Jump to content
LRforum

Discokongen

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

About Discokongen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

522 profile views
 1. Dersom det er de to brakettene som ligger i bagasjerommet og skal holde «lasteplaten», så har jeg disse. Jeg må imidlertid sjekke garasjen om jeg finner de(har flyttet nylig).
 2. Dette gjør litt vondt...:)
 3. https://www.autoload.no/produkt/skiholdere/skiholder-for-hengerfeste/fabbri-skiholder-for-tilhengerfeste
 4. Det finnes vel også fiks ferdige skistativ for å feste på kula:)
 5. Tempe Auto er godt kjent med LR, og ikke minst D3/D4. Greie på pris også.
 6. Det vil høyst sannsynlig subbe litt i gitte situasjoner med 285/60-18, men det går nok bra! se hva Tuff ant skrivet om fitment :
 7. Tuff Ant:) og så har du disse (italienerne) som selger 18’ til D4, samt ombyggingskit slik at man kan bruke 17 på D4.. https://www.mudtech4x4.com/it/
 8. Hei, Sitter og lurer litt på å prøve noen litt større dekk når sommerdekkene en gang skal byttes ut. Bilen står i dag på 255/55-19, hvilket er helt OK, selv jeg tror den hadde blitt enda bedre med enda litt mer gummi. Ser det er mulig å få tak i dekk i både 255/60-19 og 255/65-19. 255/65 vil gi en økt diameter på 5,06 cm.. Det er jo ikke all verden, men vil det passe på bilen, eller vil det ta borti noe sted? Noen som vet?
 9. Hei! Kan ikke gi deg et 100 % svar, men på denne linken fra eBay selges denne delen til D3 og D4 om hverandre (https://www.ebay.com/p/1342111299 ) Ser ut som som de går hverandre:)
 10. Hei! Kan dessverre ikke hjelpe deg med verkstedtips, men bytte av kompressoren legger jeg til grunn at alle godkjente verksted klarer å håndtere på en enkel og grei måte. Godt mulig jeg tar feil.
 11. Markeringslinjene skrur du av/på fra skjermen. Sett bilen i R og trykk deg frem. Speilvendt kamera har jeg lest at skyldes en feil ved kamera. Quick fix var da å bytte kameraet.
 12. Det er kanskje ikke alminnelig styresyrøm på denne? Kanskje du må ha en sånn canbusgreie?
 13. Jeg vet ikke, men slettet du feilene da? Du ser jo raskt om de kommer tilbake eller er permanente
×
×
 • Create New...