Gå til innhold

Laastad

LRF Society
  • Innlegg

    1 903
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Laastad

  1. Uff ;) håper det dukker opp noe nærmere.
  2. Noen i Region Øst som har topp pakningssett til 200tdi på lur? Har fått feil og skulle gjerne hatt bilen på veien igjen nå.
  3. Har en pick-up soft top liggende som ikke blir brukt. Send PM om det kan være av interesse. Befinner seg i Snertingdal og/eller Gjøvik
  4. Laastad

    Cubby boks

    Må være Defendertypen.
  5. Jeg har 2 stoler i grått stoff stående som du kan få. Snertingdal.
  6. Laastad

    Cubby boks

    Noen som sitter på en cubby boks de ikke trenger lenger?
  7. Laastad

    LR ninety deler

    Google "Land Rover Stage one" Den gjør jobben sin som veggpryd i verkstedet i Snertingdal foreløpig.
  8. Laastad

    LR ninety deler

    Har denne muligens til overs.
  9. Hvor holder du til? Du får poste ett behov så løser det seg vel. Er høsttreff i Elvedalen snart så det burde være muligheter.
  10. Kort tak her også. Gis bort for en melkesjokolade..
  11. Noen som har ett dieselfilter til 300Tdi og som kan ta med til Elvedalen?
  12. Noen som kan fortelle en med 10 tommeltotter hvordan man bytter reg.reim på 300tdi?
  13. Fremdeles til salgs. Forumrabatt kan oppnås.
  14. Kun softtop på denne. Hva som er levert av dører originalt til denne er jeg usikker på. Trodde kanskje tidligere "ninety" ble levert med skyveglass? Fryktelig praktisk når en kjører toppløs.
  15. Lufter denne for salg. 1988 mod Defender 90 ombygd med 300TDI. Morsom bil som er veteran til neste år. Bilen står i Snertingdal. Noe rustangrep er det på en aldrende Defender. Mye er tatt og noe bør taes etter hvert. Pris 75.000,-
  16. Fikk av panelet på døren. Noen klipps strøk med. Stag var falt av. noe slakk i innfestingen der så får gjøre noe reodor felgen opplegg så det sitter på plass. Takk for tips
  17. Noen som har vært ute for en bakluke på Caravelle som ikke lar seg åpne? Verken fra utsiden eller innsiden. sikkert noe som har hoppet av/knekt i låse-tingene, men får ikke av panelet på innsiden da det sikkert sitter noe feste-dingser i bunnen som jeg ikke kommer til så lenge døren er lukket. Demontere døråpner på utsiden? Hvordan? Uff!!
  18. Laastad

    BFG A/T

    Ser etter lettere brukte BFG A/T 33/35". Eventuelt andre vinterdekk med pigg i dim 285/75-16. Modular felg er også aktuelt.
×
×
  • Opprett ny...