Jump to content
LRforum

Abo Marcus

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Abo Marcus

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har fått pakken idag i posten. Tusen takk!
 2. Veldig bra, tusen takk
 3. Hei Gautes, ja det stemmer. Jeg har bare den LSE Har du beskyttelse for lyktene som du har ikke bruk for og ønsker å selge?
 4. Hei Jeg leter etter sikkerhetsskjerm/ grill for bak lyktene, også forran. Bilen er 1993 classic
 5. Imponerende prosjekt! Når jeg finner et sted som du har, kommer jeg til å gjøre det samme. Med motor bytte, karosseri demontering og bytte til softdash. Hvis man vil ha noe orginal, man må gjøre det selv. Ha en fin helg!
 6. Ja, live går... Bedre at man bruker tiden på ting som man er glad i, enn å følge med nyheter f.eks Jeg vet at det skal ta tid. Forresten, bilen har fått navn, Jeg kalte den Ashayeb Det betyer (mannen med hvit hår) "gammel mann som har status og respekt i min Arab-kultur"
 7. Hei Takk for deres interesset og de fine kommentarer. Til slut jeg er ikke helt fornøyed med arbeid som ble utført på bilen. Men den tiden vi hadde ikke tilstrekkelig økonomi til å gjøre det som vi ønsket. Det som er positivt er bilen har fått skilt og vi lært av dette erfaring. Nå kan man fikse ting etterhvert. Jeg kjøpt 14cux kabel for nysgjerrighets skyld, og laget en kabel for å fikse og kalibrere EAS med program fra RSW. 4.2 med 14CUX i orginal stand er ikke verdt mapping og tuning (tror jeg). Kanskje hvis jeg lager Megasquirt loom, ECU med 4.6 så blir det (noe) kan man nå av jobben. Eller hvis jeg får en telefon fra Hamar(norsk tipping), skal jeg bygge den om til LS Kjøre opplevelsen er alright,. Det føles at bilen er tungt og hjertet i bilen kunne være sterkere. Men men... hus bygges ikke på en dag, de sier Det ser ut at RRC er en livsvarig prosjekt Best hilsen
 8. Hei, pga sykdom og korona situasjon førte det til lite oppdatering her. Itillig til noen små utfordreinger Bilen er ikke helt innvendig og prosjektet går videre.
 9. Oki, jeg kan komme en kjapt tur når de er tilgjengelig. Takk på forhånd. Abomarcus
 10. Ja! Gjerne takk! Bilen får til helgen montering av deler som står på mangel lappen fra pkk. Så jeg leter fortsatt, men kunne du si ifra når du er tilgjengelig igjen?
×
×
 • Create New...