Jump to content
LRforum

Lysholm

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Lysholm

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dagens leveranse fra Skruvat og eBay, samt noen viskere jeg hadde liggende og som jeg tror passer RRen. olje oljefilter dieselfilter luftfilter pollenfilter kamakselfilter og pakninger Skiltene hentes i løpet av morgendagen og da kan til og med RRen få seg en velfortjent sup med diesel.
 2. Takk for det Fikk svar fra Nardo Bil i Trondheim på filtersettet. Første pris var nesten 3000kr, men fikk det ned til 2640kr. Jeg lukket øynene og bestilte dette. Synes det er en stiv pris. Da blir det filterskift og flush på kassen til uken en gang.
 3. Kjøpsdagen er tydeligvis ikke over enda. Kjøpte 12 liter automatolje (15% ved kjøp av 12 liter, dvs samme pris som 10l). Har sendt Nardo Bil en mail for å få pris på kit THE500031 til girkassa. Planen er at vi tar to oljeskift relativt tett (dager i mellom) slik at kassa blir flushet med riktig olje noe som er veldig viktig på disse GM kassene. Sjekk denne tråden om dere har samme kasse i L322: https://www.lrukforums.com/threads/how-much-gearbox-oil-for-l322.138217/ Kjøpte oljen hos teknisksalg.no : http://teknisk-salg.no.24nb6.srv.ip.no/produkt/olje/autoolje/gearolje/texamatic-7045e-atf-olje-12x1-ltr
 4. Blokket EGR ventil i dag. Motoren virket å slutte og jage etter blokkeringen av EGR. Byttet også refleks bak. Mangler høyre side, men den er på vei over dammen fra UK. Bestilte også ny øvre rattstamme med motorer etc slik at vi får byttet den også. I tillegg fikk jeg tilslag på alle dekslene på taket og skulle det vise seg og være en grei monteringsjobb så dropper jeg nok railsene. Denne uken blir det service av motor og henting av skilt.
 5. På tide med litt rydding av "todo" listen. Som vanlig er noe gjort og en del lagt til. Selv om vi har fått god oversikt så tilkommer det helt sikker mer på motor og gir når vi får gravd ytterligere i disse. Oppdatert «to do» liste: Service av motor (olje/filter/drivstoff filter/luftfilter m.m) Bytte olje på diff forran og bak Flushing av girkasse og bytte filter og pakning Bytte høytsittende bremselys bak Bytte reflekser i bakfanger (er lakkerte i dag) Venstre speil er løst og trenger en fix Fikse pixelfeil i dashboardet Fikse rusta på bakskjermen, over frontvinduet og begynnende rust i hjulbuene bak Montere rails eller blokkere monteringshullene på taket Fikse tilt på rattstamme Blokkere EGR Mapping av bil for EGR block, bedre økonomi, mer futt og snillere mot girkassen Rette bulk på bakluke Polere og vokse bilen Dyprense interiøret og behandle setene Farge ratt og girspake Finne en fix gripehåndtakene på dørtrekkene Finne nye sommerhjul (20 eller 22) og montere disse
 6. Takk. Ser egentlig etter originale 20", men det er ingen til salgs.
 7. Ser etter 22” felger til RRen. Lurer i den forbindelse om felger og dekk som passer Disco 3 vil passe på L322? Noen som har noen erfaringer å dele? Dekk 285/35-22 Innpress ET 45 Boltsirkel 5-120
 8. Hjem fra påskeferie og rett opp til RRen for å ordne senterventilene i midkonsollen. Den gamle senterventilen var selvfølgelig forsøkt limt fast med noe butylish kliss. Fjerner dette med min gode venn sitrusrensen. Fjernet også et par klistremerker og spylte av bilen i samme slengen. Tok et par bilder av bilen etter avspyling bl.a for å vise hvor mye bedre fronten ble uten LED baren. Fant dessverre ut at jeg har problemer med tiltfunksjonen og rattet faller rett ned. Har funnet en tråd om en midlertidig fix på dette, men håper vi finner en varig løsning uten at det krever kjøp av ny motor. Noen tips?...så rop ut.
 9. Hvilken diagnoseløsning anbefales for denne bilen som gir tilgang til alt?
 10. Takk. Kan du ikke legge inn en link til prosjektet ditt. Finner det ikke.
 11. Da jeg trodde jeg hadde fjernet all krom foruten listen nederst på bakluka, som jeg skal beholde, merket jeg at det var en kromring rundt sideblinklysene. Derfor ble det bestilt nye. De gamle hadde uansett tatt inn fukt. Usikker på om jeg skal ha klare glass eller sorte glass. Kjøpte derfor begge. Vurderer også om jeg skal montere de originale lysene. I dag har den facelift lykter forran og bak, men jeg har de originale liggende. Hva mener dere?
 12. Første milepæl nådd. Bilen er EU godkjent og registrert. Skiltene får jeg rett over påske.
 13. Er det slutt på oppdateringene?
 14. Bilen har stått ganske lenge og selv om skivene er nye har det lagt seg en del rust på de. Derfor slipte jeg alle skivene for å finne ut om de måtte byttes eller ikke. Heldigvis var det overflaterust og skivene er helt i orden. Bilen eu godkjennes i morgen, eller blir i alle fall forsøkt eu godkjent slik at vi får skilt på den. Da får vi endelig bekreftet om det vi har gjort så langt fungerer eller ikke.
×
×
 • Create New...