Jump to content
LRforum

Jasswass

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

About Jasswass

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hamar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hamar

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. hva slags dim har du på reservehjulet på panseret? Ser du noe særlig over det?
 2. Gamletakgrinda er nå solgt og har også fått tak i ei brukt Frontrunner grind i kort (tilpasset 90) utgave. Ikke akkurat strøken og for dyr ut fra det, men levert på døra og det var i hvertfall smidig. Mindre lyd, fremdeles lyst og fint fra takluke og vesentlig mindre støy. Blir å montere arbeidslys etc. igjen også er vi klare for tur igjen! Må få tak i en passende stige etterhvert også. Rop ut noen har!
 3. Syns du har gitt den er bra farge jeg. Kledde sand.
 4. Ja helt essensielt mener jeg. 5mm finerplate er ikke så vanskelig å omgjøre til bål... Bordet blir nok ikke bare komfyr, men greit at det funker til det også.
 5. Dennr var med på kjøpet med bilen. Er helsveiset og tung så er jo litt å få frakta. Ligger vel et par tilsvarende ute på forumet her etter hvs jeg kan huske (da noe høyere i pris, men har da ligget en stund).
 6. Bord ferdig. Ufancy og enkelt, men funker som fjell. Har ei aluplate som brukes til varmeskydd ved bruk av brenner. 1,6mm bremsewire til sykkel er spot on for støtte, og såvidt felt inn i plata.
 7. Ja, bra pris. Hypp på å slippe å lagre den. Ligger forøvrig an til at denne blir hentet i morra.
 8. Tatt av bilen og er dermed klar for avlevering :-)
 9. Den som opprettet kartet har tydeligvis gått i dvale Villa110 har gjort et nytt forsøk: jeg synes det er et bra insj å holde dette oppe
 10. Har ei solid god grind til overs. Galvanisert og i fin stand. Stige følger med. Står på bilen nå, men er klar for levering etter avtale. 2000kr. Må nok hentes på Hamar
 11. Kjempetråd! Bare fortsett med noen drypp på framgangen. Denne 130'n må jo bli kanontøff! Må si fargevalget skiller seg ut på en veldig bra måte! Spent på inventaret også.
 12. Mekker bord til bakdøra og så fikk jeg det for meg at jeg samtidig kunne sette på ny plate inni bakdøra. Det gamle var godt brukt og siden jeg har vridd viskermotoren for å få bedre plass til bordet, dekker det ikke lenger helt. Ny plate i tynn og lys kryssfiner er tilpasset, oljet og klar for montering i morra etter tørk. Bordet blir nok også i tilsvsrende materiale, bare tykkere. Tilpassing med den gamle som mal. Prøvemontering Ferdig skåret, pusset og oljet.
 13. Flott passe gammel defender! Har du galvanisert takgrind eller? Om ikke så har jeg trolig en til overs som foreløpig står på bilen. Teker å selge denne da ny og flatere utgave er på trappene.
 14. Er vel bare et spørsmål om tid før du trenger det. Ville helt klart bytta kontakter så du slipper å stå et eller annet sted å ikke få start. Et repsett gjør vel lite nytte på ei hylle i boden :-)
 15. Takgrinda er atter på plass for sommerens utflukter. Og da snakker vi skikkelig grind! På en av årets lyseste kvelder litt tilbake fikk omsider arbeidslyset bak på grinda passe skikkelig oppkobling med egen bryter i dash. Det blir nok mer bruk for det på langtur utover seinsommeren. Har i dag midlertidig flytta reservehjulet opp i høyden til fordel for muligheten for enkel montering av sykkelstativ på hengerfestet nå i ferien. Tok da av hele holderen på døra og erstattet den med ei aluplate jeg hadde til overs. Ikke akkurat pent, men duger for nå. Blir nok eget reservehjulsfeste på sikt slik at ikke bakdøra trenger ha hele vekta av hjulet. Nedre hengsle bærer litt preg av å ha holdt hjul i 20 år. Er også i prosess med å lage nedfellbart bord på innsida av bakdøra. Blir nok ikke veldig fancy, men mye å stjele ideer fra der ute. Vurderer også ei lavere og enklere takgrind. Både høyde (uten last), enklere av og på samt noe mindre vindstøy? Lurer på om det kan bli et fra Flatdog om jeg ikke finner ert brukt her hjemme. Kanskje til og med ei grind som er tilpassa Def 90 som plasseres bak på 110en kunne funka. Tenker at det kanskje egentlig er tilstrekkelig med plass, og jeg regner med at det merkes mindre til vindsusen fra stativet om det ikke er noe rett over hodet. Noen som har tanker om slik? Få se en 110 med 90 takgrind...
×
×
 • Create New...