Gå til innhold

SveinL

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo
  • Interests
    Range Rove L494

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SveinL sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Ja hadde det samme. Det er en spesialbolt på innsiden av høyre innerskjerm som irrer. Du må skaffe en ny og bore et hull ved siden av som du gjenger opp og kobler til. Gjorde det selv på min L494 ble helt fint.
  2. Er en lykkelig eier av en 2014 RR Sport som jeg har hatt siden den var ny. Den har fulgt servicene på Insignia. Hjulene er bare skrudd av og på av dem, meg og en gang i vinter av et dekkverksted når jeg satt på nye vinterdekk. Da jeg skulle sette på sommerdekk fikk jeg ikke opp låsemutterene. Disse er originale og det viser seg at de har en dobbel konstruksjon med inner- og ytterkopp og er i herdet stål. Her har virkelig noen ingeniører sørget for at hjulene ikke skulle bli stjålet. Jeg forstod raskt at dette var en verkstedjobb, men Insgnia hadde åpnetbart lite lyst og mente det ble veldig dyrt. Jeg fant til slutt et sporty lite verksted som hadde bilen i 4 dager og fikk til slutt av boltene. Jeg trodde først dette var helt unikt, men så traff jeg en med maken bil som fortalte akkurat samme historie. Han hadde levert bilen på merkeverksted og betalt kr. 20.000 for å få av hjulene. Jeg slapp heldigvis med under halvparten. Den som tror de får opp dette med å banke inn en pipe har ikke forsøkt det selv eller så har det kommet en panserversjon senere. Så har dere slike muttere så kast dem mens dere enda kan få dem av.
  3. Hei, jeg har samme bil og samme problem. Har hørt det skal være en jordledning på innsiden av innerskjermen og at denne kan være årsaken. Fant du ut av det, eller er det andre som vet? de plastskruene i innerskjermen er vel bare å vri ut?
  4. Hei, Jeg har begynt å tenke på å kjøpe en Defender og lage en bil for overnatting som en veldig enkel Campingbil. Jeg har ikke behov for noe baksete og vil derfor gjerne unngå å måtte forholde meg til belter og baksete. Betyr det at jeg kun bør vurdere biler som er registrert som varebil?
×
×
  • Opprett ny...