Jump to content
LRforum

MS86

Members
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

About MS86

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MS86

  Landstrykeren

  En stund siden jeg har gjort noe nå og bilen har gått smertefritt til og fra barnehagen:) Da det nå ble kaldere i luften merket jeg at webastoen ikke startet, så plukket den ut, renset den, monterte inn igjen og slettet feilmeldinger. Fikk startet den ved å bruke iidtool (litt usikker på om den gikk så lenge den egentlig skal gå, men nok til å få halvlunken eksos ut) men når jeg starter bilen går ikke webastoen. Prøvde igjen i dag og da kom det masse hvit eksos og så stopper den etterhvert. Satser på at det er brennkammeret som er ødelagt og har bestilt nytt! IMG_7488.MOV
 2. Ok takk skal prøve:) får jeg ikke fyr på den er det vel bare å plukke den i biter.
 3. Har på følelsen av webastoen ikke fungerer som det skal.. er det ikke slik at den skal starte når utetemperatur er rundt 4grader eller lavere? Jeg har iidtool, men har lånt den bort så har ikke fått sjekket evt feilmeldinger. Kan jeg tvangskjøre webastoen med diagnoseverktøy?
 4. Sandberg Auto rud. Driver bare med LR. 6000 billigere enn strømmen. Betalte 18500 for reg. reim, reim til drivstoffpumpe, byttet alt av løpe og strammehjul, oljepumpe, vannpumpe.
 5. Ok da kommer siste oppdatering i denne tråden. Nappet ut støyfilteret (som utrolig nok satt lett tilgjengelig), tok en 10a sikring fra bakrutevarmeren tror jeg det var, og vipps var den frisk som en fisk! Vanskelig å takke ordentlig sånn i en tråd, men er nok en gang overveldet over all respons og hjelp man får her! Kona hilser og er veldig happy med at hun slipper å gå 20min til barnehagen i morgen:)
 6. Ja det må jeg si er litt pussig på en bil som er bygd for å vade over sjø og land:)
 7. Ok så du mener jeg blir kvitt fault ved å demontere støyfilteret? Det må prøves!
 8. Nå har jeg testet et annet batteri og ikke noe forskjell. Var bare 12.1v på deg andre batteriet så egentlig ikke bedre enn det som stod i. Sikring 30 har gått... Bestille støyfilter?? Eller en her som har et ekstra jeg kan plukke opp? hvor vanskelig er det å komme til over kassa der?
 9. Tror det:) prøvde nå etter å ha ladet batteriet i 2 dager. 12,3v og samme feil som jeg ikke får slettet. Skal høre med noen kompiser med bedre batteri om de er interessert i en kaffe senere i dag:) hvor sitter forresten sikring 30? Motorrommet?
 10. Jøss så ikke den før nå! Om du ser på første bilde viser den 12.3v og på bilde 2-3 er den på 7.1v. Bildene er tatt bare sekunder etter det første. Altså viser den forskjellig volt i forskjellige bilder. Hmm.
 11. Hvor vanskelig er det å komme til over der for å evt bytte støyfilteret? Kan skru bil, men er ingen übermensch:) delen kostet jo ikke mye. skal sjekke sikring i morgen tidlig!
 12. Ok takk:) Vises E i displayet ja, men ikke hvilket gir den står i. Kun E.. Kommer hjem i kveld og skal sette inn fullt batteri så får jeg fort se hva det blir til da:)
 13. Jeg skrev innlegget i full fart før jeg måtte dra av gårde:) da problemet oppstod var spenningen på 11,9v. Fikk ladet noen timer og fikk batteriet opp i 12,4v, men fortsatt samme feil. Får heller ikke slettet de. Tidligere i sommer gikk bilen i nødmodus under kjøring. Da var det bare å stoppe, starte og kjøre videre noen km. Ladet batteriet og ikke vært noe problem siden. Det som er pussig nå er at den er låst i park og starteren slår ikke inn. Bare pling/plong og 3 fault jeg ikke får bort. Bilen gikk smertefritt senest i går. Hmmm sorry om det er et dumt spørsmål, men hva er EPB modulen? bilen går forøvrig bare på småkjøring om dagen..2km på morgenkvisten og samme hjem fra barnehagen...
 14. Fruen skulle kjøre barna i barnehagen i dag tidlig og fikk ikke start på bilen. Popper opp diverse feil som jeg ikke får slettet. Det er 2 feil på lista som ikke vil bort: parkingbrake og terrain respons. får ikke kontakt med transmission control module.. Tenkte det kunne være lavt batteri, men har ladet nå og får fortsatt ikke slettet feil. Får den ikke ut av P heller... what to do?? Og når jeg forsøker å slette de siste feiler det..
×
×
 • Create New...