Jump to content
LRforum

Montecristo30

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Montecristo30

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen som har en forskjerm liggende? :-)
 2. Hvordan finner vi ut av det med farge? Jeg ser du ikke holder til så langt unna
 3. Jeg behøver en forskjerm til en firedørs Range Rover Classic i fargen Ardennes green. Noen som har dette liggende i brukbar stand? Bilde for oppmerksomhet
 4. Kjære entusiaster, Det er ikke noen som har en forskjerm i fargen Ardennes green liggende? Min ser litt udigg ut...
 5. Takk for hyggelige ord. Det er en utrolig kjekk vogn. Går godt gjør den også. Egentlig ikke treg når man trøkker til, men ganske bråkete. Forresten... Lampen for feil på bremser kommer og går litt, men nå lyser den ganske ofte. Hva bør man foreta seg da, egentlig?
 6. Lenge siden det er skjedd noe her nå. Jeg har dette som kosebil, så den står ofte stille og rolig i garasjen. Egentlig blir bilen brukt litt lite, men jeg prøver å kjøre den litt i helger. Teknisk fungerer bilen utmerket, og har gjort det hele tiden. Byttet motorens reimer, så den ikke skulle synge som en gammel dame i trappen. Legger ved noen bilder fra høstens bruk, så dere ser at vogna faktisk får luftet seg litt.
 7. Fire stykk Cooper Discoverer ATR 265/75 R16-dekk til salgs. Disse fulgte med en Classic jeg kjøpte, men blir ikke brukt. Dekkene ligger i Oslo og er fra 2006
 8. Da er det på tide med sommerhjul, men de som fulgte med bilen er etter min vurdering for store. De er 265 75 R16, men jeg ønsker meg 205 80 16. Kanskje noen har 205-hjul liggende? Er det forresten noen some vil ha dissemination Cooper-hjulene? De er dra 2006, men er kanskje verdt noe for noen?
 9. Hei, hei. Jeg er på jakt etter nye dekk til bilen min, og innser at jeg godt kan bruke noen som er pent brukte. Ønsker meg 205 80 16-dekk. Noen som har det liggende?
 10. Ser opp for rust på L322. Det begynner å bli riktig så gamle nå, og da er det ganske lett å avsløre om tidligere eiere har vært glad i bilen du vurderer. Vær også obs på lurvete interiør. En god bil er velholdt - også innvendig.
 11. Det ser ut til å være originale Lucas-lykter. Pæreholder av plast?
×
×
 • Create New...