Jump to content
LRforum

PCFM

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PCFM

 1. PCFM

  Lastegitter til D4

  Hei, er det noen som har et lastegitter til D4 til salgs? Tenker den typen som de har bla på skruvat eller LRbutikken som går overens med 7-seter.
 2. PCFM

  Lastegitter til D4

  Jeg trenger et lastegitter til D4 som går overens med 7 seter - virker som de i LRbutikken og Skruvat går greit. Er det noen som har slikt til salgs?
 3. PCFM

  IID Tool BT kjøpes

  Da var den i boks - takk til Eirik:)
 4. PCFM

  IID Tool BT kjøpes

  har sendt PM
 5. PCFM

  IID Tool BT kjøpes

  Jeg frister lykken for å se om det er noen som har en IID Tool BT til salgs. Ser at det ikke pleier å være så mye hell på disse forespørslene, men det er jo lov å prøve:)
 6. PCFM

  D4 batteri

  Det er det jeg også har lest. Men klarer ikke helt å forstå annet at det viktigste er at BMS kommer mellom lader og minuspolen på batteriet. På bildet av minuspolen så er (etter det jeg har forstått) den gulmarkerte boksen BMS. Ledningen går fra det rett inn i karosseriet/jord (markert blått). Da må det vel ikke være det samme om jeg fester ladepunktet på det rødmarkerte, eller noe annet sted på karosseriet? Eller er det andre sensorer som også skal plukke opp ladingen?
 7. PCFM

  D4 batteri

  Er det bare å kjøpe en løsplugg til Ctek'en eller må det gjøres noe med bilen av annet slag? (feks noe programmering eller deler?)
 8. PCFM

  D4 batteri

  Lette først etter noen gode festepunkter på karosseriet, men fant ikke noe i nærheten som passet. Men minuspolkabelen går rett i karosseriet fra der jeg har festet den så det burde vel ikke ha noe å si så lenge laderen er koblet før batterimålingssystemet? Utover det er det vel knallgass som er poenget med avstand, men det er jo ikke noe problem med faste kabler.
 9. PCFM

  D4 batteri

  Hei! Har lest igjennom det meste jeg har funnet her på forumet om lading av batteriene på D4, men ikke funnet noe fullgod forklaring på å sette på comfortkoblinger på Ctek. Har selv festet mine som på bildet med en vanlig klemme. Skal da være - etter det jeg kan skjønne - være på rett side av BMS slik at bilen oppfatter at den blir ladet. Kan noen av dere som har hatt bilene i litt mer enn den uken jeg har eid den bekrefte om dette ser bra ut eller borger for trøbbel?
×
×
 • Create New...