Jump to content
LRforum

Er i garasjen

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Er i garasjen

Profile Information

 • Location
  Fetsund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fetsund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har jeg fått Toyo dekka. Det var bare Paddoock som hadde de på lager. Total prisen for fire dekk ble 6000,- Brukte 5 prosent rabatt ved og være med på mailingliste. Dekkene har tydelige riller innvendig og vil nok slite på eventuelt slanger. Har malt mill felgene med to strøk og det ser ut som de holder på lufta selv om de har nagler. De er ikke mud and snow merket, så de blir bare brukt som sommerdekk. Tykke 16mm ventiler fikk jeg bestilt hos Mekonomen for 15kr stykket. Brukte lange dekkspaker fra Biltema for og ta av de gamle dekkene og legge på de nye. Ble god og varm. Dekkene var merket med rund dot som plasseres ved ventil for best avbalansering. Er det noen som har erfaring med bruk avbalanseringskuler inne i dekket?
 2. Takk for svar og info. Jeg skal sjekke total prisene. Har også vurdert BF mud KM3 255/85-16 men det virker som den ikke er så lett og få tak i. KM2 har flere forhandlere.
 3. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe Toyo open country mt 255/85-16 til ex-milen. Er det noen andre en Paddock som har dem til grei pris? Er det ok med eller uten slange på 6,5 ex-mil felger? Andre dekk som anbefales?
 4. Nå er det liv igjen. Den var nok bare noe rusk. Jeg blåste i alle dysene men så ikke noe spesielt. Muligens var fjøra inne tomgangsdysa litt treg. Monterte forgasseren sammen og fyrte opp. Takk for tips.
 5. Jeg synes den går greit, men bråker mye da den må ha høyt turtall for og gå. Det er nok også på tide med ny toppakning da jeg aldri har byttet den. Kjøpte den i 99 tror jeg det var.
 6. Min ex mil bensin fikk plutselig problemer med og starte. Men når den endelig startet, ville den bare gå hvis jeg hadde nesten full gass. Når jeg lettet litt på gassen, så kvelte den seg. Kan det være rusk i forgasseren? Har bensinfilter ved forgasseren.
 7. Vekta skal vise mellom 3,6 - 4,5 kg. Justeres med shim på topp swivel
 8. Tredje sikring fra toppen går til nødblinken. Testet dette nå.
 9. Takker. Kan du sende kontaktinfo på PM?
 10. Hei. Jeg tar gjerne de delene, hvis det ikke er noen som trenger dem veldig.
 11. Rattstamme er reparert. Trenger ikke ny.
 12. Ønsker og kjøpe frontruteglass eller komplett frontrute til serie 3.
×
×
 • Create New...