Gå til innhold

MS86

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MS86

  1. Noen som har tips til tuning av tidlig td5? Er snakk om en 99mod og etter hva jeg har forstått må ecu åpnes og fysisk bytte chip? Mulig å få til stage ll for eksempel?
  2. Fant, men fortsatt dødt. Irriterende!
  3. Mener parklysene mine alltid har vært på sammen med kjørelys tidligere. Nå får jeg ikke liv i de selv med nye pærer. Noen som vet om det er en egen sikring til de? Regner med at det må være noen under hanskerommet i så fall?
  4. Har iidtool og mener jeg kalibrerte fordelingskassa en gang tidligere så da er det ikke annen koding eller annet som skal til med andre ord. takk for svar:)
  5. Vet du noe om hva som skal til ved bytte? Altså kalibreringen?
  6. Vurderer å bytte fordelingskasse da jeg har en ulyd fra lageret på fremsiden. valget står mellom oem (ny) eller ferdig overhalt (halv pris). Den overhalte vil jeg anta har de billigste lagrene i seg og helt sikkert kortere levetid. uansett, noen som har byttet fordelingskasse her eller kan sette meg i kontakt med noen som har? Eneste jeg lurer på er hvordan kassen "resettes"/kodes? Kan det gjøres via iidtool? Har også vurdert denne da den ikke har gått så langt. Kunne sikkert fått noen lapper for automaten da min er ok. Ingen garantier for at en fordelingskasse som har gått 130' er i orden eller holder lenge selvfølgelig. Hva ville dere gjort? https://finndel.no/delinfo.aspx?f=369&dnr=201934
  7. Trådstarter skriver han har en med 300' på telleren til 140',- for hånden. Da ville jeg heller funnet en som har gått litt mindre. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=236516295 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=213681202
  8. Kjøp deg en fin D3 med ikke for høy km med god historikk. D4 har mange endringer fra D3 men ingen oppgraderinger i mine øyne. Verken zf8hp70, sdv6'n eller de andre "oppgraderingene" er ikke noe jeg vil ha betalt det dobbelte for av hva en D3 koster. Det er da bare min mening:)
  9. https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=232394709
  10. Takk da vet jeg i alle fall at noe er på gang. Håper det løser seg:)
  11. Er bilder og videoer som er lagt ut tidligere borte for godt og noen som vet om det jobbes med en bedre løsning enn det er i dag? Bare lurer
  12. Takk! Altså en klar sammenheng med forrige post jeg hadde der drensrøret fra takluken var tett og det rant inn vann. Bare å åpne opp igjen da:)
  13. Har en feilmelding som ikke går bort. P1807-00(2F) four-wheel drive High ratio- short circuit to ground Bare å ta ut batteriet og renske opp i kontaktene? Feilmeldingen hindrer ingen funksjoner. Bilen oppfører seg som før uten problemer.
  14. Klarte seg fint mener jeg å huske. Begynner å bli en stund siden jeg hadde bilen. Ble d3 etter kort tid og glad for det:)
  15. Ja får gjøre det evt. Bare litt irriterende at man ikke bare kan legge ut som før. Uansett, nå renner det fint ut der det skal. Staget opp fra takluken, men hjalp ikke. Staket litt nedenfra bak ventildekselet på skjermen og vips fikk jeg 1L vann i fanget. Neste gang det går tett begynner jeg der så slipper jeg å demontere bilen innvendig unødvendig. I morgen blir det en tur på Biltema for å finne noen vidunderkluter eller annet som kan fungere for å få opp vannet. Noen tips for å få tørket ut teppet? Selve tepper er vel egentlig ok å tørke, men er jo nesten 10cm tykk skumgummi under som er søkk våt. Må også gå over alt av kontakter etc. Når jeg først er der blir det også nytt batteri. Lader på 14,1v men hvilespenning på 11,1v..
  16. Vet ikke, men uansett sykt irriterende:)
  17. Lekkasjen er i selve luken. Litt vanskelig å se på bilde, men du ser 3dråper som henger til høyre for der dreneringen er koblet til takluken. Der fosser det ut når jeg heller vann i kanalene på utsiden. Har som sagt video som viser dette, men ingen ting som fungerer her i dag. Får ikke video over fra iPhone til pc, får ikke lagt ut bilder/video fra iPhone ut på forumet
  18. Da jeg vasket bilen i går kom det inn mengder med vann. Lekkasjen kommer fra foran og bak området der dreneringen er koblet til takluken. Ikke brudd, sprekk eller andre ting som jeg kan se. Har en fin videosnutt som viser hva som skjer, men vet ikke hvordan jeg skal få lagt den ut her.
  19. MS86

    Landstrykeren

    Da er service unnagjort. Byttet olje på differ, fordelingskasse og motor samt nytt dieselfilter, pollen og luftfilter. Fikk også byttet park. sensorer bak. Noen triks for å få lagt ut bilder igjen? Ser alle forrige bilder jeg har lagt ut også er borte?
  20. Også til 4'rn de har en type fra 2009+ og en for 2014+ men fortsatt ikke til 3' en som jeg har funnet.. Ikke så bråhast dette, bare lyst på de lyktene og ikke klart å finne ut av om de passer Takk så langt!
  21. Nja det jeg trenger i så fall er nøyaktige mål på den biten som kappes ut i grillen for å sammenligne med min. Har ikke sett noen d3 med Lazer lysene, men skal jo gå om facelift grillen jeg har er lik d4 om du skjønner?
  22. Noen som har prøvd? Er grillen på en uoriginal d4 "look a like grill" så lik originalen at settet vil passe? Kan selvfølgelig sjekke selv neste gang jeg går forbi en d4 på en parkeringsplass, men kanskje noen her inne vet?
×
×
  • Opprett ny...