Gå til innhold

Littlep

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Littlep

  1. Har en varebilinnredning til D3/D4 som selges. Ta kontakt om du er interessert. Den befinner seg i Trondheim
  2. Suksess!! Godkjent i dag! Kontrolløren sjekket at setebeltene fungerte og at alt så bra ut, samt chassisnummer under bilen.
  3. Skrik ut om det er noen som har et bagasjeromsgitter liggende
  4. Bra tips, da tar jeg en tur innom der i morgen, regner med at jeg må ha det på plass før jeg kjører fra trafikkstasjonen.
  5. Hei, jeg skal få hvite skilter i morgen og ser at skiltet bak er fester med borrelås, er dette vanlig, og hvor skalder jeg ny borrelås til nytt skilt?
  6. Er det et poeng å ikke sette på alle dekslene når bilen skal på visning slik at de kan sjekke at boltene er skrudd skikkelig til?
  7. Blir veldig bra og jobben har hittil, utenom problemene i går, vært veldig grei. Visning på tirsdag
  8. Der ordnet det seg med litt god gammel muskelkraft
  9. Noen bilder som illustrerer problemet mitt bedre. Finner heller ingen god måte skru av skinnen hullet sitter på
  10. Holder på å sette inn setene og har har et problem med bakerste seterad. Der er en metallpinne som det ser ut til skal gå inn i hullet på bildet. En del av åpnemekanismen. Men pinnen er litt for lang til at jeg klarer å benne den inn. Virker som denne må være der for at jeg skal få løfte setene. Noen som har vært borte i dette?
  11. Fikk svar i dag og søkte på søndag. skal vise den i Trondheim og fikk vite at det ikke var lang ventetid, men skal høre i morgen. Avgift er betalt, så nå setter jeg i gang
  12. Hei, jeg har sendt inn skjema for ombygging av varebil til personbil. Sendte den på søndag, noen som vet hva normal behandlingstid er for dette. Må vel vente til jeg har fått godkjent dette og betalt avgiften før jeg kan sette i gang?
  13. Hei, jeg er straks i gang med å bygge om selv. Pass på at du kjøper en bil som er registrert før det ble 30-årsregel på ombygging (mener dette skjedde rundt mars 2013) om ikke blir det veldig dyrt. Uansett få tatt en god gjennomgang av bilen før kjøp, har brent meg selv på bilkjøp med privatperson, noe som førte til mange frustrasjoner og unødvendige kostnader. Ta NAF-test eller tilsvarende. Jeg tok NAF-test med bruktbilgaranti fra NAF på Discokjøpet mitt for 5 måneder siden, da får du en status på bilen og sikrer deg for eventuelle reparasjoner de neste 6 månedene. For meg kan det se ut som jeg får dekket reparasjoner på rundt 40 000kr med denne forsikringen.
  14. Tusen takk for svar. Planlegger om noen dager å åpne opp og se hva som ligger der. Linkene dine var gull :-)
  15. har du evt en link til denne? Betyr dette at jeg ikke trenger brakettene? Og takk for svar:-)
  16. Tror i alle fall at det er de jeg er ute etter. Skal bygge om til 7-seter og har hørt at det er noe som skal holde noe oppe. Om du har det jeg er ute etter, er jeg veldig interessert.
  17. Løfter opp denne. Noen som har slike, eller har en god løsning for brakettene, siden jeg ikke har disse?
  18. Det virker. Ikke noe annet som ikke virker utenom at nøkkelløs start krangler fra tid til annen
  19. Skjønner. Her så fikk jeg fjæringsfeilen i tillegg, men har kjøpt meg en ny bremselysbryter som jeg skal få byttet i helgen, så spent på om det var kilden til feilen.
  20. Ser at Vindøla Autosenter er endel nærmere. Tenker å prøve meg der om det ikke er noe hotte tips i Trondheim. https://www.fluidfilm.no/finn-ditt-antirustverksted/møre-og-romsdal/vindøla-autosenter-
  21. Trondheim eller omegn og hvilken behandling anbefales for en 12’ Disco 4 som ikke har vært behandlet tidligere.
  22. Jeg skal bygge om, så har en vegg om ikke lenge. Hvor i landet holder du til?
  23. Hei, skal bygge om bilen fra varebil til 7-seter, har alle setene, men mangler brakettene. Noen som har slike liggende eller vet om det er mulig å få kjøpt? Gjelder 12' Disco 4
×
×
  • Opprett ny...