Jump to content
LRforum

MS86

Members
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

About MS86

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MS86

  Landstrykeren

  Fått gjort litt i det sist. Mye å gjøre på jobb så valgte å ta en storservice på verksted. Byttet alt som er av filtre, oljer på trans. kasse, automat, differ (Spon i oljen på bakre diff) og motor, luftet bremser, ny frontrute, indre mansjett venstre side, bremseskjold (og lager bak når man først var kommet så langt inn). Skal inn igjen i slutten av måneden og ta en gjennomgang på AC. Blåser ikke kaldt nok selv om iidtoolen viser at det er bra trykk på systemet. Kjøpte en takgrind fra en i Hallingdal som lager de på mål. Betalte 4500 og fornøyd med det:) har foreløpig bare montert den rett på thuleststivet, men det er bare midlertidig. Må få lagd noen braketter. utrolig fornøyd med bilen! Måtte bare si det:) Kan forøvrig anbefale Sandberg Auto på Rud på det varmeste. Litt vanskelig å få tak i, men veldig flinke, hyggelige folk og priser!
 2. På Oslo antirust tar de 3000, men da er det halvveis jobb. Legger du på 2000 demonterer de alt, tar kanaler, hjulbuer og legger til og med på nye lister (Listene du ser når du åpner passasjerdørene bak) i hjulbuene som er fullpresset med fett. Anbefales!
 3. Da jeg kjøpte bilen bestilte jeg time hos Oslo antirust senter med en gang. Ca 5000' mener jeg det var og da demonterer de hjulbuer og behandler alle kanaler etc. Tar en ny runde neste år. Bilen er en d3 07 mod. Gått noen år i Tyskland før den havnet i Bæærgen så til han jeg kjøpte bilen av i Oslo. Så omtrent ut som din, men altså 13 år gammel. Bildene er før og etter behandling. Ser ingen fornuft i å sandblåse. Hvordan ser det ut under da, når sauefettet etterhvert vaskes bort? Tenker at om det er noe overflaterust er det bare en fordel før behandling så fettet setter seg i godt inn i alle porer? Tenker bare høyt. Uansett fornøyd og kommer aldri til å bruke noe som er i nærheten av sort gummimasse igjen:)
 4. Sjekket min i stad og den lå først på litt over 500 og etter at jeg ga litt gass gikk den opp. Ikke fått feilmelding om lavt trykk på min..
 5. MS86

  D3 aircondition

  Tok en kjøre tur og leste ut data underveis. Slettet også to feilkoder men de gjaldt vent. bak. Kjørte først full varme på oppe foran og leste ut ca samme temp på de. Satte temp til min. og da var det 10 grader kaldere i venstre enn høyre. det virker i alle fall ut som om aircondition fungerer da det var 14 grader ute og den blåste ut 2 grader inne? Og sikkert et dumt spørsmål, men hva gjør denne knappeditten?
 6. MS86

  D3 aircondition

  Da fikk jeg noe å tenke på..
 7. Fin bil! likte også dekkene. Har selv 20" men med std dekk. Hva ga du for dine ca?
 8. Hei igjen:) La merke til at kupeviften blåser varmere i høyre side av bilen enn venstre selv om begge sider er satt til kaldest mulig. Synes heller ikke venstre siden blåser så kaldt man kunne forvente. mener jeg har fått en feilkode på "ventilation" et eller annet. Skal lese ut feilkoder igjen i kveld og legge ut en screenshot. At det ikke blåser kaldt tilsier sikkert lekkasje eller at pumpen er gåen? Men hvorfor blåser det ulikt? Betyr det at jeg må strippe bilen innvendig for å komme til eventuelle spjell eller motorer?
 9. Ok men hvorfor bestille alt fra utlandet? er det på grunn av pris eller fordi vi ikke har bra nok olje her i landet? Sorry om det er et dumt spørsmål:)
 10. Takk for gode innspill alle sammen:) jeg lander nok på kun å bytte olje og filter hyppig. Da har vi kommer til del 2 i denne tråden... type olje.. jo mere jeg søker jo flere spørsmål og svar får jeg. Drømmen hadde vært å ha en liste over hvilken olje hvor og hvor den kjøpes. Leser om folk dom bruker det ene og det andre her og der og noen kjøper kun lr olje på senterdiff etc etc. Jeg har el sperre i midten og bak. noen som tørr å driste seg på en slik liste? sikkert flere som kunne dratt nytte av den..
 11. Hvor langt hadde bilen din gått ved flushing? slik jeg oppfatter det anbefales det flushing ved lav kilometer på telleren, men har bilen allerede gått langt og oljen sort og mye avleiringer, anbefaler de heller skift eller å la være. Når jeg snakker om de, mener jeg youtube
×
×
 • Create New...