Jump to content
LRforum

lrsg

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About lrsg

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk også C1A20 i fjor, og ble ikke kvitt den før kompressoren var byttet, til tross for at den som stod i bare var drøyt ett år gammel (AMK kompressor installert av forrige eier). Hva slags kompressor har du?
 2. Jeg har modulen med viftestyring, og er veldig fornøyd. Har ikke hatt noen problemer, og har ikke merket noe til tap av batterikapasitet av den grunn i vinter selv om systemet ble brukt omtrent hver dag. Men jeg har ladet batteriet innimellom for å være på den sikre siden, uten at det har vært spesielt hyppig eller regelmessig. Sett på en hurtigladerkontakt på batteriet så er det fort gjort å vedlikeholdslade.
 3. De virker bra, god balanse mellom terreng og asfalt dekk, støysvake. Men de er akkurat satt på, så jeg uttaler meg på litt tynt grunnlag, annet enn det jeg har lest på nett. Grei pris hos dekkonline for disse synes jeg. Tenker ikke å bruke de hele året, det blir sommerdekk.
 4. Har en mistanke om at sensorene til EGR ventilene kan være skyldige. Disse bør fysisk kobles fra når systemet blendes/ programmeres vekk, jeg slet med det samme etter EGR blending. Alt OK etter at sensorene ble frakoblet. Har kodeleser og kan bidra med flere detaljer om ønskelig, ser ut som du holder til like i nærheten. Send PM i så fall.
 5. Kan ikke kommentere de du nevner, men jeg kjøpte nylig et sett Cooper Discoverer ATT fra samme sted til drøye 1580 kr stk: https://www.dekkonline.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco=129&cart_id=5ZSqfq3AQeO7gt0p.129.1807201905&sowigan=So&Breite=265&Quer=60&Felge=18&Speed=Q&kategorie=6&ranzahl=4&tyre_for=PKW&Ang_pro_Seite=14&weiter=14&rsmFahrzeugart=ALL&search_tool=standard&Label=B-C-73-2&details=Ordern&yp=R-395108 Prøver en ny link: https://www.dekkonline.com/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Cooper-Discoverer-aTT-265_60-R18-114H-XL&details=Ordern&typ=R-395108&cart_id=oDML4TgScq53mj5j.129.834659774&ranzahl=4&Breite=265&Herst=Cooper&Quer=60&Felge=18&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=129&profil=Discoverer ATT&search_tool=standard
 6. Behøver ikke være så galt: https://www.disco3.co.uk/forum/engine-knocking-noises-110607-15.html?sid=5763a438a7d8d11a40ea6ab8747f8632
 7. Discovery 3 ja. Høres ut som det er uunngåelig å bryte løs gjengene/ innsatsen hvis disse skruene skal ut. Hvis innsatsen følger med like hel og kan limes på igjen så er vel det kurant. Da tar jeg sjansen på å gå videre. Takk for info.
 8. Under håndtaket på bagasjeluka sitter tre rustne skruer. Hadde enn plan om å bytte dem, men de lar seg ikke rikke. Mistenker at det kan bli følgefeil ved bruk av for mye makt? Ikke noe galt med håndtaket ellers. Noen triks for å få dem løs? Rustløser er selvsagt prøvd, men ikke i ukesvis hvis det kan gjøre en forskjell?
 9. Auto Elektro i Bodø har god greie på Land Rover og kan anbefales hvis du ikke tar sjansen på å kjøre hjem.
 10. Smart liten gadget det der, har du en link kanskje?
 11. Har ikke erfaring med mercasol, men det er et produkt som krever at eksisterende rust fjernes med sandblåsing. Det blir nok en kostbar affære på en D3, og jeg tviler på om de faktisk kommer til over alt. Fluid film, corrolan o.l. sauefett basert olje er både billigere og mer effektivt når rusten først har dukket opp.
 12. Fluid film er absolutt veien å gå. Min Disco 3 så betydelig verre ut under da jeg overtok den, men en grundig omgang med sauefett ordnet det.
 13. Bra. Betyr det også at du har fått tak i en ny ytre sensor?
 14. De ytre har en liten kloss foran kontaktpluggen, de indre er helt slette. Har noen ekstra liggende (brukt), men må sjekke om det er indre eller ytre type. Send PM om du er interessert.
 15. NAF tilbyr hjulstillingskontroll for 1990 kr.
×
×
 • Create New...