Jump to content
LRforum

Littlep

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Littlep

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en varebilinnredning til D3/D4 som selges. Ta kontakt om du er interessert. Den befinner seg i Trondheim
 2. Suksess!! Godkjent i dag! Kontrolløren sjekket at setebeltene fungerte og at alt så bra ut, samt chassisnummer under bilen.
 3. Skrik ut om det er noen som har et bagasjeromsgitter liggende
 4. Bra tips, da tar jeg en tur innom der i morgen, regner med at jeg må ha det på plass før jeg kjører fra trafikkstasjonen.
 5. Hei, jeg skal få hvite skilter i morgen og ser at skiltet bak er fester med borrelås, er dette vanlig, og hvor skalder jeg ny borrelås til nytt skilt?
 6. Er det et poeng å ikke sette på alle dekslene når bilen skal på visning slik at de kan sjekke at boltene er skrudd skikkelig til?
 7. Blir veldig bra og jobben har hittil, utenom problemene i går, vært veldig grei. Visning på tirsdag
 8. Der ordnet det seg med litt god gammel muskelkraft
 9. Noen bilder som illustrerer problemet mitt bedre. Finner heller ingen god måte skru av skinnen hullet sitter på
 10. Holder på å sette inn setene og har har et problem med bakerste seterad. Der er en metallpinne som det ser ut til skal gå inn i hullet på bildet. En del av åpnemekanismen. Men pinnen er litt for lang til at jeg klarer å benne den inn. Virker som denne må være der for at jeg skal få løfte setene. Noen som har vært borte i dette?
 11. Fikk svar i dag og søkte på søndag. skal vise den i Trondheim og fikk vite at det ikke var lang ventetid, men skal høre i morgen. Avgift er betalt, så nå setter jeg i gang
 12. Hei, jeg har sendt inn skjema for ombygging av varebil til personbil. Sendte den på søndag, noen som vet hva normal behandlingstid er for dette. Må vel vente til jeg har fått godkjent dette og betalt avgiften før jeg kan sette i gang?
 13. Hei, jeg er straks i gang med å bygge om selv. Pass på at du kjøper en bil som er registrert før det ble 30-årsregel på ombygging (mener dette skjedde rundt mars 2013) om ikke blir det veldig dyrt. Uansett få tatt en god gjennomgang av bilen før kjøp, har brent meg selv på bilkjøp med privatperson, noe som førte til mange frustrasjoner og unødvendige kostnader. Ta NAF-test eller tilsvarende. Jeg tok NAF-test med bruktbilgaranti fra NAF på Discokjøpet mitt for 5 måneder siden, da får du en status på bilen og sikrer deg for eventuelle reparasjoner de neste 6 månedene. For meg kan det se ut som jeg får dekket reparasjoner på rundt 40 000kr med denne forsikringen.
 14. Tusen takk for svar. Planlegger om noen dager å åpne opp og se hva som ligger der. Linkene dine var gull :-)
×
×
 • Create New...