Gå til innhold
LRforum

Er i garasjen

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Fetsund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fetsund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Er i garasjen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Takker for link. Har en exmil hvor enden på den trådviklede motstanden er det festen en ledning som går til denne. Se bilde. Denne er skrudd inn nederst i forgasseren. Tuppen fjører innover men ingen forandring i motstand. Mulig det er noe feil på den? Hva tror dere denne delen er til?
  2. Tror den er bankesensorene.
  3. Det begynte og klonke ved kjøring på hullete veier og fartsdumper. Det var på tide med bytte av fremre anti-roll bar foringer. De nedre 18mm mutterne på foringene, var lett og komme til. For og komme til den øvre mutteren på høyre side, måtte jeg løsne dieselkjøleren som var festet med en 10mm bolt. På venstre side måtte jeg løsne tre 24mm bolter på diff opphenget for og bedre tilgjengeligheten til øvre foringsmutter. La også noen trekiler som understøtting for diffen. Pipa øverst i bildet ble brukt til og spre diff og opphenget. Den nye foringen har tykkere masse i bunnen. Tok en test tur, og det eneste som knirket i fartsdumpene var skinnsetet
  4. Høres bra ut! Jeg er interessert. Et par timer to ganger i uka kan være en mulighet. Alle nivå. Lage noe fornuftig er motiverende. Stål og litt alu. Både tykkere gods og tynnplate Bra tiltak!
  5. Ønsker og kjøpe frontramme til D3. Figur 8 på bildet.
  6. På D2 2000mod med aluminiums bakdør er det 6 løse muttere. Snudde reservehjulfestet for litt siden. Måtte også lage et hakk til vindusviskeren. På facelift med ståldør kan det være annerledes.
  7. Beklager, ingen plastfanger tilsalgs.
  8. Hei Jeg har et starter kit i Fetsund. NAD101240KIT fra Island4x4
  9. Hei. Kjøper gjerne Webasto og slanger inn på webastoen.
  10. Ønsker og kjøpe stål bakfanger til sønnens D2 2000model.
×
×
  • Opprett ny...