Gå til innhold

Abo Marcus

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Abo Marcus

  1. Hei Jeg lurer på om det finnes RRC LSE med Cocktail cabinet som det på bildet
  2. I siste video ser dere en rally race som heter Masafi i U.A.E. Det var veldig kjent arrangament i 80-90 tallet. Det var en av grunnende jeg elsket LR biler, særlig RRC
  3. Bare hyggelig. Jeg vet om flere sånne personer der. I arabisk Gulf landene kom det beste utgaver av LR biler. Nå er jeg i dialog med en I K.S.A som har en perle limited edition Range Rover Classic lav km og, hvis alt går bra så skal jeg få den importert til landet. Biler der er billige og i bedre stand enn det som finnes i europiske marked.
  4. https://youtu.be/2wP06uR9CU8 A great and well known Land Rover enthusiast in U.A.E Desverre den spennende video er på Arabisk. Om noen lurer på noe jeg kan oversette? Stort sett bildet snakker for seg selv
  5. Hei Det jeg hørte (da jeg var interessert i det samme) at bilen må være registrert med skilt i U.S.A minst 6 måneder. AMCAR har alt du trenger å vite.
  6. Abo Marcus

    LSE'en

    Gratulerer Sven Atle ! Nå gamle mannen jeg har får en bror i norske veier Si gjerne ifra om du trenger noe, så er jeg klar. Lykke til!
  7. Har fått pakken idag i posten. Tusen takk!
  8. Hei Gautes, ja det stemmer. Jeg har bare den LSE Har du beskyttelse for lyktene som du har ikke bruk for og ønsker å selge?
  9. Hei Jeg leter etter sikkerhetsskjerm/ grill for bak lyktene, også forran. Bilen er 1993 classic
  10. Imponerende prosjekt! Når jeg finner et sted som du har, kommer jeg til å gjøre det samme. Med motor bytte, karosseri demontering og bytte til softdash. Hvis man vil ha noe orginal, man må gjøre det selv. Ha en fin helg!
  11. Ja, live går... Bedre at man bruker tiden på ting som man er glad i, enn å følge med nyheter f.eks Jeg vet at det skal ta tid. Forresten, bilen har fått navn, Jeg kalte den Ashayeb Det betyer (mannen med hvit hår) "gammel mann som har status og respekt i min Arab-kultur"
  12. Hei Takk for deres interesset og de fine kommentarer. Til slut jeg er ikke helt fornøyed med arbeid som ble utført på bilen. Men den tiden vi hadde ikke tilstrekkelig økonomi til å gjøre det som vi ønsket. Det som er positivt er bilen har fått skilt og vi lært av dette erfaring. Nå kan man fikse ting etterhvert. Jeg kjøpt 14cux kabel for nysgjerrighets skyld, og laget en kabel for å fikse og kalibrere EAS med program fra RSW. 4.2 med 14CUX i orginal stand er ikke verdt mapping og tuning (tror jeg). Kanskje hvis jeg lager Megasquirt loom, ECU med 4.6 så blir det (noe) kan man nå av jobben. Eller hvis jeg får en telefon fra Hamar(norsk tipping), skal jeg bygge den om til LS Kjøre opplevelsen er alright,. Det føles at bilen er tungt og hjertet i bilen kunne være sterkere. Men men... hus bygges ikke på en dag, de sier Det ser ut at RRC er en livsvarig prosjekt Best hilsen
  13. Hei, pga sykdom og korona situasjon førte det til lite oppdatering her. Itillig til noen små utfordreinger Bilen er ikke helt innvendig og prosjektet går videre.
  14. Oki, jeg kan komme en kjapt tur når de er tilgjengelig. Takk på forhånd. Abomarcus
  15. Ja! Gjerne takk! Bilen får til helgen montering av deler som står på mangel lappen fra pkk. Så jeg leter fortsatt, men kunne du si ifra når du er tilgjengelig igjen?
  16. Hei Vi skrev en post i (kjøpes/selges) om viskerarmer. De som var montert på bilen finner vi ikke lenger. Hva foreslår dere? Mvh
  17. Hei Jeg leter etter viskerarmer foran og bak som kan passe 93 modell. Om jeg finner ikke de brukte, kan jeg bruke noe fra andre bilmerker?
×
×
  • Opprett ny...