Gå til innhold

OlaSJ

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

OlaSJ sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Nei, jeg tenker også at det er noe som ikke stemmer helt. Får ta en telefon til merkeverksted og høre om det lyder kjent.
  2. Har egentlig ikke undersøkt så mye annet enn å google litt for å se om det var flere som opplever det samme. Virker bare unødvendig at den skal skru seg av i løpet av det sekundet det tar å bytte fra drive -> nøytral -> revers. Men men Ok. Da er det vel bare sånn de er laget. Virker som en unødvendig funksjon spør du meg.
  3. Den har en knapp for å skru av eco drive manuelt, men føles litt unødvendig å måtte skru av (eco drive) hver kjøretur bare for å kunne rygge uten at motoren skrur seg av midt i "giringen".
  4. Hei, Min disco 4 skrur seg av (eco drive) når jeg skal sette bilen i revers fra drive. Dette er rimelig irriterende da den rekker å skru seg av et lite øyeblikk før den går i revers. Jeg har ikke hatt bilen så lenge så lurer egentlig bare på om dette er vanlig? Går det an å gjøre noe med dette?
  5. Takk for alle innspill. Veldig verdifullt for en førstegangs Land Rover-eier. Jeg skal ta meg en grundigere titt under bilen for å se hvordan det ser ut på oppheng og tverrbjelker etc. Forhandleren (merkeforhandler) har foretatt takst på den ifm innbyttte, så har stolt/stoler på at den ville avslørt om det var noe mer enn "normal" overflaterust. Heller nok kanskje mot Fluid film til høsten dersom det ser ok ut ellers.
  6. Hei alle, Har akkurat kjøpt meg en Disco 4 2016 fra forhandler. Oppdaget at det var en del rust under som forhandler referer til som "normal overflaterust fra steinsprut på en bil som er 4 år gammel og med 65 000km og ikke noe å bekymre seg over". Sendte en forespørsel til et antirust-firma i Oslo for å høre hva de forslo av evt. behandling. Basert på bildene ble det foreslått full sandblåsing + full understellsbehandling med Mercasol til sammen kr 16 000++. Alternativet er oljebehandling som koster vesentlig mindre og skal ifølge et annet antirust-firma stoppe rusten med 10 år garanti. Er det noen som har erfaringer/tips basert på bildene? Holder det evt med oljebehandling, tenker da Fluid film. Takker for all hjelp og tips
×
×
  • Opprett ny...