Jump to content
LRforum

HåvardW

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

About HåvardW

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. Gleder meg som vanlig, vi ses der
 2. Takker for gode tilbud, bukker er nå lånt.
 3. Jeg skal bytte fjærer på seriebilen neste helg og lurte på om noen i oslo området har lyst til å låne bort eller leie meg noen støttebukker fra 06.02 og over helgen. Jeg har kun to selv som blir litt knapt for å bytte 4 fjærer. kontakt meg gjerne på 46525701 eller her på forumet om du har mulighet. all hjelp mottas med glede
 4. Takk for kjempe artig treff i går med grill, film og loddtrekkning, flott initativ av Robert og Andreas. Vi ses såklart neste gang også.
 5. Hei, jeg er på utkikk etter seteramme av typen med to hull i høyden (se bildet) noen som har noe liggende? Jeg har en strøken ramme av typen med et hull om noen er interessert i et bytte eventuelt. Bilde kan komme om det er interesse.
 6. Jeg har et sett med parabolfjærer liggende klare for montering på exmillen, da kommer spørsmålet, hvilken produsent lager best polyforringer? Noen som har noen gode eller eventuelt dårlige erfaringer med bestemte produsenter? Alt skal byttes med poly, foringer i fjærer, chassis og støtdempere. All erfaring mottas med glede.
 7. Elektronisk tenning er flotte saker. Jeg satt et sett fra Accuspark i min ducellier fordeler, det har vært knirkefritt siden installasjon. Ingen bevegelige deler og veldig enkel installasjon. Også veldig rimelig. Dette er også helt reverserbart og kan settet tilbake til stifter når som helst. (kjøpte Kit 26 fra Accuspark.co.uk)(dette er hvis du har Ducellier fordeler) Jeg fikk et tilbud fra "distributor doctor" i England, for en mer spesialbygd løsning for 2,25L med 'vacuum advance', da er det spesialbygd men basert på Lucas fordeler. Dette kostet en god del mer men kan sende deg tilbudet om interessant. Før jeg byttet spiste min fordeler stifter, jeg fant ut at det lønte seg å kjøpe OME, til en dyrere penge enn aftermarket men de var av mye bedre kvalitet, Om du ikke ønsker å bygge om. Pass på at du har riktig spenning i coil for elektronisk tenning før installasjon.
 8. Denne gangen var det ikke så vanskelig til syvende og sist. Dårlig kontakt i sikringsboksen. Pusset ned til bedre kontakter og byttet sikring. Takker for råd og tips
 9. Takk for gode tips, idag blir det feilsøking
 10. Midt i en kjøretur sluttet blinklys å fungere, samtidig ble varselblink dødt. jeg har feilsøkt noe uten mye resultat, har noen noe erfaring her? Jeg hører ingen tikk i releet lenger, hverken ved H/V blink eller nød blink(heller ingen blink i nødblinkbryter). er det å anta at reléet kan ha tatt kvelden? og jeg lurer også litt på hvor blinklysreléet sitter i en exmill? og hvordan jeg eventuelt kan teste om reléet har full funksjon all oppklaring mottas med glede.
×
×
 • Create New...