Gå til innhold

Konradmj

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Konradmj

  1. Hei. Selger en serie 3 ex-mil girkasse som jeg har brukt som reserve mens jeg gjorde i stand girkassen min. Den har fungert greit, men burde få en liten sjekk før den blir satt inn igjen. Lekker olje fra litt forskjellige plasser, hovedsakelig fra dekselet under transferkassen (pakningen). Den er tight og fin i alle gir og hopper ikke ut av gir. Pris 500,- eller bud.
  2. Konradmj

    Pick-up rute

    Hei. Klare å knuse høyre siderute på pick up taket og lurte om noen hadde dette? Er til serie tak men defender rute passer også!
  3. Konradmj

    Drev i girkasse

    Hei. Er det noen som har drevet RTC2195 liggende? Bilde av drevet https://www.johncraddockltd.co.uk/search/results.html?s=Rtc+2195 mvh Konrad Meldal-Johnsen
  4. Selger et par exmoor seter med høy rygg som har sittet i en Serie 3. Setene er hele men er brukt. Vet ikke hva disse er verdt, men kom med bud (Kan tas med opp til landstreffet)
  5. Gjorde det. Ble betydelig bedre
  6. Hei. Jeg har parabolfjærer på min serie 3 og hver gang jeg kjører over en fartshomp i vanlig tempo så dunker/hopper det sikkelig i bakaksjelen. Titta under bilen og så stroppene som skal forhindre for mye vandring på aksjelen og der ligger bakaskjelen helt nedpå stroppene. Men skal det ikke være luft i mellom stroppen og bakaskjelen? Og hva er løsningen på det? Fjærne stroppene eller finne noen lengre? Takker for svar
  7. Konradmj

    Lås til vindu

    Hei. Lurte på om noen har låsemekanismen til skyvevinduene bak på pick up tak?
  8. Takk for gode innspill. Da blir det å kjøpe noen originale som er hule.
  9. Hei. Driver å ser på å kjøpe nye dør topper til en serie 3 og snakket med en om at noen var "fylte" så det ikke ville komme vann inn og ruste opp med en gang. Men noen som vet om dette stemmer eller om alle er like? Og om man burde kjøpe galvaniserte eller ubehandla når man skal lakkere dem uansett? Takker for svar!
  10. Fant ut feilen. Jeg som har tabbet meg ut. Har tatt av galvaniseringen. Og da går det jo ikke uten at det blir gleppe. Så sak oppklart
  11. Har vinduene liggene. Skulle bare sjekke om taket faktisk passet. Og da så jeg at det var en gleppe ned mot planet
  12. Hei. Har et pickup tak til en serie 2 (tror jeg) men det skal vel passe på en serie 3 så vidt jeg har skjønt. Men har et gleppe på hvert hjørne bak. Er det noe jeg mangler? Takk for svar på forhånd:)
  13. Hei. Driver å skal sveise en del på en Serie 3 bakkasse snart. Og lurer på om det er noe forskjell på aluminium og Birmabright når det gjelder sveising og om det vil koridere mer?
  14. Hei. Noen som skal til Svarstad på treff til helgen som kan ta med seg en elektrisk pumpe på veien?
  15. Fant noen deler jeg ikke har bruk for eller kommer til å sette på bilen min. Det jeg har er: 1. Vindusramme front til serie 2/3, 250kr 2. Baklem (hjemmelaget?), 400kr 3. Plater til skjermer (passer alle biler?) 150kr 4. Innsugsrør diesel til serie 3, 100kr 5. Diselfilter med brakett til serie 3, 50kr 6. El pumpe drivstoff, 50kr For informasjon ring/sms til 47867175 1. 2. 3. 4. 5. 6.
  16. Ordnet seg Takk for svar!
  17. Skulle ha fraktet er pick up tak fra Holmestrand til Ås i løpet av helgen. Er det noen som skal den retningen og som har plass?
  18. Hei! Er det noen som har en fin bakkasse til serie 3, 3 dørs og dørtopper?
  19. Jeg har funnet ut at den sia på min er veldig rett å fin i utgangspunktet men takk for svar! Kan du sende bilde av de komplette skjermene?
  20. Ja er interessert i den
  21. Land Rover Serie III sivile skjermer, hele og rette, ønskes kjøpt!
×
×
  • Opprett ny...