Gå til innhold

Rekkart

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Lofoten

Nylige profilbesøk

502 profilvisninger

Rekkart sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Joda enig dær at antallet eiere har lite og si. Men er det veldig mange er det kansje en bil man ikke vill ha lenge. Er dette en bra bil? Utifra bildene og det som står skrevet virker det slik på meg. Men jeg er helt grønn når det gjelder landrover. Prisen virker også grei( på meg). Veit jo at når man kjører Engelsk så må man like å skru,. Så det er ikke no problem. Komm visst noe to ganger.. Var egentlig bare ute etter deres meninger. Bor langt nord så visst jeg drar ned til Lillehammer, så blir jeg nok nødt til å kjøpe den,for så kjøre den nordover:) Uansett. Jeg synes d virker som en grei bil. Nye døre får man kjøpt, men den rusten på venstre a-stolpe:hvis den er ille, kan man skiffte hele stolpen da?
  2. Joda enig dær at antallet eiere har lite og si. Men er det veldig mange er det kansje en bil man ikke vill ha lenge. Er dette en bra bil? Utifra bildene og det som står skrevet virker det slik på meg. Men jeg er helt grønn når det gjelder landrover. Prisen virker også grei( på meg). Veit jo at når man kjører Engelsk så må man like å skru,. Så det er ikke no problem.
  3. Hei. Det ligger en 130 defender på finn til salgs for 269 000.jeg har prøvd å finne ut for mange eiere det har vært på bilen, men har ikke lyktes. Hva sier dere godtfolk hær inne om denne bilen. Er det et godt kjøp? Mvh. Rekkart. Btw. Jeg fikk ikke til å linke til bilen.
×
×
  • Opprett ny...