Jump to content
LRforum

MS86

Members
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

About MS86

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MS86

  Timo@ D3 08/09

  Hvor kjøpte du ny reflektor? Mine begynner også å bli slitne..
 2. MS86

  Landstrykeren

  Stemmer Flere av postene er ting jeg helt sikkert kunne utsatt som feks regreim, oljepumpe, fluidfilm, mellomaksel, bremseskjold etc etc, men føles jo godt å vite at alt er i orden. Nå som jeg har brukt så mye på den, krysser jeg fingrene for at den går uten de store utleggene 1-2 år. synes jeg hører noen ulyder fra framdiff ved pådrag/belastning men det får gå en stund:)
 3. Jeg har demontert lykt og kan gi deg noen tips der, men ikke resten:)
 4. MS86

  Landstrykeren

  Her kommer regnskapet på herligheten så langt
 5. MS86

  Landstrykeren

  Fikk gjort litt i dag. Satt sammen rack og ferdig montert. Kjøpte også vindavviseren til front runner. Venter bare på stigen bak som er til pulverlakkering. Den ble rimelig brun på et år
 6. Er en gjennomføring til høyre og over der rattstammen går gjennom torpedoveggen mener jeg å huske? Pirke hull med en syl fra motorrommet og tre ledningen gjennom. Kan ta et bilde om du vil?
 7. MS86

  Landstrykeren

  Takk:) tar mye tid den hobbyen og kjenner på at det blir litt mye til tider. Har 4 småtroll, men de bilene krever mye mer enn de Det jeg lurer på er om jeg skal fjerne stigtrinnene og evt montere snorkel, men er usikker. Bilen er aldri utfor asfaltkanten så det er i så fall bare for show Har også lyst på lys i grillen av denne typen, men det koster!
 8. MS86

  Landstrykeren

  Fikk tak i noen fine 19" på finn og kjøpte duratrac gummi til. Mye deiligere å kjøre på enn de 20" jeg hadde! Neste blir å sette sammen takstativet Bille og Bråkebussen kom seg også gjennom EU! IMG_9994.MOV
 9. Da fikk jeg oppklart det hele:) fra LRbutikken: "Bruker du vår CAN modul MÅ det være kaldere en 5 grader. Du kan evt bryte ledningen til Alarmknappen om du har CAN modulen og sende SMS til Altox med: Heater-W1 Etter det vil du kunne starte webasto men uten integrasjon med varmeapparatet og vifte etc." Trodde man kunne tvangsstarte webasto med app uavhengig av temp som med de fleste andre biler. Altså er det bare å vente til det blir kaldere:)
 10. Seff nå skjønte jeg det:) takk!
 11. Har primet og startet webasto med iidtool. Fungerer utmerket. søren at dette skulle være så vanskelig da!
 12. Sorry nå føler jeg meg dum. Finner ikke ut av det. Var det ikke noe man sendte på SMS til simkortet som står i altoxen?
 13. Hvordan er det jeg bytter ip adresse igjen?
 14. Ok prøver! Kjørte webastoen via iidtool og den funket fint den. Røykla hele Bærum, men bortsett fra det suksess:)
 15. S1 jeg bruker. Plagdes også første gangen jeg satte opp app at jeg brukte feil ip på feil server. Ser ut som det stemmer. kobler opp iidtool etterpå og prøver en tvangsstart av webasto for å se om jeg får liv i den på den måten. Brennkammer byttet jeg i fjor og siden jeg ikke får opp faults så kan jeg ikke helt skjønne hvorfor den ikke fyrer. Feil på Altox modulen kanskje? Utgangs sensor går på og så stopper det der..
×
×
 • Create New...