Gå til innhold

Bart

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Nordland

Nylige profilbesøk

533 profilvisninger

Bart sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Valgte 4 stk. 9" ledlykter fra xenonkungen.com.com Store fine lykter, da jeg allikevel ikke ville ha noe diskre'. Kjøpte på Black friday til 6300,- for hele settet med feste. Koster nå ca.7800,- på samme butikk. Ser at jeg må ha stag på dem, da de er litt tunge på festet.
  2. Skal bare ha releet til å velge om jeg vil bruke ekstralysene eller ikke. Ikke til bruk under kjøring. Ellers hadde jeg nok gått for en annen løsning, ja
  3. Har bestilt 2 stykker, da jeg skal montere 4 lykter. Da kan de slås av, parvis
  4. Tenkte å prøve et fra wish, som en la ut link på her
  5. Da tenker jeg på fjernstyrt rele på styrestrøm, for å slå av og på fjernlys. Går det rett på batteri, vil vel releet bruke strøm når du ikke bruker bilen?
  6. Hvor henter en strøm til selve releet, når en bruker fjernstyrt rele? Burde det gå over tenning?
  7. Bart

    Ekstralys disco 4

    Takker. Håper å finne styrestrøm til parklyset også. Skal kose meg gjennom tråden, så får vi se. Det går vel an å plukke ut lykta, og måle i kontakten?
  8. Har kjøpt 4 stk. Ledlykter med parklys. Noen som har en enkel forklaring på montering av det elektriske, her? Har såvidt sett i motorrommet på denne bilmodellene, så all hjelp mottas med takk. Dette er en 12-modell. Ser ut til å være halogen fjernlys. Hvor finner jeg styrestrøm til fjernlys og parklys?
  9. Noen som har prøvd dette? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1uBus9XjJbc&ved=2ahUKEwjg27Cj76bmAhWClYsKHQrjCPoQo7QBMAF6BAgAEAQ&usg=AOvVaw2HzcNLJXH-U4uVCWgV7N8u
  10. Det funka desverre ikke med å holde den mot rattstammen heller. Pokker også......
  11. Ja, men det hjalp desverre ikke.
  12. Er fersk eier av Discovery 4 -12mod. Har en nøkkel som ikke virker. Noen forslag til hva en trenger av utstyr som duger?
×
×
  • Opprett ny...