Jump to content
LRforum

HåvardW

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

About HåvardW

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Moss

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Ja virker sånn og synes gjengestangen vrir seg litt mindre ved sta foringer som ikke vil ut. Ja det er lurt, mye WD40 e.l. på gjengene.
 2. Her er en liten video av nye foringer som blir presset inn VID_20210104_224316.mp4
 3. este jobb ble en intens langhelg for å bytte fjærer, fikk tak i brukte men fortsatt fine parabolfjærer som byttet ut rustene og litt splittet originale fjærer. Ønsker å holde bilen så nære original som fornuftig men parabolfjærer er den største og fineste oppgraderingen jeg har gjort, det gjør virkelig bilen til en ny opplevelse å kjøre. Fjærer, nye støtdempere og foringer på alle hjørner gjorde underverker for comfort og kjøre-egenskaper. Noen førbilder. Med gamle fjærer og støtdempere. litt svevende aksler underveis Nye foringer ble presset inn i fjærene, hjemmesnekra verktøy med gjengestang og piper funker kjempe bra. Bakre foringer i rammen var noe sta men kom ut til slutt, måtte drille ut gummi og kutte ytre hylse forsiktig. Ny foring presset inn med samme verktøy som i fjærene. Fjærer nylakkert og klare med foringer. Nye støtdempere, ubolter, og fjærbolter rundt om og nye sjakler bak etter gamle bolter måtte kuttes av. Første luftetur med myk exmill, første gang for denne bilen siden 1974
 4. Liten bump her. Noen som har en skjerm liggende. Hele skjermen, eller bare uteside. Alt er av interesse! Også intresert i skjermer med bulker. Alt er interessert, ta kontakt om du har noe liggende.
 5. Fant noen bilder fra studietiden i England, litt seriebiler parkert i Oxford. for noen år tilbake. En 1971 Serie 3 med kufanger Denne var alltid artig å titte på, nye bruksmerker og med caps. 1959 Serie 2 Ble flyttet innimellom og passet på. En 1962 Serie 2 på parkeringsplassen til LRO show i 2017 Og en serie 2, 5 dørs Dormobil, veldig flott bil, gateparkert i Los Angeles i 2017
 6. Ja dette var flott turbil. Så ganske strøken ut.
 7. Takk for flotte bilder. Gøy å se når en ikke kunne komme selv.
 8. Leter etter hele puter til bak i exmilen, noen som har?
 9. Skal prøve å rekke, si gjerne ifra noe tidligere neste gang
 10. Noen som vil ha en godt brukt dørramme? Er passasjerer siden. Er rust i hjørner men noen kan kanskje bruke noe av den for å reparere en annen.
 11. Ja det var dessverre mye filler når jeg fikk pusset ned maling, er en kjempejobb å få den rett.
 12. Ingen som har en exmill skjerm liggende i støvet? Jeg er veldig interessert, selv med bulker! Ta kontakt om du har en liggende.
 13. Da har takgrind fått et nytt godt hjem
×
×
 • Create New...