Jump to content
LRforum

MS86

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

About MS86

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har samme stige og er veldig fornøyd. Den bygger en del ut bak så skiene dine vil i alle fall gå klar for bakfangeren slik at du slipper å ha skiene stikkende en meter over taket
 2. Ser ut som om det meste er bytter der bortsett fra oljepumpe, men tror ikke det er vanlig før på regreimbytte nr 2:)
 3. Gratulerer:) Det første jeg gjorde da jeg kjøpte D3 var å understellsbehandle hos Oslo antirustsenter, oppgraderte bremsene til v8 bremser, byttet oljepumpe, registerreim, strammehjul og reim til drivstoffpumpen. Utførte dette hos Sandberg Auto og veldig fornøyd med dem. Har også fått pris på flushing av kasse hos dem og de ligger litt under andre i pris.
 4. MS86

  Altox wbus-5

  Martin tok can modulen i retur og fikset problemet så nå er det bare å nyte varm bil. Takk for god service Martin!
 5. MS86

  Altox wbus-5

  Da er Altox montert og fungerer tilsynelatende som den skal bortsett fra en bug. Hver gang jeg skrur den på, enten via SMS eller app går nødblinken på og den må skrus av manuelt ved å trykke på varseltrekanten. Står i bruksanvisningen at dette kan skje ved første oppkobling, men vi fortsetter altså.. noen ideer hvordan jeg kan fikse dette? Har sendt mail til Martin så håper på svar der etterhvert, men ville høre med dere også:)
 6. MS86

  Altox wbus-5

  Tolmodigheten skal jeg fortsette å jobbe med:) Jeg er ennå ikke så god i russisk, så norsk bruksanvisning er å foretrekke. Jeg støtter også med glede norske nisjebutikker, men ønsket bare å høre vedrørende montering av canmodulen og ca leveringstid. Legger inn bestilling på 2stk fra lrbutikken nå så ordner deg seg sikkert:) Takk!
 7. Hei Har planer om å kjøpe denne https://lrbutikken.no/index.php?id_product=1602&id_product_attribute=0&rewrite=altox-gsm-can-vifte-og-spjellstyring&controller=product og har sendt mail og melding på messenger. Har bare noen få spørsmål før jeg evt kjøper, men får ikke svar. Har korrespondanse med eier av Altox i Russland og han svarer på sekundet. 200$ +30 i frakt, men han klarte ikke helt å svare/forstod ikke spørsmålet vedrørende can modulen (spjellstyringen). Usikker på om det er noe de kan levere. Hva er deres erfaring med lrbutikken og hva er vanlig leveringstid her? Blir litt skeptisk når det ikke finnes et tlf nr og jeg ikke får svar ( er over gjennomsnittet utålmodig:) ) Bilen har det vondt nå med kaldstart stakkar så kunne tenke meg dette montert fort som fy:) Andre leverandører av Altox med can modul?
 8. Renset min, men hjalp ikke. Installerte nytt brennkammer i går og nå fyrer den igjen!
 9. MS86

  Landstrykeren

  En stund siden jeg har gjort noe nå og bilen har gått smertefritt til og fra barnehagen:) Da det nå ble kaldere i luften merket jeg at webastoen ikke startet, så plukket den ut, renset den, monterte inn igjen og slettet feilmeldinger. Fikk startet den ved å bruke iidtool (litt usikker på om den gikk så lenge den egentlig skal gå, men nok til å få halvlunken eksos ut) men når jeg starter bilen går ikke webastoen. Prøvde igjen i dag og da kom det masse hvit eksos og så stopper den etterhvert. Satser på at det er brennkammeret som er ødelagt og har bestilt nytt! IMG_7488.MOV
 10. Ok takk skal prøve:) får jeg ikke fyr på den er det vel bare å plukke den i biter.
 11. Har på følelsen av webastoen ikke fungerer som det skal.. er det ikke slik at den skal starte når utetemperatur er rundt 4grader eller lavere? Jeg har iidtool, men har lånt den bort så har ikke fått sjekket evt feilmeldinger. Kan jeg tvangskjøre webastoen med diagnoseverktøy?
 12. Sandberg Auto rud. Driver bare med LR. 6000 billigere enn strømmen. Betalte 18500 for reg. reim, reim til drivstoffpumpe, byttet alt av løpe og strammehjul, oljepumpe, vannpumpe.
 13. Ok da kommer siste oppdatering i denne tråden. Nappet ut støyfilteret (som utrolig nok satt lett tilgjengelig), tok en 10a sikring fra bakrutevarmeren tror jeg det var, og vipps var den frisk som en fisk! Vanskelig å takke ordentlig sånn i en tråd, men er nok en gang overveldet over all respons og hjelp man får her! Kona hilser og er veldig happy med at hun slipper å gå 20min til barnehagen i morgen:)
 14. Ja det må jeg si er litt pussig på en bil som er bygd for å vade over sjø og land:)
×
×
 • Create New...