Gå til innhold

Sondre Sivle

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sondre Sivle sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Nei sånn sett ikke noe problem at den lekker, men har ikke gjort det tidligere. Har hatt bilen på verksted flere ganger siste 2 årene for å finne ut om det er lekkasje et sted, men de finner ikke ut av det. Men har en kompressor som jobber ca hver 5 min under kjøring. Prøvde med såpevann uten resultat.
  2. Hei Etter en liten uke på jobbreise kom jeg hjem til bil som har sunket på belgene bak. Når jeg starter bilen går den opp i normalhøyde igjen. Noen som vet hva som kan være gale? Har aldri vært et problem før, alltid stått i normalhøyde selv etter å ha stått over flere uker.
  3. Jeg har akkurat samme problem. Oppsto i går. Rotet faktisk litt med pluggen på håndbrekkmodulen selv så mulig det faktisk kan ha sammenheng.
  4. Jeg har samme problem. Slik jeg har forstått må jeg inn i bremse modulen og hekte på igjen delen som er løst fra. Modulen sitter jo selvfølgelig vanskelig til.
  5. Jeg har ikke så mye greie på hva som har hendt. Men det som var tilfelle var at jeg noen ganger fikk opp varsel og hørte en fæl lyd når jeg tok av håndbrekket. Noen ganger måtte bil stoppes og startes for å få den til å løse seg ut. Kanskje et tegn på slite bremser? eller for slak vaier? En dag fikk jeg varsel med denne gang nektet den å løse seg ut selvom jeg stoppet og startet bil igjen. Leste på et engelsk forum at jeg kunne holde nede bryter i 5 sek og da skulle den løse ut. Vis dette ikke gikk var neste steg å dra i vaier under koppholder i midtkonsoll. Da løsnet den umiddelbart og jeg kunne kjøre til møtet jeg allerede var sent ute til. Dessverre sto det lengre nede i forumet at dette var en dyr måte å løse ut bilen på. Hadde nok vært lurere å få den kjørt på tauebil til verksted umiddelbart. Ja dessverre har jeg allerede hoppet på noen dyre deler til den bilen. Har ikke spesielt peiling på slikt så må ofte bare stole på verkstedet. Har brukt snapdrive der vi har en firma avtale som skal gi noen prosent rabatt. Sjekker det alltid opp mot sandven også. Men skremmende vis snapdrive faktisk tar 50% fortjeneste på delene de selger. Skal nok bli mer våken på deler fra england. Takk da skal jeg sjekke opp i dette.
  6. Hei Fikk akkurat telefon fra Verkstedet at modul til håndbrekk på bilen min er gåen. Var selvfølgelig også en dyr sak å bytte. Noen som har vært borti bytting av modulen før? Finnes det muligheter for å reparere den? evt mulighet for å kjøpe brukte deler? Nypris for del var rundt 14000,- + arbeid. Noen som har erfaring for kjøp av delen i England? Evt er også vurdering å kjøre hele bilen til sverige eller danmark. Noen som har noen å anbefale?
×
×
  • Opprett ny...