Gå til innhold

Bulk

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bulk sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Bulk

    M trac m-trac

    Motoren står enda, so det blir vel å ta av toppen etterhvert. Men tviler litt på at det kan vere rust som hindrer den i å gå rundt. Det er jo mulig å finne ein ventil nedi ein av sylinderene.
  2. Bulk

    M trac m-trac

    Hatt på diesel og rustløyser, tok ut dysene. Virker som den renn ned i botnpanna temmeleg raskt. Har hengt på lodd på veiva so stempelet har press mot rustkanten. Er vel fare for at turboen har satt seg og ventilen og ventilsetene kan vel være rusta også. Når eg tok diesel ned i eksospotta (denne kan få regnvann inn i seg, står oppover med litt skrå på toppen ) rann det ut mykje i ein utett bøyg nede ved turboen. So det har forhåpentlegvis ikkje komme mykje vatn inni motoren. Oljen er svart fortsatt. Kan vippe fram overdelen på desse. 20190327_202912.3gp
  3. Bulk

    M trac m-trac

    Fin denne, kjøpte den nettop. Den har stått ute i ca 7 år pga oljelekasje i pumpa. Og no går motoren 4/5 omdreining so er det bomm stopp.
  4. Ja no har vel dieselen du rende nedi gjort jobben sin tenkjer eg. Har du fått løyst motoren? Og.. hugsa du å skubbe traktoren innatt eller har den stått ute i 8 år?
×
×
  • Opprett ny...