Gå til innhold

Mvorvik

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mvorvik sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei, Selger denne da jeg ikke hadde behov for den. Se annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=169679576
  2. Mvorvik

    Nødmodus

    Hei, Har en Discovery 3 2,7 2007 mod. 160000km. Bilen går i nød modus når den blir varm. Får feilkoder og lamper på det meste. Men bort igjen v/start stopp. Kan kjøre korte turer i dagevis uten problemer. Men litt lengre tur og varm motor kommer problemet hyppig. map sensor er testet batteri og spenning testet dieselfilter byttet Dieseltrykk er målt ok Noen som har noen forslag på hva det kan være?
  3. Takk for svar. Er det ikke merkelig at det bare skjer når bilen er blitt varm? Han funnet feil med brenner i webastoen:) Tenker kanskje at det kan være noe feil med diesel trykk sensor..
  4. Takk!Skal få undersøkt feilkodene i dag.
  5. Har det. Men blir ikke noe klokere av den. Men det kan da ikke være hverdagskost at bilen går i nødmodus etter at den er blitt varm ?
  6. Hei, Har en Discovery3 2,7 2007 mod.160000km. Bilen går i nødmodus når den blir varm. Får feilkoder og lamper på det meste. Men bort igjen v/start stopp. Kan kjøre korte turer i dagevis uten problemer. Men litt lengre tur og varm motor kommer problemet hyppig. map sensor er testet batteri og spenning testet dieselfilter byttet Noen som har noen forslag på hva det kan være?
×
×
  • Opprett ny...