Gå til innhold

Bosibya

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bosibya

  1. Hei Eg skal til å skifte ei støtfanger framme på min Discovery 3 siden den har begynte å lekke luft. Den andre vart skiftet for eit par år sidan av forrige eigar. Nokon som har litt erfaring å dele? Enket å skifte, må systemet luftes ev kalibreres? tips tas i mot med takknemlighet :-)
  2. Etter ein del skruing og demontering, så har eg fått skiftet varmeregister og luftet anlegget som tipset om fra Timo@ Varmeregisteret eg demonterte såg bra ut og var nok ikkje nødvendig å skifte, så om nokon trenge, så har eg eit til overs. Etter montasjen så var problemet fortsatt det samme, kaldt på førersiden. Eg sjekket da motoren som løfter eit spjeldet som regulerer varmen, og oppdaget at den ikkje løftet slik den skulle...! Det hadde nok kanskje vert synleg med eit diagnoseverktøy, men det hadde eg da ikkje. Uansett ein lærerik prosess..:-) Eit par bilder som syner prosessen..
  3. Hei Eg har fått skiftet varmeregisteret, men eg får ikkje luftet systemet. Skal ikkje det skje av seg sjølv når motoren går? Kjøleveska blir varm, men ikkje kjøleveskegjennomstrømningen til varmeregisteret. Inn/ut vatnet blir ikkje varmt. har også merket fra før at det nivået på ekspansjonstanken minker, utan at eg kan sjå noko lekkasje under bilen. tips nokon..?
  4. Hei! Demonterte du begge hanskerommene og midkonsollen for å komme til?
  5. Hei Sten-rh. Har det blitt bedre? Mulig det hjalp likevel å skifter radiatoren i varmeapparatet?
  6. Nei, må til å forske litt snart. Lurer på om det kan vere trege spjeld??
  7. Hei om det er kun ein radiator som varmer både venstre og høgre siden, korleis det da bere noko gale med radiatoren når det er varmt på høyre side kalt på venstre. Er det da ikkje eit spjeld eller noko slikt som er noko gale med. Eg har samme problemet.
×
×
  • Opprett ny...