Gå til innhold
LRforum

MS86

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MS86 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Noen som har tips til tuning av tidlig td5? Er snakk om en 99mod og etter hva jeg har forstått må ecu åpnes og fysisk bytte chip? Mulig å få til stage ll for eksempel?
  2. Fant, men fortsatt dødt. Irriterende!
  3. Mener parklysene mine alltid har vært på sammen med kjørelys tidligere. Nå får jeg ikke liv i de selv med nye pærer. Noen som vet om det er en egen sikring til de? Regner med at det må være noen under hanskerommet i så fall?
  4. Har iidtool og mener jeg kalibrerte fordelingskassa en gang tidligere så da er det ikke annen koding eller annet som skal til med andre ord. takk for svar:)
  5. Vet du noe om hva som skal til ved bytte? Altså kalibreringen?
  6. Vurderer å bytte fordelingskasse da jeg har en ulyd fra lageret på fremsiden. valget står mellom oem (ny) eller ferdig overhalt (halv pris). Den overhalte vil jeg anta har de billigste lagrene i seg og helt sikkert kortere levetid. uansett, noen som har byttet fordelingskasse her eller kan sette meg i kontakt med noen som har? Eneste jeg lurer på er hvordan kassen "resettes"/kodes? Kan det gjøres via iidtool? Har også vurdert denne da den ikke har gått så langt. Kunne sikkert fått noen lapper for automaten da min er ok. Ingen garantier for at en fordelingskasse som har gått 130' er i orden eller holder lenge selvfølgelig. Hva ville dere gjort? https://finndel.no/delinfo.aspx?f=369&dnr=201934
  7. Trådstarter skriver han har en med 300' på telleren til 140',- for hånden. Da ville jeg heller funnet en som har gått litt mindre. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=236516295 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=213681202
  8. Kjøp deg en fin D3 med ikke for høy km med god historikk. D4 har mange endringer fra D3 men ingen oppgraderinger i mine øyne. Verken zf8hp70, sdv6'n eller de andre "oppgraderingene" er ikke noe jeg vil ha betalt det dobbelte for av hva en D3 koster. Det er da bare min mening:)
  9. https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=232394709
  10. Takk da vet jeg i alle fall at noe er på gang. Håper det løser seg:)
  11. Er bilder og videoer som er lagt ut tidligere borte for godt og noen som vet om det jobbes med en bedre løsning enn det er i dag? Bare lurer
  12. Takk! Altså en klar sammenheng med forrige post jeg hadde der drensrøret fra takluken var tett og det rant inn vann. Bare å åpne opp igjen da:)
  13. Har en feilmelding som ikke går bort. P1807-00(2F) four-wheel drive High ratio- short circuit to ground Bare å ta ut batteriet og renske opp i kontaktene? Feilmeldingen hindrer ingen funksjoner. Bilen oppfører seg som før uten problemer.
×
×
  • Opprett ny...