Jump to content
LRforum

Jasswass

LRF Society
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

About Jasswass

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hamar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hamar

Recent Profile Visitors

1,501 profile views
 1. Ikke noe eget underforum for Velar, men hør under Range Rover generelt du. Er den så gammel at det er utenfor garanti da?
 2. Godt med snøføyke, men like fint som alltid på Venabygdsfjellet for noen dager sida.
 3. Bra innsats! Friskt med en etappe fra Tromsø til Molde...særlig i Defender :-)
 4. Jeg så også en sånn ny en i går, men den sto passende nok på planet til en vikingbil...
 5. Er absolutt av samme oppfatning. Er jo bare positivt om den store tunge som kommer bak deg ser at du bremser eller står i ro...
 6. Den har faktisk holdt seg tett! Nå har nedbøren oppi her gått over til store mengder hvitt gull, noe jeg trives laangt bedre med.
 7. Bilen går som ei klokke om dagen, og har gjort jobben på flere langturer over fjellet i det siste. Seinest på vei inn i Gyda i går efta...står nå i Trøndelag og jeg er spent på hvor mye vsnn som flommer ut når jeg åpner døra etter nattas dusj. ...men ved en liten rutineinspeksjon her om dagen så jeg at det atter lekker fra bakre utgående på fordelingskassa og inni håndbrekktrommel. Er jo ikke lenge sida det ble bytta tetting her, så her er det noe gæli som ikke er rett.
 8. Hvis hovedproblemet er et forbruk på 1.2 i en seiebil, så er det kanskje andre problemer en kan se seg om etter å løse :-)
 9. Bytta nylig vannpumpe på min egen 99 mod. Om det ikke er gjort før, då er det slett ikke dumt uansett. Står litt i prosjekttråden min. Ikke spes. vanskelig jobb, men litt skruing. Fikk bedre sirkulasjon i mitt system etterpå, men måtte jobbe en del over tid med påfylling i tank og lufting ut lyfteskruen for å få bukt med lufta. Måtte overfylle litt et par runder for å komme i mål. Mister du fremdeles kjølevæske? Har du litt trykk i systemet når den er kjørt driftsvarm? Det skal være det. Det er på varm motor jeg har fått ut lufta (ved hjelp av dette trykket).
 10. Ser da veldig ryddig ut dette! Minner meg på at jeg også har en liten jobb å gjøre med lys speedometer...
 11. Fant det på koni sine sider. Der var skillet fra 99 og nyere. Lurte på et sett med koni heavy track. Lå et par av den for pre 99 (og rrc) til salgs. Har også bare funnet at det kan være noe forskjellig lende på pinnen nede, da grunnet at det er noen skåler/skiver for foringer på de nyere. Noen utenlandske forumtråder opererer med skillet på 2002 også, men da også med samme grunn.
 12. Hva er egentlig forskjellen på støtdempere bak på modeller før og etter 99mod? Altså på de til og med 300tdi og fra td5 og nyere.
 13. Rimelig greit å bytte ja. Lite skralle med forlengere og lang pipe, samt ei lang spiss tang for ledningene hjelper godt på.
 14. Tipp topp! Gratulerer med både fantastisk og frustrerende hobby/kjøretøy etc...
 15. Resultatet av årets julekalender Også min bil...
×
×
 • Create New...