Gå til innhold

PCFM

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PCFM

  1. Nå har det gått noen dager og 60+ mil. Alt virker som det skal så det er nok kondens ja... Heldigvis:)
  2. Hei! Det drypper ganske friskt under bilen på begge sider av girboksen. Er rimelig sikker på at det er ac - det er relativt klart vann - og kjølevæsken holder seg stabil. Har ingen feilmeldinger på IDtool, og ac holder kjølen... MEN det er ganske mye. Såpass at det rant langs kanalene ned på eksospotten bak. Dampet fra hjulbuene foran og bak... Spørsmålet er derfor om dette er normalt, eller om det er for mye slik at det er en lekkasje... Har en liten film av det her https://photos.app.goo.gl/J6T895HmnxtpT5dTA
  3. Hei! Jeg trenger å få fraktet et stereoanlegg med to høyttalere, en sub, cdspiller og forsterker fra Sandnessjøen til Oslo/Bærum. Evt bare til østlandet et sted. Avsender skal på sjøen, så enten nå før tirsdag, eller så blir det om en to-tre ukers tid... Bare å gi en lyd hvis noen skal sørover - evt har tips til transport:)
  4. Ligger jo selvfølgelig mye råd her på forumet hvis du leter, blant annet her http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/99864-kjøpe-disco-4/&tab=comments#comment-1030869 Kjøpte selv en lik D4 før sommeren. Var strøken jfr serviceintervall og NAF-test, men hadde den for sikkerhets skyld hos Strømmen bilverksted hvor de fant en god del utbedringer likevel. Så rådet er å ta den til en LR spesialist dersom du kan. I tillegg til listen over hadde jeg sjekket: automatkassen for ulyd i ca 50km/t oppoverbakke i 2.gir http://www.lrf.orum.com/forum/index.php?/topic/99979-disco-3-vibrasjoner-mellom-40-og-60-kmt/&tab=comments#comment-1031581 Elektronisk parkbrems er også en dyr del å skifte, så det er greit at den går som den skal uten ulyder. Alt av foringer
  5. Takk for svar! Prøvde nedenfra igår og det er alt for trangt å komme til toppskruen uten å rydde unna.. Men de to nederste skruene på dynamoen satt som f og ville ikke rikke seg - får ikke plass til noe latmannsarm heller så jeg får nok se om det blir bedre plass til å få kraft ovenifra.
  6. Takk! Det er en 5.0 V8 bensin på filmen, men får bare kjøre på og se hva jeg finner ut av...
  7. Hei, skal bytte dynamo på min D4. Har funnet bra veiledning både her på forumet og på youtube, men det eneste jeg finner er til D3. På min D4 er det flere rør og koplinger for å få av cover til viften og videre ned til dynamo ovenifra, men jeg finner ingen mer detaljert beskrivelse av hva som er enkleste vei på D4... Fant bla denne på wiki'en men klarte ikke fortsette tråden der, så startet ny her... Har derfor noen spørsmål: Kan jeg klare å få ut dynamoen ved å bare gå underifra? Dersom jeg må ovenifra, hvordan får jeg enklest tilgang med å fjerne minst mulig av vann og luftrør? Ser spesielt ut som om det er trasig å få av festet til luftrøret nederst på førersiden.. Er det noe annet som er verdt å nevne av særegenheter på D4 vs D3? Ser jo ut som en veldig grei jobb, men en liten "ryddejobb" for å få tilgang...
  8. Denne videoen viser godt hvordan mekanismen inni hengerfestet fungerer
  9. Ja, det var egentlig en ganske god løsning:)
  10. Tar opp denne igjen. Er det noen som har en slik liggende - eller har lyst til å produsere opp noen? Ser det ligger en på finn, men det var ikke så sjarmerende priset akkurat...
  11. Har et brukt orginalt lastegitter til salgs etter feilkjøp. Bytter det gjerne i et som passer til 7-seter. https://www.finn.no/189027038 Selvfølgelig en annen pris for folk på forumet;)
  12. PCFM

    Lastegitter til D4

    Hei, er det noen som har et lastegitter til D4 til salgs? Tenker den typen som de har bla på skruvat eller LRbutikken som går overens med 7-seter.
  13. PCFM

    Lastegitter til D4

    Jeg trenger et lastegitter til D4 som går overens med 7 seter - virker som de i LRbutikken og Skruvat går greit. Er det noen som har slikt til salgs?
  14. PCFM

    IID Tool BT kjøpes

    Da var den i boks - takk til Eirik:)
  15. PCFM

    IID Tool BT kjøpes

    har sendt PM
  16. PCFM

    IID Tool BT kjøpes

    Jeg frister lykken for å se om det er noen som har en IID Tool BT til salgs. Ser at det ikke pleier å være så mye hell på disse forespørslene, men det er jo lov å prøve:)
  17. PCFM

    D4 batteri

    Det er det jeg også har lest. Men klarer ikke helt å forstå annet at det viktigste er at BMS kommer mellom lader og minuspolen på batteriet. På bildet av minuspolen så er (etter det jeg har forstått) den gulmarkerte boksen BMS. Ledningen går fra det rett inn i karosseriet/jord (markert blått). Da må det vel ikke være det samme om jeg fester ladepunktet på det rødmarkerte, eller noe annet sted på karosseriet? Eller er det andre sensorer som også skal plukke opp ladingen?
  18. PCFM

    D4 batteri

    Er det bare å kjøpe en løsplugg til Ctek'en eller må det gjøres noe med bilen av annet slag? (feks noe programmering eller deler?)
  19. PCFM

    D4 batteri

    Lette først etter noen gode festepunkter på karosseriet, men fant ikke noe i nærheten som passet. Men minuspolkabelen går rett i karosseriet fra der jeg har festet den så det burde vel ikke ha noe å si så lenge laderen er koblet før batterimålingssystemet? Utover det er det vel knallgass som er poenget med avstand, men det er jo ikke noe problem med faste kabler.
  20. PCFM

    D4 batteri

    Hei! Har lest igjennom det meste jeg har funnet her på forumet om lading av batteriene på D4, men ikke funnet noe fullgod forklaring på å sette på comfortkoblinger på Ctek. Har selv festet mine som på bildet med en vanlig klemme. Skal da være - etter det jeg kan skjønne - være på rett side av BMS slik at bilen oppfatter at den blir ladet. Kan noen av dere som har hatt bilene i litt mer enn den uken jeg har eid den bekrefte om dette ser bra ut eller borger for trøbbel?
×
×
  • Opprett ny...