Jump to content
LRforum

Adrian

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Adrian

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, lucky8 har disse på tilbud nå. 428 usd pluss frakt. Har ikke handlet fra disse før, men håper og tror de kan sende. https://lucky8llc.com/collections/black-friday-2020
 2. Har aldri prøvd plastidip, men ut i fra de YouTube videoene jeg har sett, så virker det veldig likt. Brukte dette i vår på grillen, luftinntak på skjermene, bokstavene på panser og bakluke og chromeringene rundt tåkelysene. Det gikk litt mer lakk enn jeg hadde trodd, så ble litt tynt på grillen i første omgang. Denne har derfor fått en oppfriskning på tre strøk. Resten ser fortsatt bra ut. Vet ikke hvor lenge det holder, men håper og tror ett par, tre år?
 3. I forrige friperiode fikk jeg, med god hjelp av min far laget noen feste braketter til recovery tracksene og spaden. Nå sitter de godt fast og ingen skrangling. Feste til håndtaket på spaden blir muligens byttet ut med quick fist eller lignende, men har ikke helt bestemt meg. Er litt mer tyverisikret nå som man må bruke verktøy for å løsne de. Har også alltid verktøy i bilen, men er jo litt kjappere og enklere å løsne med quick fist. Synes lakkerte skjermbreddere er litt jålete på disse bilene, så lakkerte disse også med biltema gummilakk.
 4. Kjempe kul bil! Tror vi har samme recovery tracks. Del gjerne hvordan du fester de. Jeg skal hjem og lage feste braketter til de, spade og muligens jerrykanner neste uke. Har en formening om hvordan de skal lages, men er alltid godt med tips og triks. Hvor kjøper du olje og filter og hvilken vakuum pumpe bruker du?
 5. Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Takgrinda er en billig en fra ebay. Søk på roof basket så finner du den. Kom på ca 1800kr inkludert frakt. Kjøpte den største og modifiserte den litt sånn at den passet over antenna på taket, men samtidig montert så lavt som mulig. Hadde to thule squarebars fra før av, og så brukte jeg den ene som fulgte med. De som fulgte med var litt pinglete, men er stiv og fin nå som den er boltet fast i tre crossbarer. Er temmelig fornøyd, men hjørnene er av plast og selve kurva er litt spinkel. Hjalp godt å skru den fast i de tre tverrbjelkene. Nå kan jeg gå på den og tåler endel så lenge jeg sikrer lasta i bunnplatene. Fordelen er pris, vekt, relativt støysvak og kommer ikke til å ruste. Planen er å lage festebraketter til recovery tracksene, en spade, en jerrykanne, muligens reservehjul og montere en 40 tommers ledbar etter hvert. Grinda blir fjernet ved bruk av taktelt og kajakkstativ. Sitter fast med 6 m6 bolter og veldig lett å fjerne.
 6. Er en stund siden forrige oppdatering, men bilen ruller og går. Har fått gjort litt og begynner å få den sånn som jeg vil ha den. Har byttet nedre bærearmer fremme, stabstagforinger og lenkearmer fra AF med meyhle hd foringer, 4 hjulskontroll, EU godkjent med 0 feil, montert takstativ og hovedbehandling med fluidfilm. Er veldig gøy å ha en bil man bryr seg om og har fort blitt en Discovery nerd, i følge samboer. Vi synes begge det er gøy og stas med hilseplikten. Før speidet hun etter dyr, men nå ser hun etter Land Rovere.
 7. Hei, vi skal kjøre fra Søgne til Tønsberg i morgen ettermiddag. Kan eventuelt hente de ved Harebakken og så kan de hentes i Tønsberg. Kan muligens leveres i Horten, mot ett lite vederlag også.
 8. Takk for det! Kommer seg litt etter litt. Synes det er veldig gøy å modifisere den litt og gjøre den litt mer min egen. nor303: Jeg maskerte grovt rundt og lakkerte den 6-7 strøk. Da er det bare å rive av lakken forsiktig rundt. Er ett bitte lite mellomrom mellom bokstavene og lakken. Derfor blir bokstavene lakkert og man kan rive av helt perfekt rundt hver bokstav. Jeg brukte en tannpirker og lagde ett lite hull i gummilakken inne i bokstavene D, O og R og bare rullet gummilakken på tannpirkeren. Fungerer helt på samme måte som plastidip. Ligger masse videoer på YouTube som kan forklare bedre enn meg. Ellers har bilen fått stige og skvettlapper. Er ikke helt fornøyd med skvettlappene, så kan være de forsvinner igjen.
 9. Det blir kult! Har sett på de selv. Hvor bestilte du fra og hvilken dekkdimensjon vil du ha?
 10. Kul bil og veldig imponert over takstativet ditt! Hvordan er det med støy med og uten telt? Jeg kjørte med samme telt i sommer, montert direkte på thule crossbar, men syns det bråker fælt både med og uten telt. Har lyst til å montere lavtliggende roof basket på crossbarene mine, men har blitt litt skeptisk pga vindstøy.
 11. Har ikke sett så mange d5 som er rigget, så det blir kult å følge tråden din! Min onkel har Duratrac dekkene i 255/55r19 på sin d4 og de er en del grovere og bråker vesentlig mer enn mine General grabber at3 i 255/55r20. Jeg er veldig fornøyd med mine, men er på jakt etter 18 toms felger selv. Da blir det 265/65r18 bf ko2. Vet ikke hvordan det er med klaring på d5, men jeg hadde nok valgt bf ko i 275/55r20 hadde det vært plass og du vil fortsette med 20 tommere.
 12. Takstativet er langt fra optimalt med bruk av forskjellig utstyr og last, men tror det blir greit med fastmontert basket. Fikk på takteltet, men måtte shimse crossbarene opp får å komme til. Må nok skaffe vanlig takstativ til bruk av taktelt og kajakkstativ neste år. Bilen har ellers fått 6 års-sørvis og fungert perfekt som turbil. Neste blir bytte av bærearmer fremme og lanolinbehandling. Legger ved noen bilder fra turen.
 13. Da ble takstativ tilpasset, montert og testet. Kappet til Thule Squarebar, kjøpte m8 syrefaste bolter på 30mm og kjøpte syrefaste klammerfester fra Hydroscand. Klammerfestene passet som hånd i hanske, uten noen form for modifikasjoner. Crossbarene sitter veldig nærme taket, så må være forsiktig når jeg monterer utstyr på de. Eks kajakkstativ. Men tror det blir perfekt for basketen og taktelt. Her er bilen klar for hyttetur. Fanger litt insekter med denne bilen:)
 14. Nydelig bil! Ser at jeg på sikt må få tak i 18 toms felger selv;)
 15. Tusen takk for kjempe gode tips alle sammen! Var akkurat noe lignende jeg hadde tenkt å lage, men nå tar jeg turen innom tess og får garantert ett bedre resultat;) Har tenkt å bruke tre eller fire crossbarer for å gi det nok styrke til. Sannsynligvis holder det med tre. Disse stauff klemmene blir jo perfekt for montering av basket også. Borrer jeg hull tilsvarende den påsveiste mutteren på undersiden av crossbaren, så bygger den kun ett par millimeter ned mot glasstaket og vil gi grei klaring. Må sannsynligvis legge på noen skiver mellom crossbarene og railsen for montering av takteltet da dette har en annen montering som bygger litt mer på undersiden. Roof basketen vil være montert meste parten av året, og takteltet låner jeg bare for noen uker i sommer.
×
×
 • Create New...