Jump to content
LRforum

Josteink

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Josteink

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei folkens, da var bilen lagt ut på Finn. Sjekk ut https://www.finn.no/144074337 og skaff deg en turkamerat resten av livet!
 2. God kveld folkens, ble dessverre kjørt på i ein frontkollisjon her i vinter, og fikk erfart hvor lite man kan gjøre med villmenn i motgående kjørefelt. Fikk en liten støkk i kroppen, og velger derfor å selge min kjære 2007 Defender 90 puma, da mangel på airbag nå legger en demper på den eventyrkosen jeg opprinnelig følte når jeg kjørte bilen tidligere. Bilen er gått 82 000 km, og preppa med utstyr uten at den i mine øyne er gjort harry. - nytt frontrunner takstativ - 2x18 watts Arbeidslys venstre/høyre og bakover, med originalknapper i dashbord. - spotted leddbjelke i grillen, med bryter i dashbord - flood lysbjelke på taket, med bryter i dashbord - setevarme - el vinduer - tracktion controll bryter - splitter nye sawtooth 285/75 R16 BF goodrich AT dekk. - alle lys gjort om til LED, med forsterket hovedlys(8000 lumen) - ny masai 4x4 tubular front med kjørelys - ryggekamera med skjerm i midtspeilet - ny midtkonsol - lydisolert med dynamattplater - lydisolert torpedovegg - chippa til 150 hk, samt blenda EGR. Nærmere 170 hk i bilen nå. - ny alpine spiller med Bluetooth - understellsbehandla med sauefett i desember 2018, nærmest rustfri( se bilder) - Nye bowler bakfanger - frontrunner stige bak - nye stigtrinn - aluminiumsbeskyttelse rundt hele bilen. - varmeapparat Bilen må ses og prøves! Service og EU godkjent nå forrige uke. Jeg er borte på jobb de neste ukene, men bilen kan vises hos Bilextra på Skøyen, der det er mulighet for å snakke med mekaniker om status på bilen, da disse har full kontroll. Det følger med originale puma bakseter til bilen, og disse kan settes inn om ønskelig og bilen gjort om til personbil. Selges med et nærmest nytt sett Nokia Hakkapelitta på stålfelger og et ekstra sett Discovery cooper AT dekk på aliminiumsfelg. Pris 410 000 med alt utstyr. Kommer full annonse på Finn ut i neste uke. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller for ein hyggelig Defender prat. Tlf: 98838671
 3. Litt usikker Kristian. Gjorde det hos William på Bilextra på Skøyen. Kontakt han så kan han gi deg nærmere svar. Hils fra meg så kjenner han til saken.
 4. Ja, beklager sein oppdatering. Det var som jeg trodde, EGR problemer. Luftmassemåleren var sliten, så jeg endte med å blende Hele EGR’en, så slapp jeg det problemet. Nå går bilen som ei kule, så det anbefales!
 5. Ja, det hørte jeg, tusen takk for tips! Skal høre med han på bilextra, men kunne kanskje stikki innom deg på fredag og sett hvilke feilmeldinger som kom opp. Ringte strømmen bil, og mekanikeren der syntes det hørtes veldig ut som en EGR sensor som spilte meg et lite puss.
 6. God aften godtfolk, har i det siste opplevd at bilen (2007 Puma) mister ytelsen etter en 15-20 min kjøring på lavt turtall eller langkjøring. Det føles som bilen går i nødmodus, uten at det kommer opp noen feilmelding i dashbordet. Jeg kan stoppe å starte bilen, så fungere alt i nye 15-20 minutt. Kan det være noe EGR greier som gjør at bilen går i nødmodus, eller tror dere at det kan være noe annet? I så fall hvilket verksted anbefales i nærheten av Oslo området for analyse. Har dessverre ikke noe analyse verktøy selv, så får ikke tatt ein titt på feilkodene. På forhånd takk for tips og hjelp. Jostein
 7. Ingen av dere som har liggende et sett spacere til med Defender dimensjon? Har et sett spacere på bilen nå, men de konverterer fra Defender til Discovery3 boltdimensjon.
 8. God morgen og God Jul til folket. Bestilte nye sawtooth felger med dekk fra England for litt siden, og når de ankom viste det seg at de gamle hjulmutterene ikke passet. Motorpol skulle ha den svimlende sum av 7000 kr for fult sett alloy wheel nut! Ingen som har noe liggende de ønsker å kvitte seg med? Eller veit om noen som selger tilsvarende bolter til en litt rimeligere penge? Jostein
 9. Ja, sitter to skruer på hver sin side av dashbordet ca midt på, og en helt oppe ved frontruta i senter av midtkonsollen. Disse er skrudd ut, men syntes da fortsatt midtkonsollen sitt temmelig bra. Veit liksom ikkje heilt hvor mye makt jeg tørr og bruke når jeg ikkje veit heilt om alt er løst.
 10. Hei, Skal sette inn originalknapper til ekstralys på pumaen min, samtidig som jeg skal koble til lysa til koblingsboksen i bilen. For å komme til dette bør vell dashbordet demonteres, eller finnes det snarveier? Er det noen som har noen gode tips, beskrivelse eller lenker hvor jeg finner denne informasjonen? På forhånd tusen takk for hjelpen. Jostein
 11. Josteink

  Kupélys

  Kan det være du har noe ekstra inside info her baklengsen, akkurat som jeg føler at en yngre kar i familien har lekka litt info;-) Kjem du på juleverksted vi gutane skal ha til lørdag:-)? Skal skru sammen alle tre.
 12. Josteink

  Kupélys

  Baklengsen har helt korrekt her. Bilen jeg bygger var tidligere en soft Top. Feilsøkte litt med multimeter i dag og fant ut at dør switchen ikke fungerte, så da har vi nok problemet der:) Alt av lys og ledninger er lagt opp av tidligere eier, det kontrollsjekket jeg også i dag og det ser ut til å være i orden. Nå er nye switcher bestilt. Når det gjelder ekstralys, har dere noen erfaring med det? Kjøpte sånne amerikanske billigbjelker fra EBay nå i begynnelsen, og den oppgitte Watt mengden stemmer vell ikkje heilt på de. Hvilke størrelse bruker dere på sikringene på slike LED bjelker? 300W Takbjelket(Jalla verdi vell og merke) og 120W på bjelken i grillen.
 13. Josteink

  Kupélys

  Er den vanskelig å få tak i?
×
×
 • Create New...