Jump to content
LRforum

Jasswass

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

About Jasswass

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hamar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hamar

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. Steike. Den her var letterlig kul!
 2. Vel hjemme nå. Ikke snø, bare tett tåke. Laasngt bedre utsikt dagen etter når tåka slapp en periode. Takk for godt tips!
 3. Var det standard 235/85-16 som sto på før justerte? Mye dårligere svingradius med ny størrelse?
 4. På vei opp fjellveien fra Kåfjorddalen i kjempeutsikt!
 5. Har gjort noen erfaringer i sommer ang. hva som bør være framtidige mods. -Reservehjulsholder for å avlaste bakdør. -bilen drar jækla dårlig med litt last inni og på tak. Må sjekke om slt står bra til med ECU og dysenr. Om ingen feil, sæ må jeg vurdere en fordiktig og moderst remap. -Stigtrinn, ev. tree-guard å trå på til de tre andre som er til dels mye lavere enn bileier. Usikker på type. -Bedre lys - bør kunne få mer utav originallykter (grøvre kabler fra batteri, gode pærer og ev. nye reflektorer -ikke LED). Jeg vil også ha kraftigere ekstralys, men med mindre blått lys enn de jeg har i dag. Helst løftet litt på ei lita Masai lyktebøyle. Tror ikke lys på tak er nødvendig (ikke så bra med mer vindsus, noe jeg ser for meg med taklys) -Ønsker meg oplegg med eget forbruksbatteri til framtidige langturer. Spesielt kjøleboks og lading av dingser er kjekt å ha i leir. -Kan hende snorkelen må vike til fordel for mindre vindstøy. Litt blandet ang. dette, trolig på grunn av at snorkel ser rafft ut. -tilpasset boks(er) på taket til biltingogtang, så bagasjeplassen inni blir bedre fr det som bør være inne... Sikkert en heø del som alt er glemt.
 6. Nuveel...veit nå ikke helt. Mangler endel mekanikerskills, men vil ha ting i orden, så må jo prøve. Mye går med gode tips fra folk som kan ting på ordentlig. Skulle f.eks. gjerne hatt noe metallkunstferdigheter i retning det du holder på med @Haakon Aune :-)
 7. Fire uker på farten og gammel'n har virkelig gjort jobben som familens rullende base for utflukter og campingbod på en bra måte. Lett å organisere seg i en Defender. Nær 4000km uten så mye som et host er også godkjent, og jeg som har kjørt brorparten av disse har også kost meg :-) Her med sin umotoriserte bror: en solid og enkel ekspedisjonssykkel i stål med bl.a. rohloff-gir og dynamonav og annet snadder for lange turer i ugjestmilde strøk - f.eks. langtur på vidda. Ser kjip ut, men et smykke for kjennere :-) Perfekt villcamping i Troms. Hadde ymse avstikkere på alle mulige småveier, bl.a. Kåfjordfjellet, Kvænangen m.m. Må jo det med sånn farkost. Her stoppa veien i Sørvær, nordvest på Sørøya. Fjellveien over til Dønnesfjord var kul!
 8. Handla noe svensk ull på Lundagstsalget ved Åre samen med andre med gode bilvalg. Ganske jålete bygget puma, skikelig kul...men nesten så den gamle VW syncro-camperen i bakgrunnen var kulest...om det er lov å nevne slik her inne da :-)
 9. På en liten lokal topptur i Alta i dag passerte vi et nabolag hvor enkelte har god smak hva transport angår. Flott puma og disco med taktelt.
 10. Godt selskap som avslutning på oppholdet i Alta.
 11. Kul Defender likevel. Måjo ha en def som syppert for en flokk med discoer... :-)
 12. Fin gammel classic på utstilling i Hammerfest.
 13. Den er min ja. På svinsetur med mange avstikkere mellom Tromsø og Alta.
 14. Traff noen få hilseivrige defendere på vei nordover i går og i dag. To norske - En hvit(?) en ved Namsskogan i går og en fin grå en med turtilhenger ved Ballangen i dag. Trivelig :-) + en finsk 110 og en skikkelig tøff nederlandsk (?) militærgrønn 130 med camper og masse anna stasj. Ellers bare noen ytterst få Disco 3 og 4 uten nevneverdig entusiasme å spore.
 15. Fant en fin finsk bror i Tromsø i dag
×
×
 • Create New...