Jump to content
LRforum

Lysholm

Members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

About Lysholm

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dagens dyst ble montering av nye lykter på bilen. I tillegg fikk vi pusset litt rust på viskeren bak og lagt på et lag med lakk. Junior som er veldig glad i RRen ble med på litt skruing.
 2. Det var jo en kreativ løsning på en ordentlig crappy design av en rattstamme. Kudos for den.
 3. Herlig vogn @MariusMorch Well done.
 4. I dag fikk jeg endelig prioritert å tatt en runde på RRen. Vannpumpen er byttet og det virker som det har stoppet lekkasjen av kjølevann. I dag ble toppdekselpakningen byttet. Da stopper vi forhåpentligvis oljelekkasjen. I tillegg fikk jeg byttet rattstammen slik at jeg kan styre rattet opp og ned, samt inn og ut og satt på en ny jekkekloss som manglet. Forøvrig artig fiks @bjopau har gjort på den ødelagte rattstammen, se bilde nedenfor. Mye kan "midlertidig" fikses med noen skruer og litt slangerester for å holde rattet i riktig posisjon. Masse deler er på vei og
 5. Lite fremdrift enda da jeg fortsatt sourcer deler, men noen enkle upgrades fikk jeg på plass i dag.
 6. Eide du bilen lenge? Hvem kjøpte du den av? Av og til så blir man bare litt oppgitt over egen prestasjon. Skulle bytte rattstammen. Denne har jeg demontert noen ganger på min forrige RR, så jobben er helt grei med unntak av airbagen i rattet som er noe #$%#" å få av. Rattstammen var kjøpt og klar til montering. Før jeg demonterte alt så tenkte jeg det var greit å åpne pakken å se om den virket å være i orden og riktig. Hva ble bl.a endret på L322 i 2007....rattstammen. Hvilket produksjonsår var det på rattstammen jeg hadde kjøpt....2007. Var jeg fullstendig klar over d
 7. Et par ferdigbilder av rammen under motoren.
 8. Da har vi fått gått over motoren. Utover en ordinær service så bytter vi vannpumpen, multireim inkl løpehjul og toppdekselpakning. Da gjenstår i grunnen bare bakbremsene av det tekniske. Har ikke kjørt den mye, men har merket at ryggesensorene bak har en feil. Her er det sikkert en sensor som utgjør feilen. Dette må derfor feilsøkes slik at vi finner synderen. Rammen under motoren er sveiset med tykkere stål og backing enn originalt så denne ble bra. I tillegg er hele rammen rengjort og fått et strøk med sort lakk.
 9. I dag begynte vi så smått med RRen. Siden begge bakdekkene hadde blemmer, så fikk bilen helt nye sommerdekk. I tillegg la vi en plan for den lille rusta som er på bilen slik at vi får en kvalitetsmessig god reparasjon av denne. Gravde ut godt med gammel rust og dritt fra områdene som er skadet av rust. Det ble en liten haug på gulvet. Bilen har en kjølevannslekkasje og for å være sikker på hvor denne kommer i fra ble det gjort en ordentlig motorvask både over og under bilen. Den beste måten å finne lekkasjer på er å starte med å fjerne gammel møkk, væskesøl o.l.
 10. Deler er på vei inn og nye bestilt. Klarte ikke la være. Fikk bilen i dag og hengerfeste så så bedrøvelig ut. Bedre nå.
 11. Ser nok ut som om du har funnet synderen. Tror jeg er på samme løsning om ikke lang tid på mitt nye prosjekt.
 12. Deler som er på vei over dammen... Henter bilen først om 1,5-2 uker og da får jeg mer oversikt over hvilke flere deler som evt må kjøpes. Det synes jeg du skal gjøre. L322 er en veldig populær bil i UK og det er en grunn for at dette "boxy" designet oppleves mer tidløst enn andre design.
 13. På tur i UK og du verden hvor mange LR det er rundt omkring på veiene. Vi ferdes med tog og besøker mange plasser i England og Wales. Mange seriebiler og Defendere, men også mange D2, D3 og L322. Delebestillingen er allerede i gang…..
 14. Har vært borte en stund, men nå er jeg i gang igjen. "Ny" L322 og ny prosjekttråd. Når jeg ser bilder av den forrige så må jeg si den ble veldig bra ut i fra da jeg kjøpte den (litt selvskryt), så får vi se om jeg får løftet den jeg nå har kjøpt til samme nivå.
×
×
 • Create New...