Jump to content
LRforum

Trope

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Trope

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Fredrikstad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk Kontaktet Branko Auto i Tønsberg hyggelig verkstedsjef, god service, fikk koden raskt og greit. Noen som har god løsnig for DAB Bluetooth uten ledninger som henger og slenger
 2. Hei! Har en Disco 2 hvor orginal radioen er låst. Vet ikke hva koden skal være da tidligere eier dessverre er gått bort. Finner heller ikke koden i noen papirer. Har forsøkt 1234 men det kommer da bare opp WAIT i displayet. Er det noen metode å få låst denne opp på?
 3. Skal ikke ha komiske bolter men tilsvarende bildet. Hvor får jeg tak i disse
 4. Hei! Trenger hjulbolter til Discovery 2 da det sitter kroniske bolter på bilen som ikke passer de orginale felgene som har store hull og ikke kronisk anlegg. Fant en bolt i bilen og denne var stor med en skive. Håpet noen dette liggende eller vet hvor de er å få tak i.
 5. Skal bytte bremserørene til bskbremsene som ligger oppå ramma da det er lekkasje på det ene røret som går til venstre bakhjul. Lekasjen er omtrent mitt under ved bakdøra og kan se lekkasjestedet fra hjulbuen. Hvordan er det å komme til dette røret som ligger oppå ramma hvis en får bilen opp på en verkstedbukk? Har kjøpt kobber/nikkel rør som skal være noe stivere enn glødet kobber. Har ingen problemer med å bøye og false rørene, men lurer på om noen her har gjort denne jobben og vet hvor lange rørene er. mye jobb det er og hvordan tilgjengeligheten er? ser ut til at eksosanlegget må demonteres.
 6. Tok min forrige bil til et firma som driver med industri sandblåsning. De hadde skikkelig utstyr og blåste reint hjulbuene og deler av understellet. Det ble helt rent på noen få minutter. De grunnet også etterpå. Betalte kun ett par hundre kroner for jobben.
 7. Da gjenstår kun remontering. Nylakkert med Hammerite, smurt opp og rustfri, så da burde den holde noen år til. Neste prosjekt blir å fjerne rust på hengerfestet og lakkere opp dette. Vil da benytte elektrolyse ved bruk av en krafig batterilader.
 8. Ett par dager til i sitronsyre og vann forsvant all rust og døråpneren beveger seg lett. Nå gjenstår bare litt sinkspray og oppsmøring.
 9. Har latt den ligge i sitronsyre som jeg har brukt på bremsecalippere tidligere. De ble som nye, men håndtaket lar seg ikke rikke.
 10. Trenger døråpner til bakluke da denne er rustet fast. Noen som har en liggende?
 11. Får løsne spaken og se, men bilen skal ha hvert levert med diff lock originalt.
 12. Det som er rart er at det virker som diff lock er på da det lugger når jeg rygger med fullt rattutslag.
 13. Hei Bilen har hatt diff lock originalt og forstår derfor ikke hvorfor denne er låst. Hva er splinten gjennom spaken til. Er spaken låst mot venstre eller høyre?
 14. Har byttet girkasse og fordelerkasse på et Mekonomen verksted, men da jeg hentet bilen på onsdag virker det som om senterdifferensialen er låst da det lugger når jeg har fullt rattutslag Får ikke beveget spaken til verken høyre eller venstre, kun veksle mellom lav og høy. Tror verkstedet har gjort noe feil ved monteringen. Usikker om spaken står i diff lock eller ikke. Fikk med overføringen fra donorbilen. Begge med Diff Lock. Verkstedet fikk beskjed om å benytte overføringen som satt på donorkassa, men mistenker at de har benyttet overføringen som satt i bilen og at denne er feiljustert.
 15. Har bilen på verksted hvor de har byttet simring på motoren. For å få dette til måtte bunnpanna demonteres. De byttet også bunnpannepakning. Regnet med at de da byttet olje og oljefilter, men nei. De har samlet opp den gamle oljen og fylt denne tilbake. Må derfor gjøre dette selv og demontere bunnpanna igjen for å rengjøre Picup sila, da de heller ikke har kontrollert denne i samme slengen. Spørsmålet er da: bør jeg montere ny bunnpannepakning igjen eller går det greit. Har fått høre at det også er et sentrifuge filter på TD5 motoren. Hvor sitter dette og bør dette også byttes?
×
×
 • Create New...