Jump to content
LRforum

Jasswass

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

About Jasswass

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hamar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hamar

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. Ser ut til at det kan være en ide å rense sensoren. Det bør være en kjapp affære så får starte der...
 2. Fikk meg en liten gave av meg selv i dag - en Nanocom Evo til å hjelpe å forstå seg på doningen. Måtte jo plugge i og sjekke litt feilkoder med en gang, dvs dletta først og leste av på nutt etter en tur. Helt ny med slik dings så må nok øve og lese litt. Får seff opp egr-feil ettersom den er fjernet, men de er jo bare å ignorere.. Får også opp "inlet air temperature circuit" (2.1, 4.1 og 6.1). Kan det forklare litt daff bil? Er det så enkelt at det er gåen sensor på manifoilen? Får jeg målt funksjonalitet på sensoren (før jeg går hen og handler ny og for å utelukke kabelbrudd etc.)?
 3. start her om du ikke har gjort det allerede: Om du vil ha Led vinterstid så ville jeg hørt litt med de som har det ang. snø som ikke tiner på lykteglass etc. Det ble dealbreaker for min del. Storfornøyd med nye klare halogenlamper, skikkelige pærer og lysforterkerkit installert. Enklet og bra, samt billig.
 4. Ironi? Ser det jo ut som den @Fjell-Løpern har allerede har store hjul og muligens også er hevet...kanskje reversering av noe av dette er et godt forslag :-) Store hjul og høyere tyngdepunkt er ikke akkurat oppskrifta for å lage god langturbil for Norge og andre land hvor lovlig kjøring stort sett foregår på vei av ymse slag. På langtur er for de fleste mindre lyd, mindre vibrasjoner, mindre vekt og mindre forbruk etc. å foretrekke framfor enda bedre offroadegenskaper enn en standard Defender allerede har.
 5. Syns det funka skikkelig bra. Lett og fin på clutchen nå. Anbefalses!
 6. Grei jobb eller? Hvor handla du propell fra?
 7. Gå for lydisolering og innvendig komfort, da det blir mange timer i bilen. Og et epplegg som gir dere god orden på pakkinga inni underveis. Bra lademuligheter til ymse stasj er bra. Kjøleboks og bord til koking etc. var gull på vår langtur i sommer. Samme med vanndunk på gunstig plassering. Ville vurdert eget strømopplegg med ekstra batteri til forbruk for neste langtur. Den har ganske bra rekkevidde i original stand, så ekstra tank har jeg ikke vudert for turer her på berget. Ei kanne på taket er jo et enkelt alternativ. Lys på taket er stort sett egentlig pynt i Norge sommerstid (noe annet sein høst og vinter), men takgrind og lave egnede bokser oppå til ting og tang er kjekt. Reservehjulsholder er bra for å spare hengslene på bakdøra.
 8. Aiai - kjipt med mye mer jobb enn forventet, men om mye annet er bra så er det vel overkommelig. Er det noe LR-miljø i Stavanger og omegn som har tilgang på verkstedplass?
 9. Inn med to plastplugger på hver side, sett på en plastdings på fjæra og så brukte jeg ei lita nebbtang å smette fjæra inn med. Beskrivelse fra leverandør her
 10. Det jeg så langt er mest fornøyd med : Lysforsterkerkit + nye klare hovedlykter = godt med lys. Løfting av cubbyboks til å passe som albuestøtte Lydisolering av kupeen = mulig å konversere i fart og mulig å høre musikk... Bedre lydsystem = gir mest mening i kombinasjon med forrige punkt. Skinner som flytter førersetet bakover = en nødvendighet for oss som er lange
 11. Dette høres ut som et kult prosjekt! Blir artig å følge!
 12. La opp lysforstererkit med strøm fra dynamo for litt siden. Det hjalp en del på de gamle wipac lampene som sto på. Veit ikke hvor gamle de var - ikke orginale, men heller ikke av nyeste dato. Reflektorene så egentlig greie ut, men glassene var så som så. Må være byttet en eller annen gang av tidligere eier. Satte nå på et sett med nye klare lykter. Dette settet her Crystsl halogen headlamp. Billige og tilsynelatende gode. Får se om de holder seg gode over tid. Makan til forbedring fra de jeg hadde! Mye bedre lys med de samme pærene, og godt lysbilde. Skulle også bestille monteringsringer, men de var tomme da, så får tåle at de har litt krokanfarge til nesye gang jeg ska ha noe. Begynner å bli ganske så fornøyd med gammel'n nå altså.
×
×
 • Create New...