Jump to content
LRforum

odd henry knutsen

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About odd henry knutsen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  fredrikstad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NÅ ORKER JEG IKKE MER.disco 2 2001 mod selges.motor td5 diesel.manuel girkasse.starter å går.men antagelig gåen topppakning.rust finnes ..eu til 30/10 2020.har byttet vannpumpe og thermostat..selges for 6000 eller høystbydende.SEND MLD HER ELLER PÅ TLF 40787237.
 2. lurer på å byte karosseri på en disco d2.pga av rust.har tilgang på ett bra karosseri uten takluker.hva må jeg gjøre,,må det søkes vegvesenet når det er samme biltype og årgang..?
 3. heisan.lurer på hva som kreves for å byte karosseri på min d2 ...har tilgang på ett mye bedre karosseri helt samme bilen,bare mye bedre og uten takluker..må jeg søke om bytte når det er helt samme type?er den (id) plata bak frontruta skrudd?for den må vel følge ramma?
 4. nå selges disco 2 td5i.2001 mod.høystbydende over 7000kr.selges som delebil eller prosjekt.bilen er I daglig bruk.dårlige dekk på to sett felger.rust I gulv høyre side foran.ramma ser bra ut.hevesett og snorkel.har gått over 400.bilen må vurderes av kjøper.kom og se og vurder selv.send mld/pm her.bilen står I torsnes I fredrikstad. bilen er lagt ut på facebook til salgs også.
 5. bilen selges...som den står.orker ikke mer med den..
 6. takker for tips..må prøve meg fram..
 7. takker for tips..den koker ikke og kaster ikke vannet..bare tempen som brått stiger,,så kutter den motor kraften og jeg har nesten ikke varme inni bilen. er det en spesiel framgangsmåte for lufting?
 8. ok.vet ikke helt hva jeg gjør ...men liker bilen godt..så får vel prøve meg fram litt..
 9. har en disco 2 2001 mod td5.lurer på om topppakning har gått..men har ikke olje I vannet,,,eller vann I olja..mister ikke vann..men tempen stiger plutselig,,,og bilen mister all kraft..ikke noe større varme inni bilen..kan kjøre lenge med normal temp...noen ideer??er det en stor jobb å bytte topppakning?er det verdt å koste på bilen mer?
×
×
 • Create New...