Jump to content
LRforum

LR4_Norway

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About LR4_Norway

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Ålgård

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. Prøvde sitere og svare, men du er lik resten av klientellet her før du har begynt.
 2. Kjøpte du bilen privat? 2013 modellene har vel vært kjent for noe krøll slik det ofte er med mer tidlige utgaver. Har ikke hørt om akkurat dette du nevner. Hvordan er det med ’’interiørknirk’’ i din 2014 mod? De sier byggekvalitet er bedre på 2014 og nyere enn på de tidlige utgavene.
 3. På tide noen legger ut noen erfaringer så langt om deres L405? Vet om mange som er nysgjerrige på disse. Er jo stort sett annet irrelevant her. L405 er 7 år gamle nå, så er gammel nok nå til å skrive om
 4. Nei, hjelper vel kun på gassrespons å sette den i S. Pleier bruke denne ved forbikjøringer. Du merker ikke som i en BMW feks at bilen blir direkte sportsligere og stivere i oppsettet. D5 er uansett mindre duvete og upresis enn feks D4. RR Velar er vel eneste som er direkte sportslig, men RR Sport er også tightere enn D5. Kommer vel ann på hva en foretrekker.
 5. Når forbruk er så elendig som det er på Disco 4 og eldre biler, så ville jeg eventuelt gitt blaffen i dette, eller kjøpt en moderne bil som er himmelen i forhold.
 6. Etter kriteriene dine å dømme bør du jo absolutt få for D4 facelift. SDV6 er jo å foretrekke, dessuten er vel de aller fleste av faceliften denne. Har erfaring fra både D4 facelift og D5 selv. De bruker ikke en dråpe olje en gang. Synes heller ikke det er noe særlig med rapporter om mye feil på disse bilene heller, men nå er de jo naturligvis nyere også enn tidligere utgaver.
 7. Jeg har blitt hilset på i min D5 av en Defender i nærheten av Gjesdal/Ålgård et par ganger, ene gangen ved Skurve. Beklager jeg ikke reagerte, men uvant å bli hilset på i en D5. Men dere i klubb Rogaland skal absolutt ha for holdningene deres.
 8. Ja, nå må folk begynne legge ut å bruke dette L405 forumet mens modellen enda er ‘’Ny’’. Vet det er flere som har den nå etterhvert. Er mange som er nysgjerrige og sitter på gjerdet angående L405, de første modellene er snart 7 år gamle nå også, så greit for oss andre å få litt erfaringer hvordan denne er i eierskap som bruktbil.
 9. Hvorfor lager dere poster for andre biler enn L405 her?
 10. Har en 2017 D5 jeg har kjørt et lite halvår, systemet virker svært så stabilit for min del.
 11. Dette stedet er forbeholdt L405.
 12. Er mye penger å spare på en litt brukt D5 etterhvert, særlig om en ser syn på 2L 240 HK utgaven. Har bare gode erfaringer med D5, den er på kanten stor i visse situasjoner, men er svært oversiktlig!
×
×
 • Create New...