Jump to content
LRforum

Gin

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Gin

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Byttet skruene på hengslet til panseret idag til rustfrie, men er i tvil om dette egentlig er en oppgradering. Original skruene hadde «brune» hoder, men var ellers helt prima. Er disse i aluminium, ser sånn ut? De nye rustfrie ser bare ikke helt «riktige» ut, noen med erfaring/mening?
 2. Takker for en hyggelig kveld og god hjelp. Slik markedsføring funker! Fremtidige verkstedtjenester på min bil, vil definitivt bli utført hos Sandmo - flott gjeng!
 3. Kjøpte Tom Rossing sine.
 4. Noen som vet noe om pris og tilgjengelighet?
 5. Gin

  Thule fotsett.

  Kjøpte nettop sånne på Thansen, de kostet kr 1.399.- (4 stk). Har optill flere bøyler, så det trengte jeg ikke.
 6. Noen som har originale felger til Defender og selge? Dim; 5 1/2 x 16 x33 (art. nr: 6H12-1007-BC)
 7. Min 2004 med kun 27.000km på telleren
 8. Jeg kjøpte de og fikk de montert på de original felgene. Virker å funke bra på bilen, men de har 4% mindre rulleomkrets, noe som gir et avvik på 4km/t ved 100km/t. (+/- 5% er visst innafor). Får se om de gjør jobben når vinteren kommer.
 9. Noen som kan bistå, eller kan anbefalle en transportør?
 10. Noen som kjenner til eller har erfaring med disse dekkene på en Defender?
 11. Gin

  Nydelig 110 DCPU

  Takker for hyggelige kommentarer. Nå har jeg fått sett på/kjørt den litt i helgen og får enda mer «godfølelse», dess mer jeg utforskeren den. Skal innrømme at kjøpet ble gjort med hjertet og litt mindre med hodet. Det er jo helt tullette å betale +300k for en 14 år gammel «mekano-bil». Kona og neste generasjon er «med», så da får vi leve med at det er litt overflate rust på dørsterskelene og på terskelen til planet, ellers ser det sånn sett veldig greit ut. Dører er vanskelig å lukke (smøring?) og bilen har et antall småbulker (dog hel lakk) fra et liv med en gammel dame som eier. Ellers gir bilen en «nybil følelse» på veien og er utrolig mye «tightere» enn de Defendere som jeg opp til nå har prøvd. Trenger snarlig noen vinterhjul, taknemmelig for tips om dette og om anbefalt verksted for en stor service i Oslo området.
 12. Jeg har vært og sett på denne, men synes den var for dyr. Slark i styresnekka, men dette skulle selger få utbedret for egen kost. Litt rifter i interiør ellers var den fin. Selger virker også pålitelig og troverdig.
 13. Gin

  Nydelig 110 DCPU

  Jeg kjøpte den jeg Plassert i en lun luftig garasje og skal brukes når transportbehovet ikke dekkes av EL bilen. Trenger en service + nye helårs/vinterdekk - tips mottas med takk.
×
×
 • Create New...