Jump to content
LRforum

odd henry knutsen

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About odd henry knutsen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  fredrikstad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heisan.lurer på hva som kreves for å byte karosseri på min d2 ...har tilgang på ett mye bedre karosseri helt samme bilen,bare mye bedre og uten takluker..må jeg søke om bytte når det er helt samme type?er den (id) plata bak frontruta skrudd?for den må vel følge ramma?
 2. bilen er ikke lenger til salgs..
 3. nå selges disco 2 td5i.2001 mod.høystbydende over 7000kr.selges som delebil eller prosjekt.bilen er I daglig bruk.dårlige dekk på to sett felger.rust I gulv høyre side foran.ramma ser bra ut.hevesett og snorkel.har gått over 400.bilen må vurderes av kjøper.kom og se og vurder selv.send mld/pm her.bilen står I torsnes I fredrikstad. bilen er lagt ut på facebook til salgs også.
 4. bilen selges...som den står.orker ikke mer med den..
 5. takker for tips..må prøve meg fram..
 6. takker for tips..den koker ikke og kaster ikke vannet..bare tempen som brått stiger,,så kutter den motor kraften og jeg har nesten ikke varme inni bilen. er det en spesiel framgangsmåte for lufting?
 7. ok.vet ikke helt hva jeg gjør ...men liker bilen godt..så får vel prøve meg fram litt..
 8. har en disco 2 2001 mod td5.lurer på om topppakning har gått..men har ikke olje I vannet,,,eller vann I olja..mister ikke vann..men tempen stiger plutselig,,,og bilen mister all kraft..ikke noe større varme inni bilen..kan kjøre lenge med normal temp...noen ideer??er det en stor jobb å bytte topppakning?er det verdt å koste på bilen mer?
 9. lurer på om det er noe interesse for min disco 2.2001 mod bilen er I daglig bruk.ikke den peneste,men det meste virker.rust I gulv så klart.mest på høyre side.ramme ser grei ut.eu godkjent ..tenkte meg rundt 8000kr.men er åpen for bud,,,eller bytte likt I noe annet..dette er en diesel.send pm her eller sms på 40787237.bilen er I fredrikstad.torsnes.
 10. ser den..tenkte også på å bytte karosseri...ramma på begge er bra..
 11. er det mye jobb å sette over alt,,motor gir pedalsett osv fra en manuell til en som er automat??har to disco 2..en 1999td5 med automat og gåen motor.men ett meget bra karosseri.uten takluker.og en med bra motor drivverk og helt elendig karosseri...MASSE rust...så tenkte derfor å pusse opp den beste...men liker best manuell.mye fram og tilbake...men første gang jeg holder på med land rover..men har holdt på med bil (veteranbiler)hele mitt liv..så er ikke redd for litt skruing og sveising..
×
×
 • Create New...