Jump to content
LRforum

Discokongen

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Discokongen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Namsos

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Namsos

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. https://alfadisplay.no/bil/skiltholdere/skiltholder-sh-suv-landrover.html
 2. Da gir det plutselig mening:) Men hva var feilen?
 3. Demonteringen er kurant, men jeg presterte å knerte bakruta i samme slengen..
 4. Skjønner ikke denne. Til 130K burde du jo fått «alt» nytt i motorrommet. At de i tillegg til dette skal ta 20K for å finne problemet, fremstår for meg helt useriøst. Skjønner ikke engang hvordan de kan gi deg et prisoverslag uten å vite hva feilen er....
 5. Jeg slet med det samme. Byttet motor og det var OK i noen måneder. Nå er den like ille igjen. Litt lei. Trodde det var plastdrevene inni motorennsom tok kvelden. Tipset om smøring av gjennomføringen må nesten prøves først. Men, hvordan gjør man det?
 6. Jeg slet med det samme. Byttet motor og det var OK i noen måneder. Nå er den like ille igjen. Litt lei. Trodde det var plastdrevene inni motorennsom tok kvelden. Tipset om smøring av gjennomføringen må nesten prøves først. Men, hvordan gjør man det?
 7. Sitatet i annonsen er relativt upresist. De fleste D4 som ruller rundt på norske veier har jo ikke måtte bytte turbo..at det er en kostnad som «kommer» synes jeg blir feil å si.. at det er en stor kostnad dersom den kommer, er mer riktig:)
 8. Stemmer. Det ble Namsos-Trondheim t/r i dag. Vanlig vinterføre mellom Namsos og Steinkjer, og saltsørpe mellom Steinkjer og Trondheim.
 9. Kan ikke bidra med så mye utover at jeg har lyst på samme dekk i samme dimensjon. Dekkene får masse skryt på utenlandske forum Du kan jo se på dekkonline.com så ser du jo sånn ca hva som er tilgjengelig.
 10. Vakkert! I og med at 265/65-18 går, så skulle egentlig 255/60-19 være uproblematisk ref denne:
 11. Du kan ikke gyve på før du har betalt, tror jeg:) etter at du har betalt kan du fjerne veggen og montere setene. Du kan ikke bruke setene før bilen er godkjent hos tilsynet.
×
×
 • Create New...