Gå til innhold

drømmebil

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Bø i telemark

drømmebil sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Mange takk mener det er Hitachi som sitter i ja. så dette er samme kompressor so også satt i Disco 3. får prøve en overhaling;) takk for svar
  2. Hei tatt en kikk på kompressor og brakket. jeg ser at ene skruen på dekselet er rustet vekk så det rister litt i hele dekselet når kompressor går. skivene på dempere var også neste helt opprustet, og braketten har sett sine bedre dager regner med ved eventuelt overhaling av kompressor og bytting av brakket må man ut med alt og kople fra kompressor. er det noen tips for å tappe systemet for trykk/luft. Er det også noen som vet om det er Hitachi eller AMK kompressor i 2010 Discovery 4 originalt
  3. Hei har nylig kjøpt meg en Disco 4 og lurer på anskaffelse av et enkelt diagnose verktøy. man må vel ha det visst man skal bytte bremseskiver og andre små ting på bilen selv. har dere noen anbefalinger, hva man bør kjøpe.?
  4. Mange takk for hjelp;) ble handel så kommer nok flere spm ettervert;))
  5. Mange takk for svar;)) har du noen tips for hvor ca mange ganger du normalt hever og senker bilen før kompressor skal starte? Og hvor lenge den da skal gå før tanken er full igjen? det kan vel være indikajson på å sjekke at systemet tanker og belger er tette?
  6. Hei vurdere kjøp av en Disco 4 2010 modell som har gått 110000 km. Du hører kompressoren når den går på tomgang og jeg sitter inne i bilen med lukkede dører og vinduer. LR verksted mener dette er foringer/brakket til kompressor som er årsaken. tidligere eier mener den har vert sånn hele tiden( siste 2 årene han har hatt bilen) andre mener man må påregne bytte kompressor da den nå er 9 år gammel. tips å råd taes imot med takk;) Hvor er beste plass å få tak i kompressor til en grei pris , og hvilken type bør man velge ser ganske greit ut å bytte selv? Eller må man innom til noe programmering etter bytte?
×
×
  • Opprett ny...