Gå til innhold

T.R

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Trøndelag

Nylige profilbesøk

715 profilvisninger

T.R sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Grunnet flere uheldige omstendigheter som fex plassmangel, prioritering av andre prosjekter og at alternativ bil til den samme jobben som Defenderen var tiltenkt, nærmest landet i fanget mitt gjør at prosjektet vurderes solgt. Karosseri er demontert, men chassis er komplett og rullbart som det står. Endel nye deler medfølger. Div bilder og opplysninger i garasjetråd: mob: 93222589.
  2. Litt mye offtopic nå så jeg får komme meg på rett kjøl igjen Når chassis er ferdig renovert så blir det renovering av karosseri, planen er 5 nye dører og framskjermer mm samt lakkering i annen farge. Keswick green bil med sort tak og sorte detaljer ink sorte striper på siden men grønne skjermbreddere er planen pr d.d Noe inspirasjon på bildene, vurderer også blå ala to av bildene....
  3. ÅHj60 er jeg veldig glad i så det er artig å se at flere har sansen for den siste skikkelig barske LC'n Jeg har eid en tidligere også på 35", pto, turbo mm. Gode biler og en av de tøffeste offroad stv ved siden av Defender 110 synes jeg, solgte til en god kompis å har tilbakekjøpsavtale om det skulle bli aktuelt. Men nå for tiden har jeg litt for mange prosjekter så det må holde med to istedet for tre gamle store 4x4 biler. Akkurat nå driver jeg å tester nykjøpt gradskive for å time kam på slem nybygd 440 til min 70 Challenger, et prosjekt som skal på veien igjen iløpet av året.
  4. Ja ikke sant Det passer bedre med en LR når resten av bil/mc parken hovedsaklig er italiensk.
  5. Joda jeg har pusset opp noen biler og har endel prosjekter jeg jobber med men dette er den første rammebilen og en bil jeg vil ha i mange år framover. Prosjektet ble påbegynt veldig spontant, jeg skulle egentlig bare ta ned tanken for å bytte dieselpumpa, samt skifte calippere fram for så å eu-godkjenne bilen å bruke den fram til jeg har tid til å renovere den, men siden det var meldt veldig kaldt framover og det neste på agendaen var påstøp/avretting av verksted gulvet (har/bygger verksted til eget bruk i gammelt fjøs/låve) så fant jeg og en kompis ut at vi like så godt kunne ta Defenderen med en gang mens vi venter på varmere vær samt at han kjøpte Hj60`n så jeg har penger til deler.
  6. Da er ramme og drivverk sprøytet med avfetting og steamet under høyt trykk flere ganger i helgen og er nå omtrent helt rent og fritt for understellsmasse, flakrust, olje mm.
  7. Torpedoveggen er langt bedre enn fryktet.
  8. Den blå Land Cruiser HJ60 er nylig solgt til en kompis til fordel for Defender renovering, jeg er også så heldig at han er med å skrur på prosjektet .
  9. Defendern har nå stått på vent i ca 8mnd foruten repp av alt på mangellappen som bare var slitedeler som hjullagre, bremser, kryss, lys o.l Overhaling av calippere framme ble ingen suksess da den ene lekker, sansynligvis pga gravrust i stempel/sylinder så calipperne skal byttes. I går tok jeg ned drivstoff tanken for pumpe bytte samt startet demontering for en litt større renovering. Ramma virker veldig bra men noe må gjøres for å holde den slik i årene framover samt at noe rust er det selvfølgelig, gulvplata bak hadde en dårlig utskjært inspeksjonsluke til drivstoffpumpa samt flere små hull så den skal byttes og det skal også alle profilene under, lurer på om jeg skal bytte ut alt til stål ?
  10. T.R

    Serie 3 88

    Ønsker meg veldig en 88" S3, eventuelt en s3 pickup. Har du en du vurderer å selge så gi meg et hint så tar vi det derfra.
  11. Jeg prøver her før eventuell bestilling av nytt, ønsker div til 99 Defender 110. -Nye bremsecalippere fram for ventilerte skiver. -Stabstag kit -Bremsekraftforsterker. -Hele pene plastdeksler rundt instumentpanel/ dashbord. -Alle dører, spesielt de tre bakre, hvor er eventuelt den beste (rimeligste ?) å kjøpe dører med god passform ? -Dørhengsler -Sorte fine dørtrekk -Nye gummipakninger rundt vinduer.
  12. Jeg vet, men det fulgte 4nye med bilen og to var anmerket på mangellapp så jeg får se når jeg har demontert.
×
×
  • Opprett ny...