Jump to content
LRforum

odd henry knutsen

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by odd henry knutsen

 1. NÅ ORKER JEG IKKE MER.disco 2 2001 mod selges.motor td5 diesel.manuel girkasse.starter å går.men antagelig gåen topppakning.rust finnes ..eu til 30/10 2020.har byttet vannpumpe og thermostat..selges for 6000 eller høystbydende.SEND MLD HER ELLER PÅ TLF 40787237.
 2. lurer på å byte karosseri på en disco d2.pga av rust.har tilgang på ett bra karosseri uten takluker.hva må jeg gjøre,,må det søkes vegvesenet når det er samme biltype og årgang..?
 3. heisan.lurer på hva som kreves for å byte karosseri på min d2 ...har tilgang på ett mye bedre karosseri helt samme bilen,bare mye bedre og uten takluker..må jeg søke om bytte når det er helt samme type?er den (id) plata bak frontruta skrudd?for den må vel følge ramma?
 4. nå selges disco 2 td5i.2001 mod.høystbydende over 7000kr.selges som delebil eller prosjekt.bilen er I daglig bruk.dårlige dekk på to sett felger.rust I gulv høyre side foran.ramma ser bra ut.hevesett og snorkel.har gått over 400.bilen må vurderes av kjøper.kom og se og vurder selv.send mld/pm her.bilen står I torsnes I fredrikstad. bilen er lagt ut på facebook til salgs også.
 5. bilen selges...som den står.orker ikke mer med den..
 6. takker for tips..må prøve meg fram..
 7. takker for tips..den koker ikke og kaster ikke vannet..bare tempen som brått stiger,,så kutter den motor kraften og jeg har nesten ikke varme inni bilen. er det en spesiel framgangsmåte for lufting?
 8. ok.vet ikke helt hva jeg gjør ...men liker bilen godt..så får vel prøve meg fram litt..
 9. har en disco 2 2001 mod td5.lurer på om topppakning har gått..men har ikke olje I vannet,,,eller vann I olja..mister ikke vann..men tempen stiger plutselig,,,og bilen mister all kraft..ikke noe større varme inni bilen..kan kjøre lenge med normal temp...noen ideer??er det en stor jobb å bytte topppakning?er det verdt å koste på bilen mer?
 10. lurer på om det er noe interesse for min disco 2.2001 mod bilen er I daglig bruk.ikke den peneste,men det meste virker.rust I gulv så klart.mest på høyre side.ramme ser grei ut.eu godkjent ..tenkte meg rundt 8000kr.men er åpen for bud,,,eller bytte likt I noe annet..dette er en diesel.send pm her eller sms på 40787237.bilen er I fredrikstad.torsnes.
 11. ser den..tenkte også på å bytte karosseri...ramma på begge er bra..
 12. er det mye jobb å sette over alt,,motor gir pedalsett osv fra en manuell til en som er automat??har to disco 2..en 1999td5 med automat og gåen motor.men ett meget bra karosseri.uten takluker.og en med bra motor drivverk og helt elendig karosseri...MASSE rust...så tenkte derfor å pusse opp den beste...men liker best manuell.mye fram og tilbake...men første gang jeg holder på med land rover..men har holdt på med bil (veteranbiler)hele mitt liv..så er ikke redd for litt skruing og sveising..
 13. nå har jeg dratt på meg en disco 2 1999mod med automat og td5 motor.den har ett mye bedre karosseri en min disco 2 2001 mod td5.motor I den med automat er gåen.så jeg lurer på om jeg skal sette over motor og gir fra min manuelle.og pusse opp 1999mod I stedet.er det en god ide?den er uten takluker og er en varebil.
 14. sant sant..det er jo høyre siden som er verst.panserfeste gulv framre dørstokk innerskjerm...ser att det er vanlig på dem..ellers så er ramma grei...litt bak på venstre støtfangerfeste.
 15. takker for alle innspill.men det blir til å ta rusta på d2.tenkte samtidig på å fjerne og tette taklukene permanent men jeg lurer på å fjerne ac...den virker ikke,og jeg vil ha vekk alt jeg ikke trenger ….er det en stor job??
 16. jupp.begge er manuelle heldigvis. men kan ikke sitte med begge to.så jeg får tenke hardt noen dager.men takker for innspill.
 17. høres ut som en plan..er så mye penere det tredørs karosseriet.
 18. okey..er bare redd for att jeg syns d1 er for sløv/liten motor..
 19. høres litt morsomt ut..får tenke litt på det..hadde lyst å ta d1 og sette over motor og gir fra d2...men dem sier det er mye jobb???..
×
×
 • Create New...