Gå til innhold

Rune13

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Asker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune13 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Skal ta en runde og se på noen biler neste uke. Er en god del til salgs. Varierer jo voldsomt i pris, så blir spennende se på noen biler og hva slags tilstand de er i.
  2. Ser også at det gis i mellom 2 og 12 mnd bruktbilgaranti ved kjøp hos forhandler. Det er vel også greit å ta med, selv om det er litt uklart for meg hva som dekkes utover kjøpsloven.
  3. Tror at jeg skal prøve å få prøvekjørt begge varianter. Så får vi se..
  4. Takk. Lurer faktisk på om det står en fra Vinstra på finn nå, uten at jeg har kontaktet de for å sjekke. Skal som sagt bruke tiden og bra vedlikehold blir viktig
  5. Hei Jeg vurderer å kjøpe en D3 som bil nr 2 (eller 3). Kommer til bli litt hytte og feriebil med henger. Har lest mye på forumet om slitasjepunkter og reperasjoner. Er ganske praktisk, så regner med å ta bremser, oljeskift og sånt selv. Så til spørsmålet.. Den enkleste varianter (S) kommer vel uten luftdempere? Kunne det være noe å vurdere på en bil som er såpass gammel? Kommer uansett til å bruke litt tid på å finne en som er godt passet på og er ikke nødt til å ha toppmodell om det dukker opp noe bra.
×
×
  • Opprett ny...