Gå til innhold

matsednar

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Troms

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

matsednar sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei. Hvor i Norge sitter den? og hvor mange km?
  2. Hei. lurer på om gir boksene som ble brukt på diesel bilene er de samme som de som ble brukt på v8'erne. om gir boksen på en diesel bil passer på v8. har planer om å kjøpe en RRC. hvis jeg finner en bil, men den er diesel så har jeg en 3.5 jeg vil bruke. har noen erfaring med å bytte fra diesel motor til rover v8?
  3. Takk for bildet. ser ut som du ikke har det releet jeg mente. det er et ganske lite rele som som hangt løst i motorommer på høyre side. det var ivertfal ikke start releet fordi den er enda koblet til og motoren har vert i gang siden. er ganske sikker på at det releet jeg tenker på kanskje er uorginalt. takk for hjelpen jeg finner det nok ut til slutt.
  4. Det hadde vært fint hvis du kunne sende bilde, men null stress hvis du ikke får mulighet. Ser frem til å se Range Rovern igjen da Simon legger det ut.
  5. Takk for at du svarte Erik. vet ikke om de har relee eller ikke. det kan godt være at det er ukontakt på den bakerste. er litt usikker på den fremme. viskermotoren funka fint før, men i ettertid koblet jeg ut ett rele som hang løst under panseret for å få den ut av veien. kan hende det releet tilhører viskermotoren fremme, men releet har ikke noe markeringer som indikerer hva den hører til og den var koblet til noen merkelige ledninger som bare ligger løst i motor rommet. jeg skal undersøke litt nærmere når jeg har mulighet. BTW, Kommer Range Rovern din til å dukke opp på Land Rover Drive igjen? savner den.
  6. Hei. Jeg håpet noen kunne fortelle meg hvor de fremre og bakre viskermotor reléene for en 1979 suffiks F range rover er plassert. ingen av viskermotorene fungerer. den fremre fungerte da jeg startet restaureringen, men jeg kan ha koblet fra reléet ved et uhell for noen år siden.
  7. jeg må be om hjelp med å finne ratt adapter til min RRC. det har seg sånn at jeg er litt lang i bena og sitter derfor ganske ukomfortabelt bak det store rattet som er på de gamle bilene. jeg trenger et adapter for å feste det nye rattet, men finner ikke en som passer. har allerede prøvd to andre adaptere uten noen lykke. jeg lurer på om det er noen her som har byttet ratt før og kan peke meg i rett retning.
×
×
  • Opprett ny...