Jump to content
LRforum

SondreV

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About SondreV

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor skal denne jordingen sitte? Gjorde målingen mellom dynamo og batteri i dag, hadde ca 100mV der, så tviler på at problemet ligger der. Prøvde også å jorde motor med en startkabel for å elliminere det problemet, men fortsatt sliter jeg med svakt lys i betjeningen til luftfjøring når tenningen er av. Har også prøvd å jorde modulen til luftfjøring, og diverse andre moduler rundtom.
 2. Takker for innspill. Har faktisk begynt å jorde enkelte moduler direkte til batteri for å prøve å finne feil, men uten hell foreløpig. Skal helt klart prøve å jorde motor også! Her er kodene jeg har funnet. Får jo ikke kontakt med de fleste moduler grunnet feilen(e)
 3. Har sjekket alt i bagasjerom. Ikke her feilen til stereo ligger.... testet hele systemet fra likt utstyrt l322 i min og mitt i den bilen. Alt ok.
 4. Hei gutter og jenter. Har en 03 L322 TD6, nå begynner jeg å bli ganske oppgitt etter mye feilsøking.. For å ramse opp feil har jeg: 1: Rattstammen henger ikke med på inn og ut kjøring og kommer noen ganger ut og går inn når tenning slukkes, og noen ganger reagerer den ikke inn eller ut på tenning, men den virker alltid på spak. 2: Radio/CD/kassett har ikke virket siden jeg kjøpte bilen, den orange dioden over volum knapp tennes heller ikke. Har testet med ALLE moduler i bagasjerom fra L322 med fungerende stereo, og ja det har vært fukt i bagasjerom på min. Alle mine moduler virker i den andre bilen. Jeg har også kjøpt ny "head unit" altså skjermen i dashbord, skiftet denne, dette også uten hell. 3: Våknet en dag, og spylervæskepumpe gikk for full hyling uten at bilen hadde vært i bruk på 1 dag. 4: Lysene i betjening til luftfjæring lyser veldig svakt når tenningen er av. Dette har nylig begynt tror jeg (krypstrøm? Jordingsfeil?) 5: Tidvis helt umulig å tyde tekst i instrument. (pixelfeil?) Bilen har hatt mye fukt i gulv foran. Tror vann har kommet inn mellom rute og dashbord på passasjerside, sjekket alle moduler jeg har funnet i området, ikke fukt i noen av dem. Har sjekket de jordinger jeg har funnet under tepper og deksler, disse ser OK ut. Samme i motorom. Har koblet meg på med autologic, og det ser ut til at jeg sliter med å komme inn på canbus, noen som kan peke meg i riktig retning? Jeg har sett meg litt blind etterhvert, og er på nippet til å gi opp..... Håper noen sitter med litt kompetanse og skrivelyst som kan hjelpe meg :D Hilsen Bergenser som er veldig glad i Rogeren sin ellers!
×
×
 • Create New...