Jump to content
LRforum

Freelander 2 follo

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Freelander 2 follo

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Siggerud

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Mulig dette temaet har vært tidligere. Men er det noen som vet hvor jeg kan få fjernstyrt den originale motorvarmer som er på Freelander fra før. Jeg har skjønt at det skal være en ebersprächer, å at man montere en Webasto timer på denne, men at den må så programmeres via hjernen. Jeg kan selv montere timer men trenger da noen som kan programmere den i østlandsområdet.
 2. Det gjelder vel de fleste biler som er fra tidlig 2000 tall;) men heldigvis finnes det svart arbeid;)
 3. Wow. Takk for innholdrikt svar. Kjenner jeg mistet helt lysten til og begynne med det selv uten garasje eller fast grunn (pukk) . Men takk for tilbudet. Men det er litt haster i tilegg da jeg ikke orker og vente særlig lenger på og få på sommer skoa på den;)
 4. Hei. Takk for svar. Hvor på fjøla holder du til? Men er det nødvendig med det settet. Har sett på Youtube at de klarer seg med litt enklere verktøy. ?
 5. Hei. Var heldig og snuble over dette forumet her i dag. Trodde landyzone var det nærmeste forumet som var og finne;) Jeg er på utkikk etter en del deler gjerne brukt men også nye om prisen er fornuftig. Rangering etter hva jeg har mest lyst på først. 1: svarte side blinklys med svart ramme og gitter. 2. Mørk sotete led baklys 3. Bakluke håndtak av den nyere typen. SOM kom fra 2012 og opp 4. Front grill, evt hel fanger med annen type grill enn orginal, i svart helst. Fanger helst i stornoway gray 5. Tak spoiler gjerne i stornoway gray. Lurer samtidig på om noen her i nærområde har utstyr til og bytte hjullager foran. Jeg har delen:)?
×
×
 • Create New...