Jump to content
LRforum

ErikBR

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ErikBR

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Honefoss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Har en 2013 Evoque. Vært en strøken bil det halvannet året vi har hatt bilen. Idag ringer samboeren. Bilen har helt plutselig gått i en modus hvor «beltevarslerlyden» piper konstant. Står at stabiliserings og ABSfunksjonen i bilen ikke fungerer. Fungerer ikke og starte og stoppe bilen heller for å prøve og resette. Kikka litt rundt, og flere snakker om dårlig batteri. Kan det være problemet? Batteriet kan ha sitti i bilen fra den var ny for alt jeg veit. Takk for eventuelle svar!
 2. Hei folkens Har idag en RR Evoque 2,2l diesel 150hk. Vært veldig fornøyd med bilen. Ingen problemer sålangt, kjørt på 25000 siste 15 mnd. Lurer nå på å bytte i Disco Sport når plassen er bedre! Men. Burde man gå for nye 2.0 diesel 150hk eller 2.2 diesel 150hk? Jeg tenker i hovedsak 2016 mod med 2.0 150hk. Lest endel både her og på engelskforum. Delte meninger og virker til at den nye motoren også skal være god og solid? Noen her som har erfaringer? Burde man evt chippe så man får 190hk og noe mer newton? Prøvde 240hk bensin i forrigårs. Gikk noe jævlig, men
 3. Helt riktig Isak. som i BMW. Beklager, var misvisende det der Takk for svar! Leser litt rundt og ser endel er kjempefornøyd med bilen, mens andre aldri har hatt værre bil mtp ting som ryker.
 4. Hei folkens Er helt ny her på forumet, satser på dette er rett tråd. Tenker og bytte 3 serien min og har kikka endel på Discovery 4, 2013-2015 modell. Finnes det en tråd om tips ved kjøp? Er det noe slm burde sjekkes ekstra, noe man må styre unna, noe som er gjentagende feil? Hvilke motor burde man gå for? Bare å ramse opp, tar imot alle svar med stor takk!
×
×
 • Create New...