Gå til innhold

OleSchjodtOsmo

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oppegård

Nylige profilbesøk

775 profilvisninger

OleSchjodtOsmo sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Om noen vil se hvor moro det var i går: Familiebil i skauen
  2. Dette skal jeg på med familie-D3-en. Andre D3-er eller D4-er som blir med i tog? Fine løyper for oss der i ulike vanskelighetsgrader, fra vilt gærent til helt lungt. Veldig moro!
  3. Fikk tak i firkantrør i aluminium, 20x50, som ble sagd til. Poppet på (i overkant) en hjørneprofil så frontplata ble 60mm. Hele greia er da stiv nok til bare å festes i skruene på hver side. Siggarettuttaket fikk strøm fra ledninger til det siguttaket som satt der før (gode tjukke ledninger). Ledninger til det strømuttaket som satt der før går først til bryter (biltemabryter rattet til 30A), og så fordeler strøm til alle USB (også en USB-C) fra eBay. Disse har lysende tall for volt og greier (derfor bryter). Fått litt spray med gunmetall-lakk som passet fint i fargen. Tenkte litt på det, men denne biltemabryteren er ratet 30A. Strøm via bryter er de ledningene som gikk til gammelt strømuttak, og de var ikke så tykke, så regner med at bryter er overdimensjonert for jobben (selv om den ikke klarer fullt 30 en gang). God varmeledningsevne i aluminiumen i plata er det også. Glad jeg satt siggarettuttak nærmest midten, da krasjer de ikke med noe i koppholderne :-) Det var litt klønete før når de stod ytterst på hver side.
  4. Ja, hjemmelaget. Fått litt hjelp av en svoger med stor boremaskin!
  5. Fant ingen steder som sendte Tuff-Rok varianten til Norge, men dette ble en bedre løsning (uten logo). Har strømuttak nok nå!
  6. Jeg tar nok en tur. Veldig moro, og utfordringer for alle.
  7. Satt på høyt prioritert plass i kalender`n - høres veldig bra ut!
  8. Enda en førstereis her som skal forsøke å komme opp i høyden! Forstår at man bare tar med noen pølser, og er "good to come"?
×
×
  • Opprett ny...