Gå til innhold

JMD

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JMD sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei, trenger et fullt sett med hjulmuttere til en 2007 Defender 110. Skal brukes på alufelger. Hva er evt raskeste stedet å få tak i dette? Bor i Fredrikstad.
  2. Selger godbilen på grunn av bilbytte. Veldig fin Defender med lite rust. https://www.finn.no/158819065
  3. Har nettopp fått montert et Alucab taktelt på Frontrunner takrack, men jeg syns festeanordningen fungerer dårlig! Brakettene til teltet hviler på kanten av takracket slik at teltet blir hengende i lufta på midten. Dette gjør at det blir en tyngre belastning på teltet når man ligger i det da det bøyer/henger nedover både på langs og tvers. Er det noen som har erfaring med dette? Kunne trengt noen tips eller bilder på hvordan folk har gjort dette. 2007 Defender Puma
  4. Har en 110 2007 modell. Er ny med disse bilene så tips og triks mottas med takk! Særlig i forhold til vedlikehold og ting man må følge med på.
  5. Hei, er det noen som kan anbefale et verksted i Østfold for service av Defender? Er det mye ekstra som gjøres på 100k service i forhold til vanlig service?
  6. Baklysene virker greit. Det er byttet til LED-baklys av forrige eier. Det skjer bare ca 1 gang per mnd ? Jeg ser at det er ganske lite kjølevæske på bilen, er det bare å fylle på denne?
  7. Nei har ikke gjort noe med den siden jeg kjøpte den. Motor gått ca 93k.
  8. JMD

    Lakkbehandling

    Er det noen som har erfaring med lakkbehandling av Defendere? Lakken er jo ikke veldig sterk har jeg merket, så jeg vurderer detailing og ceramic coating. Noen tips eller erfaringer for eller i mot? Defender Puma 2007.
  9. Hei, jeg har en Defender Puma 2007. Jeg lurer på om noen andre har opplevd at bilen ikke skrus av når jeg vrir rundt nøkkelen og tar den ut? Det har skjedd 3-4 ganger i det siste. Jeg må da kvele bilen med brems/håndbrekk for å stoppe den. Er det vanlig at bilen går fra varm til kald luft når den står i ro? Har drevet med en del småkjøring i det siste, og av og til skrus varmen av i lav hastighet/lite gass eller når den står i ro.
  10. JMD

    Roof rack til 110

    Utrolig flotte bilder! Det takteltet fra James Baroud så veldig fint ut også. Noen som har noen mening om det er best med taktelt som åpnes "flatt" eller sånt som åpnes mest i bakkant? Flatdog rack ser jo ganske likt ut, er det noen forskjell i pris/kvalitet?
  11. Defenderparkering i Sarpsborg i helga
  12. Hei! Jeg er ny på forumet, nettopp kjøpt en 2007 Puma. Jeg er på utkikk etter roof rack, og ser at Frontrunner sin Slimline er ganske populær. Hva slags erfaringer har folk med disse? Hvor er det best å bestille? Jeg er interessert i LED-bar også, tar gjerne i mot forslag på bra kjøp!
×
×
  • Opprett ny...