Jump to content
LRforum

LR4_Norway

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About LR4_Norway

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Ålgård

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Når forbruk er så elendig som det er på Disco 4 og eldre biler, så ville jeg eventuelt gitt blaffen i dette, eller kjøpt en moderne bil som er himmelen i forhold.
 2. Etter kriteriene dine å dømme bør du jo absolutt få for D4 facelift. SDV6 er jo å foretrekke, dessuten er vel de aller fleste av faceliften denne. Har erfaring fra både D4 facelift og D5 selv. De bruker ikke en dråpe olje en gang. Synes heller ikke det er noe særlig med rapporter om mye feil på disse bilene heller, men nå er de jo naturligvis nyere også enn tidligere utgaver.
 3. Jeg har blitt hilset på i min D5 av en Defender i nærheten av Gjesdal/Ålgård et par ganger, ene gangen ved Skurve. Beklager jeg ikke reagerte, men uvant å bli hilset på i en D5. Men dere i klubb Rogaland skal absolutt ha for holdningene deres.
 4. Ja, nå må folk begynne legge ut å bruke dette L405 forumet mens modellen enda er ‘’Ny’’. Vet det er flere som har den nå etterhvert. Er mange som er nysgjerrige og sitter på gjerdet angående L405, de første modellene er snart 7 år gamle nå også, så greit for oss andre å få litt erfaringer hvordan denne er i eierskap som bruktbil.
 5. Hvorfor lager dere poster for andre biler enn L405 her?
 6. Har en 2017 D5 jeg har kjørt et lite halvår, systemet virker svært så stabilit for min del.
 7. Dette stedet er forbeholdt L405.
 8. Er mye penger å spare på en litt brukt D5 etterhvert, særlig om en ser syn på 2L 240 HK utgaven. Har bare gode erfaringer med D5, den er på kanten stor i visse situasjoner, men er svært oversiktlig!
 9. Ser voldsomt flott holdt ut på bildene ihvertfall. Virker som mye påkost har blitt gjort i tillegg.
 10. 2015 D4 SDV6 HSE Luxury. Kjørt 66 000 km snart. Kjører ca 2000 km i mnd. Totalt problemfri bil.
 11. 20’’ er helt passelig, 19 ‘’ er sikkert greit på vinteren. Ser ikke noe behov for det.
 12. Har sett L494 nede i 599 000 kr til nå. De fleste under 650 000 kr, og mange ellers også har ikke lavserie. Kunne aldri tenkt meg en uten dette!
×
×
 • Create New...