamle typen med to låsemuttere.. uten hylsa.. så de er torquet etter den gamle standarden.. de nye hjullagrene har kanskje kjørt 30-40 km siden de ble satt på. Men vasket de ikke ren nå ved skift siden de hadde kjørt så lite..
  9. Tja.. da var den store jobben i mine øyne gjort.. har skiftet begge stikkakslingene og totalt skift av begge pokaler med alt som hører til samt stubakslinger.. hjullagrene på begge sidene er skiftet fra tidligere og så fortsatt fin ut. Bilen har stått så og si ubrukt siden det fortsatt var ulyd etter de ble skiftet... fornøyd med egen innsats. De gode ting først.. lyden forsvant på venstre side.. men nå syns jeg at jeg har fått svak rytmisk lyd på høyre siden (kanskje jeg bare hører ting..) alt er jo skiftet og torqet etter boka.. skjønner ikke.. noen råd? Vurderer å ta alt fra hverandre igjen.. men må bestille mer guffe i såfall..
  10. Litt som forventet og bekymret meg for.. bilen har gått 115t. Alt du nevner er der.. så er vel bare å bestille å skru mer.
  11. Ja byttet begge sider. Stub akslingene så kanskje no slitt ut.. kan dette være en årsak?
  12. Hei, ble ikke så enkelt dette likevel tydeligvis.. ganske novise hjemmemekker på landrover så er det sagt. Har en defender td5 06 mod. Har en rytmisk ulyd som hører ut som det kommer fra venstre framme ved sving mot venstre. Tenkte det var hjullager som var klar for uskiftning. Har nå fikset dette etter bokens/youtubes kunster. Hjullageret så ganske ferdig ut, med noe metallspon som pynt inni greasesølet.. alt ble shinet og byttet ut. Tok den nå for en testtur, og lyden er fortsatt der, om ikke verre føles det ut som i hvertfall... så da er spørsmålet.. hva i he..... kan feilen være?
×
×
  • Opprett ny...