Gå til innhold

rang

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rang

  1. Jeg har ikke noe svar på spørsmålet ditt, men hva med å skrive inn en emnetittel som beskriver emnet? En beskrivende emnetittel letter senere søking, gjør forumet mer oversiktlig og tiltrekker seg personer som kan bidra med meninger.
  2. rang

    Det hyler i huset

    - naboens varmepumpe - dårlig batteri i for eksempel vekkerklokke, ringeklokke, nøkkel, fjernkontroll osv. - værstasjon eller temperaturmåler inne/ute - kanskje huset er veldig tett, og du har en liten luftlekkasje? Åpne ytterdøra, og hør om lyden vedvarer. Kanskje installere Spectroid eller tilsvarende. Da kan du kanskje snevre inn hvor lyden kommer fra, og hva lyden kan være.
  3. Saltsyre på en liten svamp. Spyl av etter noen sekund med mye vann. Saltsyre er ikke bra for aluminium. Ferrobet rustvask er kanskje sikrere. Sikkert unødvendig å si, men verneutstyr bør brukes.
  4. rang

    RR P38 1999 2.5

    Du har vel stort tun Erik Nå er den til salgs på Finn, så sjansen er der
  5. rang

    RR P38 1999 2.5

    God følelse å få tatt en skikkelig service Placebo kan gi store utslag. Selv synes jeg vogna går bedre etter en god vask og polering
  6. rang

    RR P38 1999 2.5

    Veldig flott vogn Denne kan du være stolt av.
  7. Gratulerer Hyggelig med godkjent etter mye god innsats. L322 er en grom langturvogn. Håper du får mye glede av den.
  8. Blir flott bil etter alt det gode arbeidet du legger ned i den Hva er det som er fordelen med at bilen er registrert som varebil?
  9. Skikkelig bra at bilen din nå er i god stand. Unner deg det etter alle utfordringer du har hatt. Vært gøy med noen bilder av vogna Ellers så tror jeg det kunne vært lurt om du hadde hatt en tråd som du la alt som angår bilen din inn i. Blir mye lettere å ha oversikt da.
  10. 2000-modellene kom med røyk-klare blinklys foran og bak, samt røyklagte hovedlykter foran, sånn at det ser ut som runde lykter. Trykknappen på bakluka er i krom. Range Rover-logoen og modellbetegnelsen i sølv, så her har nok noen sprayet med Plastidip eller lignende. Gni litt med ei fille med parafin eller white-spirit, så går nok det svarte bort. Skvettlapper foran og bak var ekstrautstyr, likeså stigtrinn og lyktebeskyttere. Tatt fra husken, men bildesøk på google etter P38 my2000 vil nok gi deg noen svar. @Tore Kjernmoen kan nok gi deg eksakte svar. På ebay dukker det jevnlig opp brosjyrer. Legg gjerne ut bildet av den flotte bilen din.
  11. rang

    Range Rover 93

    Herlig Jeg har en onkel med kranbil og båt. Når båtmotoren skulle overhales, syntes han det passet godt å heise motoren inn i stua, når kona beleilig nok var borte noen dager. Han er skilt nå
  12. Veldig hyggelig å høre at bilen din fungerer, og at du er fornøyd Kanskje du kan si noe om hva som var galt?
  13. Jeg synes det kan være lurt å sette noen krittstreker der hvor vann mistenkes å lekke inn. Da kan man lett se hvor streken brytes av vanninntrenging.
  14. Sjekk Edd China sin Youtube-kanal. I de siste filmene skrur han på en gammel Range Rover, hvor han blandt annet skifter filter. Litt knot med å få bort bunnpanne, så har du tilgang til løftebukk er nok det best, men lar seg gjøre på bakkenivå også, men da med bukker fremme og bak, eller kjøre opp på paller eller lignende.
  15. Flott sæter. Får litt sånn engelsk landsbygd assosiasjoner av bildet Vært trivelig med et bilde når taket er ferdig.
  16. Kan ikke svare på delespørsmålene dine, men kjedet ditt ser ut til å være skittent, og det har en del å si for presise girskift. Vask med lampeolje, diesel eller annet, og se gjerne hvordan justere gir på youtube. Det beste er å sette sykkel i egnet stativ, eller henge den i tau slik at bakhjul, girskifter og pedaler kan fritt betjenes. Da er det mye lettere å justere girskift. Edit: fornuftig å smøre vaierhylse også, så vet du at det er i orden. Løsne hylsene, og drypp litt olje fra toppen, mens du drar i vaieren. Drypp sparsommelig med olje på toppen av kjedet mens du snurrer hjulet. Vent noen minutt, før du drar av kjedet med en tørr fille. Mye olje drar til seg skitt, som ødelegger kjedet, og girskift.
  17. Tikking som oppstår ved varm motor leser jeg kan ha sammenheng med lekkasje i eksosmanifoldpakning. Forstår du har kikket og lyttet nøye, men kanskje se etter sot som kan indikere eksoslekkasje.
  18. rang

    Defender 90

    Finnes ikke noe finere enn en grønn 90
  19. rang

    Landstrykeren

    Ved PKK legger jeg varseltrekant og refleksvest i passasjersetet. Da er jeg sikker på at det ikke blir anmerket.
  20. Jeg har polykarbonat i båt. Blir fort uklart, og det skjer nok raskere i bakdøra på en bil. Kanskje legge gjennomsiktig folie på, så kan du se ut vinduet neste uke også
  21. Vel er det en V6er, men så hissig er den vel ikke
  22. Jeg så ditt tidligere innlegg, så du ble nok moderert.
  23. Du kan bruke en hvilken som helst 470 ohm motstand. Grønn motstand er for motor uten kat og lambdasensor.
  24. rang

    Landstrykeren

    Usedvanlig flott byggverk, med mange flotte detaljer Veldig pent med skifertaktekning.
×
×
  • Opprett ny...