Jump to content
LRforum

Tigerpus

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Tigerpus

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Kongsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Er det noen som har en slik til salgs så vil jeg gjerne kjøpe
 2. Mulig du er inne på noe her. Vil IIDTool kunne vise meg hva trykket er? Kanskje lurt å investere i diagnose utstyr med en gang? Det var feil på kjølesensor tidligere og den ble byttet. Men ingen forskjell på start problemet.
 3. Dieselfilter skal være byttet når den var på service i September. Jeg spurte verkstedet om batteriet, men han sa det var ok. Kan jo uansett prøve å lade det. Ser det står i boka at man skal ta batteriet ut av bilen for å lade, er det nødvendig? Tror den "kinner" flere sekunder før den starter. Jeg skal ta tida og også sjekke i hvilke situasjoner det er verst. Har tatt det opp med selger og han sier den har vært litt treg å starte lenge... Ser i historikken at det ble feilsøkt på det når den var på verksted i Mai i år. De leste av feilkoder og fikk opp feil på kjølesensor eller ledningsnett. Kjølesensor blir byttet, ingen forskjell i treg start, men riktig temperatur nå. Så sjekket de tydeligvis ikke noe mer. Glødeplugger ble nevnt på verkstedet i forrige uke, men han trodde egentlig ikke det var det siden den også starter tregt når den er varm.
 4. Hei. Jeg har nylig kjøpt en 2011 mod. Discovery 4. Herlig bil , men den har noen problemer Den starter tregt, både når den er kald og varm. Hjelper litt å slå på tenning først. Den har startknapp. Har hatt bilen på verksted for en sjekk. De mente det kunne være høytrykkspumpe, men måtte feilsøke mer. Litt redd for å sette bilen på verksted for videre feilsøking da det fort kan bli noen timer, så prøver å sjekke litt selv først. Har søkt på flere forum, men ikke funnet noen som har hatt akkurat samme problem. Det kom ikke opp noen feilkoder på verkstedet. Er det noen av dere som har vært borti lignende? Eller evt. har tips til hvor jeg kan begynne å feilsøke selv?
×
×
 • Create New...