Jump to content
LRforum

KjellB

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About KjellB

  • Rank
    Aktiv Medlem

Profile Information

  • Location
    Brumunddal
  • Interests
    Land Rover, motorcycle, fishing, Liverpool
    Biler: 2016 Discovery, 1980 Series 3 88 + en menneske-bil

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Brumunddal

Recent Profile Visitors

159 profile views
  1. Takk for svar da gjør jeg det, jeg kommer ned på lørdag og henter døra. :-) Sender på ei melding fredag
  2. Hei igjen.. Bær over med meg og maset mitt :-) Kan noen forklare meg den orange cold start lampa og dens funksjon. Fungerer den slik at når du slår på choke så lyser den og så skal den slukke når choke trykkes inn igjen ? Den sorte bryteren på choke-wiren, hvilken funksjon har den ? Som nevnt i prosjekt-tråden så lyser denne lampa nå konstant, slukket selvsagt når jeg nappet en ledning på den svarte bryteren på choke-wiren. Kan jeg bruke bilen uten at den bryteren er i funksjon ??? Undrende Kjell
  3. 21.01.20 Montert sammen dashbord igjen, tenning virker som den skal, choke virker, alle lys virker. Hadde et lite håp om at torpedo-vegg var ganske ok, men det var den ikke etter nærmere ettersyn. - den orange cold start lampa har plutselig bestemt seg for å lyse konstant - det gjorde den ikke før :-( Det vil vel ikke ha noe å si for en eventuell Eu, vurderer å bare fjerne pæra men da blir det demontering av dashbord igjen....Må tenke litt :-) Gjenstående før EU-kontroll: - bytte støtdempere bak - montere en bryter til horn, prøvd alle varianter får ikke det til å virke på spaken - sjekke bremser, virker egentlig ok - vaske bort litt olje fra motor og undersiden, etterhvert skal ho få nye pakninger hist og pist.
  4. KjellB

    Maggie Serie 3

    Ble en liten feil postering - flyttet til prosjekt-tråden
  5. KjellB

    Maggie Serie 3

    Vurderer å montere en slik ja :-)
  6. KjellB

    torpedovegg

    @Hangaas Finner du flere fine så si gjerne ifra :-)
  7. 20.01.20 Status oppdatering: Etter jobben og mens gulasjen kokte tok jeg en tur ut i garasjen for å prøve å løse problemet med tenning og lampene som lyste i dashbordet etter at tenning var slått av. Ledningsnettet i seg selv er et virvar av koblinger, sukkerbiter, el-tape etc. Tok en av koblingene for å få en "lukket" skjøt med noe kina-greier jeg kjøpte, funket bra. Plutselig var andre enden av ledningen løs og da var det til å finne ut hvor den skulle. Etter litt søking fant jeg en kontakt som passet, stakk den inn der og voila - motor slår seg av på tenning, ingen lamper i dashbord lyser. Da er egentlig spørsmålet skal jeg vente til ny tenningslås kommer og bytte, eller la det være og skru sammen dashbordet igjen.... På sikt så skal nok ledningsnettet byttes, men det blir nok ikke før det er full ned-plukking av bilen om det ikke tvinger seg frem først. Foreløpig takk til @Lafterolf som bisto med kyndig veiledning over tlf.
  8. Jeg tror kanskje at jeg har fått det til å virke igjen, får hvertfall stoppet motor når jeg slår av tenninga.. har bestilt ny tenningslås, så jeg setter inn den, MEN etter at motor har stoppet så lyser den røde charge-lampa og ei grønn lampe i dashbordet, så det er nok noe muffes der. Dette når tenninga er avslått. De slokker selvsagt når jeg tar minus på batteriet.
  9. Ny oppdatering: Har en tenningslås til Serie 2 som jeg testet, hadde markert hvordan ledningene satt på kontaktene og selve switchen. Samme resultatet med den andre switchen. Vil ikke bryte strømmen, eller kutte motor, så da må det være noe annet ? Tips mottas :-) Ja egentlig er jeg det for selger sa den hadde sluttet å virke på vei til Skien. Jeg innrømmer at bilelektrisk er jeg ræva dårlig på, så jeg må bare stole på at de satt rett. Har ikke fått lest meg opp på koblingsskjema ennå
  10. Da har jeg fått kikket litt under ser den ikke verst ut.... men mye olje hist og pist må nok byttes noen pakninger etterhvert.... Kludre litt med å få ut tenningslåsen og fikk ut dingsen som jeg tror er årsaken til at bilen ikke stopper når jeg bruker nøkkel Se bilder. Denne er vel bare å bestille, Lucas 157 SA heter den, finnes på Ebay ser jeg Prøvde å få av nederste del av dashbord men det var jaggu ikke lett..blir vettaskremt av alle ledningene :-)
  11. Her er alle velkomne men vil nok vente på litt varmere vær, ikke noe oppvarmet garasje her dessverre :-)
  12. Da var Maggie kommet hjem. Turen fra Skien til Brumunddal gikk uten problemer. Bilen var som jeg tenkte, bråkete, skranglete, vindfull og seig i oppover-bakkene, men så moro det var å kjøre... :-) Å sitte på høyre side og kjøre gikk mye bedre enn jeg trodde......:-) Når det gjelder rust så har jeg ikke oversikt ennå, men det er jo et prosjekt så vi får se Den skal jo EU-godkjennes innen april om jeg klarer å få den godkjent vites ikke. Foreløpig vet jeg om følgende som må gjøres: - Speedometer fungerer IKKE - Tenningslåsen er det feil på, måtte nappe en ledning på coil for å få stoppet den, selger sa det var bare å ta av minus pol, men ikke for meg .... Noen som vet hva det kan være?? - Tute virker ikke - En støtdemper bak er gone, ny ligger blant delene jeg fikk med Litt bilder - Maggie is home Har ikke tatt ho i nærmere ettersyn ennå, må vente til gradene kryper litt nærmere null...Regner med at det er mer men ikke noe uventet sånn sett.
  13. KjellB

    Maggie Serie 3

    Tenkte å se på den imorgen, en feil har den garantert.
  14. Det du har igjen av Serie delene, det passer på en 1980 Serie 3, 88 ?
  15. Noen som har vært borti at man ikke får stoppet bilen med tenningslåsen ? Jeg måtte nappe en ledning av coilen for å få stoppet bilen...lampene inni dashbordet lyste fortsatt og der måtte jeg ta minus på batteriet for å få slukket dem. Noen som har en formening om hva som kan være feil og går en tenningslås til en Serie 2 på en Serie 3 ? Det fulgte visstnok med en blant delene. /Kjell
×
×
  • Create New...