Gå til innhold

Purdey

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Ås

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Purdey sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Sorry for sen oppdatering. Men dere hadde helt rett. Den kilte seg plutselih helt fast så måtte få den kjørt til spesialdoktor. Fikk anbefalt Oslo automatgear på skjetten. De tok den av renset og smurte godt opp igjen, 2000kr. Ble så happy at han fikk byttet ut filtersettet og flushet gearkassa i samme slengen.
  2. Sendte bilen til doktoren med instruks om å sjekke den hendelen som tipset over. Det var ikke den som var årsaken. Nå automatspesialist neste....
  3. Ja, når jeg kjører, så er den i D. I dag skjedde det to ganger da jeg skifter fra revers til drive så ville den ikke i drive og forble i n. Også to ganger mens jeg kjørte, etter at jeg hadde bremset. Så hoppet den ut i nøytral. Tar så spaken i nøytral og tilbake i drive for å koble inn gearet igjen. Må bare også legge til og hive meg med i halelujakoret og innrømme at jeg er nesegrus førnøyd m bilen. Den er himmelsk. Og jeg er ingen petrol head!
  4. Har en 4'r fra 2010. Automatkassa har begynt å hikke. Plutselieg hopper den ut av Drive og går i nøytral. Ganske kjipt når en er ute å kjører. Dette har skjedd flere ganger. Virker som om det er dårlig kontakt i gearspaken eller noe. Noen som har opplevd lingnende og har noen ide om hva det kan være?
×
×
  • Opprett ny...