Gå til innhold
LRforum

Jasswass

LRF Society
  • Innlegg

    974
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hamar

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hamar

Nylige profilbesøk

2 917 profilvisninger

Jasswass sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Den Ctek en din har trolig en slags repair/recondition funksjon? Om den ikke får liv i batteriet/ene så er det nok bare å handle nye... Hvor gamle er batteriene dine?
  2. haha - en defender trenger vel ikke vindusløsninger som legger til rette for enda mer vanninntrengning...
  3. Kjempefin! Fottsett å oppdatere 🙂
  4. Jobb litt med A-ramme kule og foringer der bak også, mens du er i gang...min ble merkbart fastere i fisken med ny kule. Og ørliten klunkelyd ble borte. Men kan ikke helt si at jeg kjenner helt igjen det med "gasstyring".
  5. Tøff sak - ser ut som den har jobbet hardt i siste del av sitt aktive liv... Du må gjerne dele litt av gjenopplivingsprosessen - sånn er trivelig og med å holde litt entusiasme på forumet 🙂
  6. Godt jobba! Tipper gode viskere trengs så til de grader i dag!
  7. Bra du fikk de ut. Sannsynligheten for at du må gjøre dette igjen nå etter restaurering er vel ganske lav...hadde kanskje ikke vært så redd for å måtte til pers med bor igjen med det første.
  8. Veit du årsmodell på D2 kassa? Ville nok i utgangspunktet bytta over ting til den "nyere" kassa. Er en del forskjell på 170k og 300k, i hvertfall om D2 kassa har gått med ok olje etc.
  9. Jasswass

    NITTIEN

    Knalltøff! Kule bilder. Bare å holde den i sving 🙂
  10. Og mest sannsynlig er det ikke spesielt gode skumtettinger inni varmeapparatboksen, som gjør at det lille som er av varmluft stikker av i ymse retninger. Jeg fant også mye grums i varmeapparatregisteret da jeg hadde det ut i sommer, og etter vask av rillene + skikkelig gjennomspyling inni ble det mye bedre (til og med uten webastohjelp)
  11. Tror nok du vil kunne bruke mye av de samme rådene som gis for Disco 3, da disse bilene har veldig mye til felles med RR Sport fra samme epoke...se i discodelen forumet 🙂
  12. Får som regel god og rask hjelp derfra. NB: man må ringe i de tidsrom som er oppgitt på sida hans.
  13. Hi Simon! As this being a Norwegian LR forum, i suppose you would not get too many suggestions for Italian LR workshops... Anyways..good luck with your project and hope you find someone that can help you!
×
×
  • Opprett ny...