Gå til innhold

Montecristo30

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Montecristo30

  1. Har et annet prosjekt i kikkerten, så vurderer å selge. Noen som er interessert?
  2. Hei! Har du brukbare blinklys til en Range Rover Classic? Da vil jeg veldig gjerne høre fra deg. Jeg trenger det til min kjære Classic
  3. Passsjerside. Har du noe liggende? Hva er det du har liggende? Er litt på jakt etter nye bilnklys foran. Noen som skal selge noe slikt?
  4. Ingen som har en forskjerm liggende? :-)
  5. Hvordan finner vi ut av det med farge? Jeg ser du ikke holder til så langt unna
  6. Jeg behøver en forskjerm til en firedørs Range Rover Classic i fargen Ardennes green. Noen som har dette liggende i brukbar stand? Bilde for oppmerksomhet
  7. Kjære entusiaster, Det er ikke noen som har en forskjerm i fargen Ardennes green liggende? Min ser litt udigg ut...
  8. Takk for hyggelige ord. Det er en utrolig kjekk vogn. Går godt gjør den også. Egentlig ikke treg når man trøkker til, men ganske bråkete. Forresten... Lampen for feil på bremser kommer og går litt, men nå lyser den ganske ofte. Hva bør man foreta seg da, egentlig?
  9. Lenge siden det er skjedd noe her nå. Jeg har dette som kosebil, så den står ofte stille og rolig i garasjen. Egentlig blir bilen brukt litt lite, men jeg prøver å kjøre den litt i helger. Teknisk fungerer bilen utmerket, og har gjort det hele tiden. Byttet motorens reimer, så den ikke skulle synge som en gammel dame i trappen. Legger ved noen bilder fra høstens bruk, så dere ser at vogna faktisk får luftet seg litt.
  10. Fire stykk Cooper Discoverer ATR 265/75 R16-dekk til salgs. Disse fulgte med en Classic jeg kjøpte, men blir ikke brukt. Dekkene ligger i Oslo og er fra 2006
  11. Da er det på tide med sommerhjul, men de som fulgte med bilen er etter min vurdering for store. De er 265 75 R16, men jeg ønsker meg 205 80 16. Kanskje noen har 205-hjul liggende? Er det forresten noen some vil ha dissemination Cooper-hjulene? De er dra 2006, men er kanskje verdt noe for noen?
  12. Hei, hei. Jeg er på jakt etter nye dekk til bilen min, og innser at jeg godt kan bruke noen som er pent brukte. Ønsker meg 205 80 16-dekk. Noen som har det liggende?
  13. Ser opp for rust på L322. Det begynner å bli riktig så gamle nå, og da er det ganske lett å avsløre om tidligere eiere har vært glad i bilen du vurderer. Vær også obs på lurvete interiør. En god bil er velholdt - også innvendig.
  14. Det ser ut til å være originale Lucas-lykter. Pæreholder av plast?
  15. Som dere husker forsvant det ene hjørnet litt tidligere i år. Nå har jeg endelig fått erstattet det, og festet det nye skikkelig. En god følelse å ha det i orden selv om bilen ikke skal brukes på en god stund.
  16. Mulig dette forslaget er helt teit, men har du sjekket at det ikke er luft i kjølevæsken? Vil ikke det kunne medføre lav effekt fra varmeapparat? Mener år huske at det er tre forskjellige lufteskruer... Er vel forøvrig tre forskjellige termostater på M57. Og synderen kan være EGR-termostat, men det er kanskje verkstedet kjent med. Bør sjekke pris på del dra BMW og LR. Det er vel ikle samme pris?
  17. Som tittel sier... Jeg ønsker å kjøpe blinklys til Classic-en min. Er en 90-modell. Ønsker å kjøpe fine blinklys uten sprekker. Er sprekker i de som står på bilene nå.
  18. Nei, ikke egentlig. Det kan virke som at bilen er blitt plukket fra hverandre en gang. Den har stått stille lenge, peker EU-kontrollene mot.
  19. Nå skjer det ting. Dette lekre lukteglasset dukket opp i postkassen i dag. Skal bli spennende å se hvor mye det løfter bilen. Det var @telindnor som var så grei å sende meg dette. Forøvrig har jeg testet bilen på vinterføre i Oslo. Bilen fungerer utmerket. Er som å kjøre på bar asfalt, bortsett fra når man begynner å bremse, da. Her fra litt kjøring. Ikke særlig med salt ute, og uansett er bilen godt understellsbehandlet, og blir spylt etter bruk. Sover greit om natten da. Og ja, jeg er en sånn jævel som kjører med feiljusterte tåkelys på hele tiden. Hehe. Neida. Det var bare for bildets skyld.
×
×
  • Opprett ny...