Jump to content
LRforum

KT73

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About KT73

  • Rank
    Nykommer

Profile Information

  • Location
    Andøy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Det lurte jeg på også - de fortalte BMW tok 2800 Skal prøve å gå inn med diagnose idag og se om jeg finner ut noe
  2. Bilen har stått en stund pga feil på kompressor. Nå har jeg fått feil på skjerm og radio. Temperature error - switching off står i begge display. Skrur seg på etter en stund og radio spiller før samme melding kommer tilbake. Noen som har vært borti dette? 2005 modell? Akkurat hatt bilen på verksted i Tromsø - dvs båt tur retur. Ikke ofte jeg har bilen på verksted så fikk også sjokk da de serverte timepris på 2500,-
  3. Takk - skal prøve dette
  4. Trenger råd. Byttet kompressor. Får feil C1A13 Pressure does not decrease when venting gallery , enda. Hadde den på mekonomen. De får ikke til noe. Bilen hever seg fullt bak. Halveis foran. Får ikke senket bilen heller. Det er 100 mil til nærmeste verksted som tar Land Rover. Er løsningen å ta den i bukk en gang til å ta ut de tre blokkene? Blåse alt rent . Smøre opp oringer. ???? Eller kan feilen ligge andre steder? Er det borkastet tid å gjøre det siden verksted ikke finner noe? Det er ikke pga tett eller is i potte ved reservehjul. Koblet den vekk. Håper noen har ett godt råd. >
  5. Takk - ja tenker å det er for høyt trykk. Skal plukke de ut og rense og smøre. Er ganske kjapt å gjøre samtidig som man får alle hjulene fritt hengende i bukk. Enklere å feilsøke.
  6. Hei - har byttet kompressor og rele da den forrige kompressoren gikk i alarm hele tiden. Har ingen alarmer på høydesensorer. Bilen slipper ikke ut luft da den står. C1A13 Pressure does not decrease when venting gallery - current Når jeg resetter feil starter kompressor og stopper tvert . Ny alarm. Hatt bilen på mekonomen - de får ikke til å åpne ventiler eller overkjøre noe. Skal ta bilen inn og ta ut blokk foran, senter og bak. Samt potte. Men har også prøvd å kjøre kompressor uten tilkobling til potte. Er det noen som har tips???? Kan det være feil på det nye relet? AMK kompressor. Finner ingen feil på slanger - Kontakter renset.
×
×
  • Create New...