Jump to content
LRforum

lrsg

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

About lrsg

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er vel en du kan spørre
 2. 20% på Heko vindavvisere (regnavvisere) til Disco 3/4. https://geparden.no/products/HEK27223 Disse kan anbefales for den som har behov for å ha vinduer på gløtt i regnvær. Enkel montering inni vinduskarmen og stikker veldig lite ut.
 3. Selger Icarsoft LR II diagnoseverktøy for Land Rover og Jaguar. Pent brukt og oppdatert med siste software. Mer info her: https://www.icarsoft.com/Product/s-333-iCarsoft_LR_II.html https://lrbutikken.no/index.php?id_category=392&controller=category Selges for 1000 kr inkludert porto.
 4. Tenker det får holde med å bytte mansjetter i denne omgang. Ingenting i veien med selve akslingene såvidt jeg kan bedømme (famous last words?).
 5. Har konstatert at begge indre drivakselmansjetter foran er ganske morkne. Ser at også disse kommer i flere prisklasser hos de vanlige delepusherne. Original LR, OEM og Britpart e.l. Noen som har anbefalinger til hva og hvor man bør handle?
 6. Cooper Discoverer ATT kan anbefales. Ikke like grovt mønster som STT, men ypperlig på asfalt og veldig bra utenfor.
 7. Til D3 tilbyr Gap IID en ECU oppdatering som kan kurere dette. Vet ikke om det er tilsvarende til D4, men det står litt om det her: https://www.disco3.co.uk/forum/ecu-info-iid-tool-161304.html
 8. Leser stadig vekk om vanninntrengning på D3. Av alle rare påstander om problemer med Land Rover er jeg tilbøyelig til å tro på denne. Like greit at min ikke har soltak :-)
 9. Rekkefølgen står her: https://www.disco3.co.uk/forum/fault-code-help-please-128930.html
 10. Ser ut som det skal gå å bruke eu4 injektorer på eu3 motor, men ikke omvendt pga høyere trykk: https://www.disco3.co.uk/forum/eu4-injectors-in-eu3-engine-117517.html
 11. Er dieselpumpa annerledes så er nok delebilen eu4. Ser at LR delepushere selger ulike dyser for eu2&3 og eu4, her f.eks. https://www.jgs4x4.co.uk/discovery-3-2-7-tdv6-eu4-diesel-fuel-injector-oem-vdo/ Hva som er forskjellen kommer ikke klart fram, på bilder ser de veldig like ut, men det går sikkert an å sende en mail og spørre?
 12. Ifølge flere poster på disco3.uk så kan feil på en injektor forårsake feilkoder på flere. Så ikke sikkert at 4 har sviktet samtidig, kan være bare en.
 13. Denne virker, men prisen har tydeligvis gått opp siden jeg kjøpte: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=188362780
 14. IIDTool har klart best funksjonalitet. En rimeligere variant som jeg også synes fungerer godt på D3 er Icarsoft LR2. Det spørs hva du vil betale og trenger av funksjoner.
×
×
 • Create New...