Jump to content
LRforum

Trope

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Trope

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Fredrikstad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Må bytte viftereim ser ut til å være en enkel sak på D2 bare man får av viftebladet, har slipt til en 36mm fastnøkkel men får ikke løsnet vifta med et slag på nøkkelen. Må derfor ha verktøy for å holde igjen. Er det noen som har dette verktøyet i kan hjelpe meg å løsne viftebladet. Det uler noe fryktelig og jeg er redd reima ryker straks. Bor i Fredrikstad
 2. Ser ut til at det er for å få melding i instrumentpanelet når difflock er på. Trenger ikke denne informasjonen så jeg lit dem være.
 3. Hvilken farge har fjernlys, nærlys og parklysledningen
 4. Skal montere LED-bar på min D2 2003 facelift. Hvor er det mulig å hente strøm til denne. Hadde planer om å koble et relé til fjernlyset og et til tåkelysene med et komplett ledningsnett fra Jula, men på faceliften er det kun en multikontakt inn på lykta. Er det noe ferdig opplegg på D2 facelift for ekstralys?
 5. Takk, men ser nå at det er en bryter for høydejustering av lyktene men at motoren på den høyre lykta ikke går. Er dette en kjent feil?
 6. Hvordan kommer jeg til på baksiden der sitter batteriet og jekken
 7. Har lange takrails ser at det også samler seg vann og drypper fra bryterne til takluka i takkonsollen over speilet.
 8. Hei! Den høyre hovedlykta på min D2 facelift 2003 lyser for høyt. Hvordan justeres denne?
 9. Har tapet med Gorillatape fra 1cm inn på glasset til 1cm ut på taket så her er det 100% tett. Har også tapet fra takrenna, litt ned og inn på ruta, men det blir fremdeles vått i hjørnene foran. Hvordan demonteres plastdekslene utvendig og innvendig på A-Stolpen? Kan det også lekke inn ved vinduene som bøyer seg over taket bak, og vannet renne forover?
 10. Har hatt Nerus 805 på en Saab 9-5 2,3T med 250hk og dette er de beste dekkene jeg noen gang har hatt, minst like gode som «premium» merkene. Dekkene stillegående, har god fremkommelighet, bremseevne og kan trygt anbefales Har nå kjøpt Nerus 806 til D2’en og håper jeg blir like fornøyd. 806 er SUV utgaven.
 11. Har nå tapet begge hjørnene ved takrenna og for se om det hjelper. Ruta er vel limt og da må vel limet ha sluppet. Hvordan er plast dekslene klipset og hvordan demonteres disse.
 12. Hjelp! Det kommer inn vann og taktrekket blir vått ved A-stolpen når det regner. Det blir vått på begge sider men mest på førersiden. Har teipet rundt begge taklukene med gorillateip så det kommer ikke fra taklukene. Kan det være lekkasje i topp av frontruten, eller kan det være takrelingen? Hvis det er takrelingen burde det blitt vått der disse er festet i taket.
 13. Jeg byttet bakre simring og bunnpannepakning på motoren når kassa var ute. Bunnpanna måtte ned for å bytte denne. Det anbefales også å kjøpe ny bolt/skrue i oljepumpa og byttet den. Den kan nemlig løsne og gi motorhavari, og den koster nesten ingen ting, og når bunnpanna er borte bytter du på minutter.. Hvis du har fordelerkasse med sperre, men ikke betjeningsspak for dette, er det enkelt å bytte denne når kassa er ute hvis du ønsker det. Har en spak for salg hvis ønskelig.
 14. Hva er denne skrikende lyd når jeg svinger som venstre? Det lyser også noen varsel lamper. Bremse lampa, ABS, TC og Downhill. Har bestilt nye hjullager, simringer, bremseskiver og klosser til forakselen. Det lekker også olje ved drivknuten. IMG_6322.MOV
×
×
 • Create New...