Gå til innhold

Daffyd

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Salangen, Troms

Nylige profilbesøk

553 profilvisninger

Daffyd sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Den er grei, takker for svar :-)
  2. Har handlet ett Thule Tepui Explorer Autana 3 taktelt, blei litt engstelig når jeg dro frem bruksanvisningen og så at det ikke måtte monteres på biler med glasstak eller takluke :-) Har lange rails og Thule Wingbar.
  3. Hei, er det noen som har erfaringer med montering og bruk av taktelt på Discovery 3 med glasstak ?
  4. Takker, fant den :-) men ingen bedring :-)
  5. Kan ikke finne noen cutoffswitch :-(
  6. Kommer diesel frem når jeg tvangskjører pumpa.
  7. Ja, må finne tak i en eller annen her oppe i isødet(Troms) som er i besittelse av slikt utstyr :-)
  8. Motoren på Defenderen stoppa plutselig på tur ned en skogsbilvei fra hytta, da jeg slo av tenninga hørte jeg at diesel pumpa gikk, måtte koblet fra batteriet for å stoppe den. Da jeg fikk taua bilen hjem og koblet til batteriet forsøkte jeg å starte, motoren sveiv rundt på starteren men ingen lyd fra dieselpumpa, startet altså ikke. Har sjekket dieselpumpa med å kjøre den manuellt, den sviver som normalt. Har også forsøkt og starte ved å tvangskjøre pumpa, no go. Observerer også at motorlampa og glødinga er forsvunnet fra dashbordet. Har sjekket for olje i injektorpluggen og i ECU kontakten, tørt og fint. Sjekka pumpereleet og sikringer, OK. Har hatt bilen i 5 år, km stand 255000, har gått som ei klokke uten problemer. Er det ECUèn som har konka. eller?
  9. Har en Defender TD5 1999 modell. Har hatt den i ett år og den har fungert supert, men det er en ting jeg lurer på? Glemte å lukke døra her om dagen, da jeg kom tilbake etter et par timer oppdaget jeg etter hvert at bilen hadde endret oppførsel. Kupelyset kommer ikke lenger på, nødblinken fungerer ikke lenger, radioen slår seg av når jeg åpner døren og kommer på når jeg lukker den igjen, og det kommer pipelyder fra alarmen når døra åpnes. Er det noen som har noen tips om hvordan dette kan fixes, batteriet er bare 7-8 mnd. gammelt og holder 12.34v hvilespenning, har sjekka allt av sikringer. e.t.c.
  10. Fin bil, unge mann, lenge siden sist:
  11. Heisann. Lokkene til Liters Statoil Oljedunker passer perfekt. mvh Dag H.
×
×
  • Opprett ny...